abi bu nasıl bi tasarım
bi yeni kasa 3 un şıklığına çizgilerine bakıyorum
bide buna bakıyorum bunu yanlışlıkla çizmişler gibi![]()
abi bu nasıl bi tasarım
bi yeni kasa 3 un şıklığına çizgilerine bakıyorum
bide buna bakıyorum bunu yanlışlıkla çizmişler gibi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu aracı tek bayılan kişi ben miyim yahu? bence gayet güzel olmuş zaten gelince yolda çok fazla görürüz..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
bmw tasarımcıları demiyor mu aga bu farlar nedir
Tek kelimeyle iğrenç.e30'zu ne hakla ağızlarına alıyorlar anlamadım.Bmw artık gözümün önünde bitmiştir.
e30 deyince balıklama girdiğim konuda , karşıma çıkan resimlerle adeta hüsrana uğradım![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Compact Lux Sedanların üretimine başlıyorlar yeniden Audi A3 Sedan'la(ki en güzeli),Dodge Dart'la,BMW 1 Sedan'la v.b umarım başarılı olurlar; Ama bu araç satarsa da sadece isminden ve arkadan itiş olmasından dolayı satar bence.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
mercedes yeni a serisi varsin önden çekis olsun her türlü bundan iyidir
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
evet yüz karamızla karşınızdayız![]()
M. The most powerful letter in the world.
eski kasayi buna düsünmeden tercih ederim,gercekten farlar facia ve sapsal baktiriyor.
son cikan modellerin geneli eski modele göre f10 haricinde kötüye gidiyor,yollarda f30 yerine daha cok f10 olmasi az da olsa belli ediyor.
mercedesin eski agir abi kasalarini bile sportif bir görünüme kavustururken bmw tam tersi o eski karizma ve ruh sahibi kasalari sapsal bakisli kasalara ceviriyor.
mesela 1-2 aya satisa cikacak cift turbolu V8 560ps m6nin kasasi bile siritiyor bence..
yorumlarin geneli eski kasanin daha iyi oldugu yönünde,
1gt degilde 3gt söylentisi cok uzun zamandir var ama suan icin hala o konuda kesin birsey yok.
ayrica bir postta mercedes a serisi lafi gecmis,
emin olun yeni a serisi cikinca bu sinifta tek olacak..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)