User Tag List

Sayfa 7/14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
256 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Egzos cezası.

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugüne kadar durmayanlara arkadan ateş etmediğimiz ve kovaladığımız için (ab standartları gereği) kayserideki üzücü olay başımıza geldi ....
    dar düşünmemek lazım biz kendimizi düşünerek yorumluyoruz ama cidden rahatsız olan ve güvenlik bakımından çoğu zaman sıkıntılar oluyor.isonun dediği gibi bakın kim bakar şimdi geride kalan şehidin yetimlerine,nekadar bakar veya
    ama durumlar düzeliyor şu an kapan kullanma olayı gündemde...
    haklar kanunlar,yetkiler değişti inşallah daha caydırıcı ve etkili olacaz kötülere,kötü niyetlilere karşı
    bu güzel mesajın için ayrıca teşekkür ederim sen bu zihniyetle gidersen o egsozu sana daha çoook monte ederler......
    monte derken isocum arabayamı nereye monte bu
    güzel bir düşünce tebrik ederim bizim meslekte kendiniz bilmezlerde çok fazla sayıda , ayrıca efendi ol ki efendilik göresin der büyüklerimiz
    büyüksün
    abim yasa çok esnek ve geniş teknik değişikliğe adam jant ebatınıda sokar , tavan bagajınıda , arka kanatıda ,
    aynen yasalar okadar esnekki nereye sündürsen oraya gidiyor.şunun cezası budar diyen yasamız yok nerdeyse tek kelime ile diyen
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya böyle polisler oluyor. al işte bi polis abimizde geçen gün erayı aradı app plaka istedi
    bende verecem yakında
    hatta anlamıyorumki batıyormu bu polislere bizim cam filmimiz dedi. ve bunu diyende polis. park halindeyken adamın aracına cam filminden men etmişler. ben içinde olsam yapamazlardı ama bize bile kaldırmışlar polis kartımı camda göre göre banada kitlediler diyordu.

ki benimde başıma geldi sahil yolunda arabamı polis arkadaşım kullanıyordu. trafik durdurdu. bizimki ne kadar devrem mevrem dediysede başlarım devrene görevimi yapıyorum diyip kitlemişti. altı üstü sis farı açık diye.
    aynen ben de tam 2 radar birde park yedim
    dünkü o mavi gti yüzünden papaz olabilirdik meslektaşlarla ama sorun deil bizede ceza yazıyorlar trafik polisleri farklı biraz
    aynen isocum ama gelde bunu anlat halk delil ister şimdi bu lafın üzerine
    artık corc-i zamanı cdti

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi merak ediyorum mesela çevirmede xenon farlı bir araba gördünüz.bunu egzozlu bir araba gibi çeviriyormusunuz ? çünkü geceleri araba kullanmak zorunda kalıyorum bazen ve gerçekten gözlerim hassas yanımdan egzozlu bir araba geçse 2 sn rahatsız eder ama bu xenon 5dk boyunca gözümün içine giriyor.yani böyle bir yasal dayatma varmı yoksa polise kalmış bir şeymi çevirilirsem savunacak bir şeyim olsun bari

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabamı kaportadan çıkardım 1km bile gitmedim egsozum KAPALI!! çıt ses yok ve 50kmh bile değil hızım çevirdiler
    buyrun memur bey
    evrakları alim
    plakalar burda takamadım ama ruhsatım yok buyrun ehliyetim kaportadan çıkardım arabayı parçalarda içinde zaten
    yok önemli değil egsozun varmış biz onun için durdurduk...
    egsozumdan ses çıkmıyor araba hala çalışıyor ses duyuyormusunuz???
    hayır
    neden egsozdan durduruyorsunuz ??
    anons geldiği için..
    varmı böyle bi saçmalık polis abilerim kardeşlerim.. diyorum tmm kabul ediyorum ruhsatım yok plakalarım takılı değil evrak eksikliğinden yaz cezamı gerekiyorsa bağla ama olmayan bişe için neden ceza yazıyorsun adam anons diyor başka bişe demiyor sorarım memur arkadaşlara beni bu durumda çevirseydiniz siz ne yapardınız ??
    PROJECT 01

