User Tag List

Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
256 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Egzos cezası.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mayıs ayının 12sinde egzosdan durdurulduk 154 lira yı bize de kestiler. bugün yine durdurulduk egzos var dedi ön tampon söküktü 1 de bira vardı. arkadaş cihazı üfledi 28 promil cihazı tersten tutup 85 diye yutturmaya çalıştı yemeyince ben o 28 i 82 i yapayımda gör dedi. sonra abi yapabiliyorsan yap dedik bu sefer egzos ve tampon yok dedi bağlayacağım aracı. anons geçtiler dikkatlice dinledim araca bir bakın egzos ve cam filmi olacak yapılmış mı? arkadaş sinirli konuştukça -saygısız değil sinirli- 2 ceza yazacağım dedi son anda girdim araya biraz ajitasyon biraz alttan almayla emniyet kemerinden yazdırdım saolsun bu konuda tölerans gösterdi. ama 28 olan promili 82 yazarım diye tehdit etmesi hiç yakışık kalan bi olay değil...

bir de biz bu cezaları ödemezsek sanırım maksimum 2 katına kadar faiz biniyor, ve bu paraları toplayamayınca af çıkartıyorlar faizi affedip kalan borcu taksitlendiriyorlar.. bu borçları yatırmazsak ne gibi problemlerle karşılaşabiliriz?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

efecan42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu güne kadar ceza yazılıpta suçunu kabul eden birine rastlamadım zaten kanun neyse odur hatalıysan cezanı çekeceksin arkadaşım kimbilir sen o memur arakadaş karşısındada ne kelimeler sarfettin acaba hiç düşündünmü ilk konuyu açtığındda yazdığın cümlelerden anlaşılıyo zaten bide diyosunki cezayı yedikten sonra basarak gittim hatayı neden kendinde aramıyorsun

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi zaten bole aracları kullanıyosanız pek gunluk kullanmamamya dıkkat edıceksınız.cevırmelere ana yollara pek gırmıceksınız ıllakı bı gun bırısı yazar ceza

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Egzozlu arabaların hepsini baglasınlar.Sonuna kadar hakediyorlar.Bendede zamanında vardı.Egzoz olunca insan basmadan duramıyor boşluk bulunca.Ofiste oturuyorum zaaart zuurt s2000ler onlar bunlar sıkıp geciyor ne anası ne avradı kalıyor cevreden emın olun.

efecan42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendimiz zevkini çıkaracağız derken başkalarıını rahatsız etmeye hiç hakkımız yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efecan42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendimiz zevkini çıkaracağız derken başkalarıını rahatsız etmeye hiç hakkımız yok
    olay budur

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu gereksiz saçma kurallara boyun eğmekten vazgeçin artık,yasada etrafı rahatsız edecek şekilde yazıyor,kimin ne şekilde rahatsız olacagı nasıl tespit ediliyor peki? Kalabalıgın ortasında insanların içinden 10 km hızla geçerken aragazı verip çolugu çocugu korkutuyorsan tut ensesinden bağla aracı ona lafım yok,ancak sessiz sakin gezerken sadece araba dikkat çekiyor diyip arkasına geçince de''aaa egsozda varmış yazalım bunuda''denilmesi çok saçma..

Biraz mantıklı açıklamalar yapın,kurallar gerçekten çok anlamlı kurallarmış gibi konuşmayın bence..Nasıl ki yasada rahatsız edecek şekilde yazıyorsa ona göre davranılsın,benim arabamda hks var egsozsuz hoşuma gitmiyor ama ulu orta yerde basmıyorum çünkü hoşuma gitmiyor millet küfrediyor,ama kimseler yokken boş yollarda 10-15 dakikalıgına sıkıyorum bırakıyorum eve..
    imzasız..

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu gereksiz saçma kurallara boyun eğmekten vazgeçin artık,yasada etrafı rahatsız edecek şekilde yazıyor,kimin ne şekilde rahatsız olacagı nasıl tespit ediliyor peki? Kalabalıgın ortasında insanların içinden 10 km hızla geçerken aragazı verip çolugu çocugu korkutuyorsan tut ensesinden bağla aracı ona lafım yok,ancak sessiz sakin gezerken sadece araba dikkat çekiyor diyip arkasına geçince de''aaa egsozda varmış yazalım bunuda''denilmesi çok saçma..

