ya ne 14 subatmıs ben hala kararsısmkı :S
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
7. senemize 6 sabutta girdik arkadaslar yuh diyorlar biz inatla ewlenmioruzama sanırım yolun sonu görünüyor düğünümüze bekleriz
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
anadolu yakasında nakkaştepe taş devrini tavsiye ederim güzel mekan ordayım zati akşam içimde bi şemsiye açıldı hissediyorum.
walla benim başım 6 sene oldu bağlı da daha yüzük nişan bişiy yok hala sevgili hanım eş koca bilmemne devam ediyor zaten işten güçtende ona zaman yok galiba benim evlenmem lazım yawşimdi farkına vardım.
walla ben hediyemi aldım çok istediği bi mont vardı kaç zamandır. on u aldım bide yanına 1-2 bişiy daha fena patladı açıkcası
siz sap map iyisiniz walla 0 masraf yola devam
biz nereye eğileceğimizi şaşırıyoruz![]()
14 Ocak'ta 4. yılımızı bitirdik biz, ama ben daha pek yanaşmıyorum son noktaya... Ata Demirer abimizin bu durumla ilişkili bir sözü var uygulayalım arkadaşlar: "Süleymaaaaaaannn.... YIKILMİCESSSSSSS.... YIKILMİCESSSSSSSSSSSSS.... Abi naaptın ya ? askfjaksf"![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Ücünüze de masallah diyeyim o zaman, Allah bir yastıkta kocatsın
VTEC yavrum gitti chip parası desene ahaha![]()
oo 4 yıl, 7 yıl falan.. Allah tamamına erdirsin..
Ben 14 şubatta Nezleyim..![]()
abi 7 den sonra yıkılmaya baslıosun ugurBak satıyoruz crxi 200sx le adam akıllı gezicem artık
Ewi modifiye ederim artık neon falan
ahsaushuasha
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Kalamış Marina'nın karşısında "Posh" diye bi restorana gittik. Şemsiye hala içimde. Geçmişler olsun tüm kutlıycaklara![]()
Posh spec ahahaha
Gecmis olsun, bakalım daha ne semsiyeler acılacak gece boyunca![]()
taş devrindeydim nakkaştepede anlatamam yani şemsiyenin kalitelisini gördük celal birsenmiydi iyisi neydi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)