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xenonlu araçlarda aynı muameleye tabi oluyor cezası ise

30/1-a Servis freni, lastikleri, dış ışık donanımından yakını ve uzağı gösteren ışıklar ile park, fren ve dönüş ışıkları noksan, bozuk veya teknik şartlara aykırı olan araçları kullanmak,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama arabam park halindeyken olurmu çalışmıyordu araba. Kendi çalıştırttı gaza bass falan dedi.
    abi teorideki yasa ile uygulamada farklı sonuçlar çıkabiliyor sizin örneğinizdeki gibi , ama kanunda makul şüphe diye geniş bir deyim olduğu için bu durumlar söz konusu oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabamı kaportadan çıkardım 1km bile gitmedim egsozum KAPALI!! çıt ses yok ve 50kmh bile değil hızım çevirdiler
    buyrun memur bey
    evrakları alim
    plakalar burda takamadım ama ruhsatım yok buyrun ehliyetim kaportadan çıkardım arabayı parçalarda içinde zaten
    yok önemli değil egsozun varmış biz onun için durdurduk...
    egsozumdan ses çıkmıyor araba hala çalışıyor ses duyuyormusunuz???
    hayır
    neden egsozdan durduruyorsunuz ??
    anons geldiği için..
    varmı böyle bi saçmalık polis abilerim kardeşlerim.. diyorum tmm kabul ediyorum ruhsatım yok plakalarım takılı değil evrak eksikliğinden yaz cezamı gerekiyorsa bağla ama olmayan bişe için neden ceza yazıyorsun adam anons diyor başka bişe demiyor sorarım memur arkadaşlara beni bu durumda çevirseydiniz siz ne yapardınız ??
    abi seni sevmeyen biri şikayet etmiştir yada başka biri gıcıklığına ihbar etmiştir ve telsiz anonsu geldiği için (kayıtlara alınıyor) işlem yapılmak zorundadır..

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi seni sevmeyen biri şikayet etmiştir yada başka biri gıcıklığına ihbar etmiştir ve telsiz anonsu geldiği için (kayıtlara alınıyor) işlem yapılmak zorundadır..
    yok yok anons eden bi göbek gerideki sivil polismiş kayıtlara alınıyor biliyorum memur bey gelsin baksın ses varmı diyorum ben cezayı yazimde sen git yanına konuşursun diyor diyorum ceza yazdıktan sonra yanına gitsem yok derse cezayı iptal edecekmisin?? yetkim yok diyor tmm yazmadan yanına gidim egsozun var derse yaz diyorum onada izin vermiyor ne yapayım ismail abi söyle hadi evraklarım yok onada yaz diyorum egsozdan yazdım gerek yok diyor sen olsan ne düşünürsün memur olarak ??

adana da özellikle ççook karşılaştım hava alanı yolunda araba kiralık kuzenimi hava alanına bırakıyorum çevirdiler evrakları verdim problem nedir sorgulama yapacam dedi sohbet ederken abi neden çevirdin dedim araba kiralık hiçbişe yok ya elimize veriyorlar kağıt doldurmamız lazım mecburen çeviriyoruz dedi bunu kendi kulaklarımla duydum

bpde çalışıyorum memur bey geldi üniformalı biraz sohbet ettik arabayı gördü konuştuk çorumluymuş işi gereği burda görev yapıyor valla tayinimi istedim dedi adana da nasıl geziyorsunz dedi memur olduğum halde ben tiskiniyorum dedi bukadar sıkıştırılmaz insanlar suçsuz yere bukadar ceza yazılan sadece burayı gördüm dedi aslında sizdede suç yok yukarıdakiler de problem adamlar kafalarına göre ceza yazdırıyor artık böyle düşünüyorum
    PROJECT 01

kerem54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapacak bişey yok , bassanda basmasanda kanuna aykırı iş yapmaktan yiyeceksin o cezayı , Sakaryanın eskilerinden olarak mümkün olduğunda bulwarda gezinme derim ben sana , araban mimlendiği an olayın biter , sen sıkar geçersin yanından sen ewe gitmeden sitenin bahçesinde beklerler . Benim arabamdada cam filmi , eksoz war ama polis ceza yazdığı zaman arkalarından küfretme yakkım yok çünkü bu meretlerin yasak olduğunu bile bile takıyosun ... ayrıca ceza kağıdının yanında sarı bir kağıt daha wermiş olması lazım , 1 hafta içinde arabana orjinal eksozunu takıp emniyete götürüp göstermen gerek , cam filmi warsa bağlamanı kaldırmıyo yinede haberin olsun

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ümit kardeşim ceza yemek kişiden kişiye değişiyor anlaşılan ben polom varken 2 sene düz boru, egsoz, filtre ön cam dahil komple koyu filimli kullandım 1kere bile ceza yemedim, defarlaca istanbul-sakarya-adana-kayseri-mersin- gitmişliğim var rutin kontrollerde sorgulayıp gönderdiler.
    Ama bir çevirme gördüğümde ve geceyse sisleri kapatıp iç lambayı daha aracı durdurmadan açarım ve memur evrak istemeden uzatmışımdır,karşındaki insana ılımlı yaklaşırsan oda sana öyle yaklaşır.
    Geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yok anons eden bi göbek gerideki sivil polismiş kayıtlara alınıyor biliyorum memur bey gelsin baksın ses varmı diyorum ben cezayı yazimde sen git yanına konuşursun diyor diyorum ceza yazdıktan sonra yanına gitsem yok derse cezayı iptal edecekmisin?? yetkim yok diyor tmm yazmadan yanına gidim egsozun var derse yaz diyorum onada izin vermiyor ne yapayım ismail abi söyle hadi evraklarım yok onada yaz diyorum egsozdan yazdım gerek yok diyor sen olsan ne düşünürsün memur olarak ??

adana da özellikle ççook karşılaştım hava alanı yolunda araba kiralık kuzenimi hava alanına bırakıyorum çevirdiler evrakları verdim problem nedir sorgulama yapacam dedi sohbet ederken abi neden çevirdin dedim araba kiralık hiçbişe yok ya elimize veriyorlar kağıt doldurmamız lazım mecburen çeviriyoruz dedi bunu kendi kulaklarımla duydum

bpde çalışıyorum memur bey geldi üniformalı biraz sohbet ettik arabayı gördü konuştuk çorumluymuş işi gereği burda görev yapıyor valla tayinimi istedim dedi adana da nasıl geziyorsunz dedi memur olduğum halde ben tiskiniyorum dedi bukadar sıkıştırılmaz insanlar suçsuz yere bukadar ceza yazılan sadece burayı gördüm dedi aslında sizdede suç yok yukarıdakiler de problem adamlar kafalarına göre ceza yazdırıyor artık böyle düşünüyorum
    abi haklısın özellikle yeni emniyet müdürü baya sıkıntı çıkarıyormuş adanaya trafik ynünden

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar yenı s13 aldım 76lık egsoz var ve kopeg gıbı bagırıyo rahat gezemıyorum vana koyucam kabınden ac kapalı sızce vana kapalı sessız gıderken polısın bıse deme hakkı varmı yada dermı ?

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen hafta 4 gün patlak egzozla gezdim adapazarında ama kimse çevirmedi Arkada eşşek kadar devil son susturucu vardı

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi haklısın özellikle yeni emniyet müdürü baya sıkıntı çıkarıyormuş adanaya trafik ynünden
    sen biliyon ben nezaman izine gitsem en az günde 2 veya 3 kere çevriliyorum bende aynı mesleği yaptığım halde çekiniyorum trafikcilere yakalanacaz yüz göz olacaz diye çok ceza yedik rahat olun arkadaşlar
    artık corc-i zamanı cdti

UmitKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Samet_vti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adapazarının neresinde oldu bu olay peki ?
    Cark cADDESİ ender mağ. Önünde.
    Some Body Stop Me !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrese Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ümit kardeşim ceza yemek kişiden kişiye değişiyor anlaşılan ben polom varken 2 sene düz boru, egsoz, filtre ön cam dahil komple koyu filimli kullandım 1kere bile ceza yemedim, defarlaca istanbul-sakarya-adana-kayseri-mersin- gitmişliğim var rutin kontrollerde sorgulayıp gönderdiler.
    Ama bir çevirme gördüğümde ve geceyse sisleri kapatıp iç lambayı daha aracı durdurmadan açarım ve memur evrak istemeden uzatmışımdır,karşındaki insana ılımlı yaklaşırsan oda sana öyle yaklaşır.
    Geçmiş olsun
    İnanın SU çıkartacak tarzda yada ne bıleyım o tarza yakın ne gorunusum ne de durusum vardır.. Hıc konusma bıle konusmadım. araba da slencır da takılıydı ses de cıkmıyor du egzosu da gormuyordu.. yanı anlamadan geldı (: yapcak bır sey yok mecbur verıcez.
    Some Body Stop Me !

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun... Malesef yapacak bir şey yok..
    Bu parçaları arabana takıyorsan cezasına da katlanacaksın...Katlanacağız..
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

blood_shed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30/1b Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak,

Çevredekileri rahatsız edicek derece????....
    "Çevredekilerin rahatsız olma" oranını kim nasıl ve ne şekilde ölçebilir?.
    "Gürültü çıkaran araç".Peki buna nasıl bir standart getirilebilir?.Neye göre kime göre gürültü çıkaran araç?.

Yukarıdaki kanun maddesine istinaden mi ceza yazılıyor?.Egsodan çıkan ses neye göre gürültü olarak adlediliyor?.Fabrika çıkış standart egsozlu Corvette ve Ferrari kapışıyordu bizim caddede,çıkan gürültü acayip.Yüksek performans bir arabanın egsozundan vızıltı mı çıkacaktı..Nasıl gürültü kabul ediliyor,gürültü derecesini kim belirliyor?.Ellerinde desibel ölçüm cihazları mı var?.Arkadaşlar bu kanun maddesi tartışmaya açıktır,kesin bir şekilde belirtmiyor cezai durum ise cezayı kesen memura göre değişiyor.Avukatınız var ise ve üşenmiyorsanız gidin cam filminden ve egsoz dan dava açın,emsal teşkil eden karara bağlanmış kazanılmış davalar var.

Dünde ben uyarı aldım egsozdan.Ceza yazmaya kalksaydı üşenmeden davayı açacaktım..Araba aynı araba muayeneden geçiyor.Üzerinde cam filmi var ama hafif kusurla geçiyor.Geçirmeyin kardeşim o zaman arabaları neden araçların fenni muayenesi var?..Egsoz aynı egsoz geçirme fenni muayeneden!.Bana araç çok alçak deyip yükselt diyorsun,egsoz içinde aynısını yap.Ancak tıssss muayenede bunların hiçbiri yok,bahsi bile edilmiyor.Paşa paşa geçiyorsun.Ama çıkıyorsun,iki sokak ötedeki çevirmede az önce muayeneden geçen hususlardan ceza yiyorsun.Bunun sadece polisler ile ilgisi yok,bunun aslen kanunlar ile ilgilsi var.Ve adına da vatandaşın soyulması,cebindeki paranın tırtıklanması denir,başkada birşey denmez.Sen hem aracı zorunlu muayeneye sokturuyorsun,hemde başarı ile muayeneden geçen aracı trafikte cezai hükme layık görüyorsun.Bu ülkenin kurumları arasında nasıl tutarsızlıklar,dengesizlikler,alakasızlıklar var bir tc vatandaşı olarak bunlara alışmış olmaktan ve olağan karşılamaktan dolayı utanç duyuyorum.
    Modification = Japaneese.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

''Siz oralara düğme filan yaptırmışınızdır o düğmeye basınca susar filan bas ordaki bütün düğmelere elbet biri açar sesi çıkar bu arabanın sus konuşma ver ehliyeti ''

Vtec'ler gtı'lar ceza yemedi eksozdan, dizel corollaya kestiler .D
    Çok süper ya gerçekten artık onlarda çözmüş olayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blood_shed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30/1b Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak,

Çevredekileri rahatsız edicek derece????....
    "Çevredekilerin rahatsız olma" oranını kim nasıl ve ne şekilde ölçebilir?.
    "Gürültü çıkaran araç".Peki buna nasıl bir standart getirilebilir?.Neye göre kime göre gürültü çıkaran araç?.

Yukarıdaki kanun maddesine istinaden mi ceza yazılıyor?.Egsodan çıkan ses neye göre gürültü olarak adlediliyor?.Fabrika çıkış standart egsozlu Corvette ve Ferrari kapışıyordu bizim caddede,çıkan gürültü acayip.Yüksek performans bir arabanın egsozundan vızıltı mı çıkacaktı..Nasıl gürültü kabul ediliyor,gürültü derecesini kim belirliyor?.Ellerinde desibel ölçüm cihazları mı var?.Arkadaşlar bu kanun maddesi tartışmaya açıktır,kesin bir şekilde belirtmiyor cezai durum ise cezayı kesen memura göre değişiyor.Avukatınız var ise ve üşenmiyorsanız gidin cam filminden ve egsoz dan dava açın,emsal teşkil eden karara bağlanmış kazanılmış davalar var.

Dünde ben uyarı aldım egsozdan.Ceza yazmaya kalksaydı üşenmeden davayı açacaktım..Araba aynı araba muayeneden geçiyor.Üzerinde cam filmi var ama hafif kusurla geçiyor.Geçirmeyin kardeşim o zaman arabaları neden araçların fenni muayenesi var?..Egsoz aynı egsoz geçirme fenni muayeneden!.Bana araç çok alçak deyip yükselt diyorsun,egsoz içinde aynısını yap.Ancak tıssss muayenede bunların hiçbiri yok,bahsi bile edilmiyor.Paşa paşa geçiyorsun.Ama çıkıyorsun,iki sokak ötedeki çevirmede az önce muayeneden geçen hususlardan ceza yiyorsun.Bunun sadece polisler ile ilgisi yok,bunun aslen kanunlar ile ilgilsi var.Ve adına da vatandaşın soyulması,cebindeki paranın tırtıklanması denir,başkada birşey denmez.Sen hem aracı zorunlu muayeneye sokturuyorsun,hemde başarı ile muayeneden geçen aracı trafikte cezai hükme layık görüyorsun.Bu ülkenin kurumları arasında nasıl tutarsızlıklar,dengesizlikler,alakasızlıklar var bir tc vatandaşı olarak bunlara alışmış olmaktan ve olağan karşılamaktan dolayı utanç duyuyorum.
    abi cok iyi demişsin gerçekten.. ki şu da var EGZOSun takılması yasakSa eğer neden piyasa da elini sallasan her yerde egzos var ? sattırmasın ? CAM FİLMİ de keza öyle.. her yerde çektirebiliyorsun ? DEVLET de işini biliyor kaz gelen yerden tavuk esirgenmezmiş. Yazık ki biz de bunlara boyun eğiyoruz...
    Some Body Stop Me !

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)