SerdaR A. Nickli Üyeden Alıntı kanka sen haber ver yeter yagmur camur kar tumsek yokus asagı yokus yukarı farketmez her yolda sıkarım yeterkı samata olsun Telefon numaranı pm at kanka
C R M performance
merak ediyorum haber vermeyi unutma 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Telefon numaranı pm at kanka
DRİLL Dr.Ecu
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı merak ediyorum haber vermeyi unutma Sende gelirsin abi sorun yok
34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Sende gelirsin abi sorun yok bu tarafa gelinde bizde de 2 araba var hacı
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
vallah bu hafta çorba gibi olcak anlamadım gitdi anadolu yakası ***** yerde görüşürüz ozaman . uAlper Nickli Üyeden Alıntı bu tarafa gelinde bizde de 2 araba var hacı
görüşüyormuyuz bu hafta sonu ona göre hazırlıklarım var 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Sende gelirsin abi sorun yok
Burda yağmur başladı Abi.
sanki bizde başlamadı yarın gece hava güzel rahat ol 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Burda yağmur başladı Abi.
GFJ & AZ 306 GTi-6'lar güncel..
PPR Motorsport Mapped by EcuTuned
Yarın kısmetse bende geliyorum orhan abi
inşallah yağmur yağmaz. yağsada en azından muhabbet olur .
***** yer ve saat pm alabilirmiyim bende yeni bi alet aldım ayarlaya bilirsem bende ne yapıyoruz bakalım diye denemek isterim
pm atdım. kardeşim. D.CaN Nickli Üyeden Alıntı GFJ & AZ 306 GTi-6'lar güncel.. ERTAN Nickli Üyeden Alıntı Yarın kısmetse bende geliyorum orhan abi civelek Nickli Üyeden Alıntı ***** yer ve saat pm alabilirmiyim bende yeni bi alet aldım ayarlaya bilirsem bende ne yapıyoruz bakalım diye denemek isterim
bı aksılık olmazsa bende gelıcem
ooo bayrampaşalı süprizi yaptım dıyorsun yani. BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı bı aksılık olmazsa bende gelıcem
Orhan abi banada ***** yerin adresini yollasana saatle beraber
Denemeler bu aksam mı ?
ordayız aksilik olmazsa
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı ooo bayrampaşalı süprizi yaptım dıyorsun yani. söz vermıyorum abi ama gelmeye calısıcam ortam guzel olcak herhalde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları