User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
256 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Egzos cezası.

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jay-b Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polis takmıssa sana bısey yapamazsın.
    madem yasak madem bu kadar dıkkat cekıyor ve ızın verılmıyor. peki arkadas bunlar memlekete yasaksa nasıl gırıyor nasıl satılmasına ızın verıyorsun.teskılattan bırılerı cebıne saglam para ındırmeye devam edıyor. sen alıp takıyorsun SUCLUSUN. ama bunu satan kısı ve memlekete sokan kısıler sucsuz mu?
    hadı kaldıkı polis ısını cok mukkemmel yapıyor...
    emınmıyız bundan....
    HAYIR.............
    sokakta cadde de otobanda manyak gıbı araba kullanıyorlar. polısın umrunda mı?
    DEGİL....
    nasılsa sana yada baskasına zarar verse GOREV esnasında oldu dıye zabut tuturacaklar..
    zararli ve suclu kım
    yıne SEN...
    arkadas memleketın cıvısı cıkmıs...
    en sonunda satcagım subaruyu alacagım bır smart gezıp tozacagım.nedir len bu yok kanat var arac orjınal degıl yok jant rengi..
    MEMLEKETTE BASKA SORUN MU KALMADI............
    burada suclu tamamen devlet bız suruculer degıl.........
    bütün modifiye ürünlerini emniyet teşkilati getiriyor satıyor para kazanıyor yok daha neler

yasaları biz koymuyoruz sadece uyguluyoruz ama pratikte sorunlar çıkabiliyor (jant ebatı rengi vs vs)

sokakta cadde de deli gibi araba kullananlara ceza yazıyoruz , diğer vatandaşların hayatını tehlikeye düşürdüğü için umrumuzda , eğer olmasaydı kaza yapsın yada başkalarının canını alsın biz işlemimizi ona yaparız derdik

burda suclu asla devlet değil , yasayı çıkaranlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Independent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yok yemin ediyorum kafayı yedim ya pazartesi günü egsozdan bağladılar eyvallah bütün gün uğraştım men.ini kaldırdım egsozu söktürdüm orj egsozu taktım ucunda krom ufacık bi başlık var ses yok seda yok salı günü tekrar çevirdiler konuşturmuyolarda farklı bi ekip. adam neye sinirlenmişse tek kelime ettirmedi aldı evrakları otoparka gittik ne bu jantlar ne bu lastikler orjinali böyle değil bağlıyorum arabanı egsozunda var tamam bağladım diyo ya egsoz falan yok bak söktüm aha dünkü ceza falan onu gösterdim tavandaki ne öyle tatilemi gidiyosun oda yasak diyo vallahi billahi saygısızlık etmek istemedim ama sesimi yükseltip bağrınmamak içinde kendimi zor tuttum.. sisteme girmeye çalışıyo ciddi ciddi bağlıyodu araba hala otoparkta gözüküyo diye işlem yapamadılar bende bastım gittim nedir bu ya
    abim yasa çok esnek ve geniş teknik değişikliğe adam jant ebatınıda sokar , tavan bagajınıda , arka kanatıda ,

jay-b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütün modifiye ürünlerini emniyet teşkilati getiriyor satıyor para kazanıyor yok daha neler

yasaları biz koymuyoruz sadece uyguluyoruz ama pratikte sorunlar çıkabiliyor (jant ebatı rengi vs vs)

sokakta cadde de deli gibi araba kullananlara ceza yazıyoruz , diğer vatandaşların hayatını tehlikeye düşürdüğü için umrumuzda , eğer olmasaydı kaza yapsın yada başkalarının canını alsın biz işlemimizi ona yaparız derdik

burda suclu asla devlet değil , yasayı çıkaranlar
    tamam tamam heppımız sucluyuz
    napalım....
    keserım sesı gıderım... gecen ekıp otosuyla oyle gıttık bayagı bısey olmadı.
    he komık bır olayda
    yer fsm gıseler yanımda ford transıt... acar camı ve hadı gazlayalım der.bır baktım camda radar var. o anlamadı anladıgımı. dedım hadı yru gıdelım nereye kadar gıdeceksın.bak onun dolu trafıktesın ezıp mı gececeksın? gulusme oldu..
    sonra bana kac gordun bununla dedı.250 dedım ve sonra senın gıbı bır aractan ve ceza geldı artık yapmıyorum hız dedım.nereden anladın dedı ) abı camda radarın duruyor dedım yıne gulusmeler oldu ... allah kaza bela vermesın cok guzel aracın var dıkkatlı gıt dedı ve ayrıldık(egzoztu kısmıstım tabı)
    )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abim maksat ses kesip gitmek değil kimseyi kırmak üzmek te değil , tür olaylar her zaman olur ve canımızı sıkabilir ama senin anlattığın gibi tatlı olaylar da yaşayabiliyoruz , ben olsam bi kaç tur gezmek isterdim subiyle dün akşam iş çıkışı bi kardeşime rastladım ve 106 gti ile ufak bi gezi sonrası evime kadar bıraktı çok teşekkür ederim ona

es026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmitKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inan seçeneğim olsa ödemezdim ama mecburuz (: polisler de bu cezalara göre prim alıyormuş (: bildiğim kadarıyla ne kadar cok ceza o kadar çok para demek..

o değil de bağlatma durumu var mı ki ?
    Arkadaşım Polis cezaya göre prim almaz öncelikle bunu bilmeni isterim.Eksoza karşı biriside değilim.Rica ediyorum işi bilmeden Polislik için gerçek dışı yorumlarda bulunmayalım. Eksozdan çok şikayet eden bu durumdan rahatsız olduğunu müdüre bildirenler var. Müdürlerde halktan gelen şikayet doğrultusunda memuruna emir veriyor.

Yani kısaca işin özü şu, eksoz taktım diye performanstan bir haber araçlarını bağıttırıp,olmayacak yerlerde trafiği tehlikeye sokan davranışlarda bulunan apaçiler yüzünden,belkide öttürmediğiniz halde sizlerde mimleniyorsunuz.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abim maksat ses kesip gitmek değil kimseyi kırmak üzmek te değil , tür olaylar her zaman olur ve canımızı sıkabilir ama senin anlattığın gibi tatlı olaylar da yaşayabiliyoruz , ben olsam bi kaç tur gezmek isterdim subiyle dün akşam iş çıkışı bi kardeşime rastladım ve 106 gti ile ufak bi gezi sonrası evime kadar bıraktı çok teşekkür ederim ona
    Peki dostane olarak bi soru soruyorum . Geçen haftalarda bankamatikten para çekmeye durduğumda arkadan polis geldi eksozdan arabamı bağladı 150küsür lirada ceza yazdı böle bişi olabilirmi böyle bi hak varmı ?
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jay-b Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polis takmıssa sana bısey yapamazsın.
    madem yasak madem bu kadar dıkkat cekıyor ve ızın verılmıyor. peki arkadas bunlar memlekete yasaksa nasıl gırıyor nasıl satılmasına ızın verıyorsun.teskılattan bırılerı cebıne saglam para ındırmeye devam edıyor. sen alıp takıyorsun SUCLUSUN. ama bunu satan kısı ve memlekete sokan kısıler sucsuz mu?
    hadı kaldıkı polis ısını cok mukkemmel yapıyor...
    emınmıyız bundan....
    HAYIR.............
    sokakta cadde de otobanda manyak gıbı araba kullanıyorlar. polısın umrunda mı?
    DEGİL....
    nasılsa sana yada baskasına zarar verse GOREV esnasında oldu dıye zabut tuturacaklar..
    zararli ve suclu kım
    yıne SEN...
    arkadas memleketın cıvısı cıkmıs...
    en sonunda satcagım subaruyu alacagım bır smart gezıp tozacagım.nedir len bu yok kanat var arac orjınal degıl yok jant rengi..
    MEMLEKETTE BASKA SORUN MU KALMADI............
    burada suclu tamamen devlet bız suruculer degıl.........
    aynen katılıyorum yazan arkadaş terbiyesizmiş demekki öde gitsin ne taktın bu kdar ?

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla yapcak birşey yok gülü seven dikene katlanır, ne desek boş
    Bende 14.05de ceza yedim yanlız diyalog bombaydı
    Memur:bu egzos ney ?
    Ben:HKS ahahaha
    Memur:gül sen gül
    Ben:Bağlamayında ne yazıyosanız yazın
    Memur:iyi 154 tl yazdım, bidaha yakalanırsan men olursun
    Ben:eyvallah abi iyi akşamlar kolay gelsin, giderken hıaaaaaaaaaaaaaaaaaatat haaaaaaaaaaatat problem olamamıştır herhalde
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı D.CaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla yapcak birşey yok gülü seven dikene katlanır, ne desek boş
    Bende 14.05de ceza yedim yanlız diyalog bombaydı
    Memur:bu egzos ney ?
    Ben:HKS ahahaha
    Memur:gül sen gül
    Ben:Bağlamayında ne yazıyosanız yazın
    Memur:iyi 154 tl yazdım, bidaha yakalanırsan men olursun
    Ben:eyvallah abi iyi akşamlar kolay gelsin, giderken hıaaaaaaaaaaaaaaaaaatat haaaaaaaaaaatat problem olamamıştır herhalde
    bağlamayında demişsin oda tamam 154 yazdım demiş ya.

şuan mensin ilk çevirmede egzos duruyorsa bağlanıcan anlamına geliyor. acayip bir sistem kurmuşlar artık. bir mevzudan ceza yedinmi 2nci cevirmede ekranda görünüyor kontrol et diye. mesela egzosdan yedin cezayı sonraki hafta çevirmede sorgulama yaptıklarında adamların ekranında egzosdan ceza yemiş kontrol gibisinden uyarısı çıkıyor ve aracın altından gidiyor düzeltmemişsen. dikkatli ol derim.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Her zaman abi seve seve Yanımızda sen de varsın ki hangi polis durdurabilir bizi redline yapar akarız alimallah
    imzasız..

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben işi cozdumm 10 larca ceza yyedık vagecıremezler ses deıl benım amacım aracımı sıkıyoo hepsı o sekılde ıdı sımdı flanslı yaptırdım carsıya cıakcagım zaman ıkı cıvataya bakıyo sokuyorum oem ı takıyorum hadı yaz cezayıı ... gelıyorum dukkana sonra air ması takıyorum huzuurr hahah onerırım ..
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya böyle polisler oluyor. al işte bi polis abimizde geçen gün erayı aradı app plaka istedi

hatta anlamıyorumki batıyormu bu polislere bizim cam filmimiz dedi. ve bunu diyende polis. park halindeyken adamın aracına cam filminden men etmişler. ben içinde olsam yapamazlardı ama bize bile kaldırmışlar polis kartımı camda göre göre banada kitlediler diyordu.

ki benimde başıma geldi sahil yolunda arabamı polis arkadaşım kullanıyordu. trafik durdurdu. bizimki ne kadar devrem mevrem dediysede başlarım devrene görevimi yapıyorum diyip kitlemişti. altı üstü sis farı açık diye.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bağlamayında demişsin oda tamam 154 yazdım demiş ya.

şuan mensin ilk çevirmede egzos duruyorsa bağlanıcan anlamına geliyor. acayip bir sistem kurmuşlar artık. bir mevzudan ceza yedinmi 2nci cevirmede ekranda görünüyor kontrol et diye. mesela egzosdan yedin cezayı sonraki hafta çevirmede sorgulama yaptıklarında adamların ekranında egzosdan ceza yemiş kontrol gibisinden uyarısı çıkıyor ve aracın altından gidiyor düzeltmemişsen. dikkatli ol derim.
    Trafikten kontrol ettirdim tanıdık vasıtasıyla men gözükmüyo sadece ceza gözüküyo, memurada sormuştum cezanı yatırman yeterli demişti ama, olursada yapcak bişe yok HKS'den vaz geçemiyorum
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı D.CaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafikten kontrol ettirdim tanıdık vasıtasıyla men gözükmüyo sadece ceza gözüküyo, memurada sormuştum cezanı yatırman yeterli demişti ama, olursada yapcak bişe yok HKS'den vaz geçemiyorum
    en az 10 - 15 gün geçsin öyle kontrol ettir. benim 3 hafta sonra men e döndü. heralde şubedeki bi adam takip ediyor olabilir mene çevirme işini ondan gecikti belkide. ama çevirdiler yani men e.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en az 10 - 15 gün geçsin öyle kontrol ettir. benim 3 hafta sonra men e döndü. heralde şubedeki bi adam takip ediyor olabilir mene çevirme işini ondan gecikti belkide. ama çevirdiler yani men e.
    Anladım abi doğrudur bugün 15. gün olduysada yapcak bişe yok kaldırırz ya
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki dostane olarak bi soru soruyorum . Geçen haftalarda bankamatikten para çekmeye durduğumda arkadan polis geldi eksozdan arabamı bağladı 150küsür lirada ceza yazdı böle bişi olabilirmi böyle bi hak varmı ?
    dostane sorunuza cevap vereyim kuralları uygulamak için başvuru yada şikayet şart değildir , polis arkadaş görevli ise nasıl ki kimlik sorgulaması yapılabiliyorsa trafik yönündende aracın incelemesi yapılabilir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her zaman abi seve seve Yanımızda sen de varsın ki hangi polis durdurabilir bizi redline yapar akarız alimallah
    dünkü o mavi gti yüzünden papaz olabilirdik meslektaşlarla ama sorun deil bizede ceza yazıyorlar trafik polisleri farklı biraz

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostane sorunuza cevap vereyim kuralları uygulamak için başvuru yada şikayet şart değildir , polis arkadaş görevli ise nasıl ki kimlik sorgulaması yapılabiliyorsa trafik yönündende aracın incelemesi yapılabilir...
    Ama arabam park halindeyken olurmu çalışmıyordu araba. Kendi çalıştırttı gaza bass falan dedi.
    1.6tdi.
    Ecutech.

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu konuda neyi neden tartısıyorsunuz anlamıs değilim,açıp yasaları okuyun açıkça yazıor neden ceza yediğiniz. Araç üstünde hiçbir şekilde teknik değişiklik yapma hakkınız yok da ondan.. Buna egzoz da dahil,hava filtresi de,sis farı da , jant da. Jant için ceza yazan yok,ama egzoz çevreyi de rahatsız ediyor...

Ben de egzoz kullanıyordum ama ceza yiyince de paşa paşa ödüyor veya susuyordum..

Ha madem böyle neden satılıyor yasal olarak dediğinizi duyar gibiyim.. Bu ürünler motorsporları kategorisinde sayılıyor ve trafiğe cıkmayan yarış otomobilleri için satılan şeyler..

Bu konudan dolayı en kötü cezalardan birini yiyen benimdir; yaklasık 1500 TLye mal oldu ve 1 hafta uğraştım arabayı almak için; fakat yasalar böyle. Gülü seven dikenine katlanır hesabı..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)