Biraz mantıklı açıklamalar yapın,kurallar gerçekten çok anlamlı kurallarmış gibi konuşmayın bence..Nasıl ki yasada rahatsız edecek şekilde yazıyorsa ona göre davranılsın,benim arabamda hks var egsozsuz hoşuma gitmiyor ama ulu orta yerde basmıyorum çünkü hoşuma gitmiyor millet küfrediyor,ama kimseler yokken boş yollarda 10-15 dakikalıgına sıkıyorum bırakıyorum eve..
    teşekkür butonuna bastım ...
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl tamam haklısında polis nerden bilecek senın nerde basıp basmadığını? Egzoz bence modifiyenın tek dışarıya rahatsızlık veren tarafı.Yahu bendede vardı egzozlu araba..Kucuklugumden beride hastasıyız bu işlerin ama sürekli 2 metre boşluk buldumu asılan ara gaz verenlerdende gına geldi.Ana avrat küfür dümdüz gidiyor herkes ki haklılarda.Resmen ses kirliliği.Hee sadece arabalar değil racing motorlar!! Elimde olsa motorların hepsini baglarım egzozunu söküp çöpe atarım ne ameledir onlar ya surekli kesicide geziyolar havalımı görünüyor noluyo.Dıkkat ediyorum kalabalık olan kuş beyınleriyle piyasa olan yerlerde yavaşlayıp önleri acılınca asılıyolar.Polislerin egzoza ceza değil direk baglaması lazım bana göre.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gereken acıklamayı yapmışsın
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baran abi sen de haklısın ama bir şekilde tespit edilmesi lazım,ki bu zamanda istedikleri her şeyi tespit ediyorlarsa bu da çok zor olan bir durum değil bence.Söylediklerine katılıyorum apaçilerin gördükleri her boşlukta basmalarına çıkardıkları o sese dışarda yürürken ya da işteyken ben de sinir oluyorum gerçekten rahatsız edici bir gürültü.Öyle insanlara lafım yok,benim demek istediğim bu işlerle efendice uğraşan nerede ne şekilde davranmasını bilen insanların ezilmesini istemiyorum..Sinir oluyorum abi neler dönüyor neler muayenesi araçlar dolanıyor ya da diğer tarz şeyler,düzgün insanların 1-2 saatlik keyfini önyargılı davranarak bölüyorlar.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birazda şans işi bu Anıl bende s2k varken Dc sports komple egzoz vardı bikere baglatmadım egzozdan ceza yemedim.Caddede filmli ve egzozlu arabayla dolaşmak mesele..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim düşüncem her insan aynı değil,görevini düzgün yapan insan halinden anlayan polisler olduğu gibi ,biraz abartılı olanlarda var..O abartılı olanlara denk gelmediğin sürece eğer efendi efendi dolaşıyorsan iyi niyetli polisler bir şey demez diye düşünüyorum.
    imzasız..

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 yıldır bu tip araclara biniyorum camfilm ve egsozdan sadece 2 kere yedim.oda roll yaparken cevirmelerde.
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birazda şans işi bu Anıl bende s2k varken Dc sports komple egzoz vardı bikere baglatmadım egzozdan ceza yemedim.Caddede filmli ve egzozlu arabayla dolaşmak mesele..
    DRİLL
    Dr.Ecu

nemonomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umut onatoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demesine gerek yok egzozdan yediyseniz arac men olmustur menini kaldirmak gerekir
    3\1b Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak,karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak

32 Araç üzerinde yapılan teknik değişikliğini 30 gün içerisinde tescili yapan trafik kuruluşlarına bildirmemek.

dostlar bilmeden yanlış bilgi vermeyin adam 30\1b den yemiş 32 den değil 32 den yendiği zaman teknik değişiklikten araç bağlanır
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

nemonomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmitKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inan seçeneğim olsa ödemezdim ama mecburuz (: polisler de bu cezalara göre prim alıyormuş (: bildiğim kadarıyla ne kadar cok ceza o kadar çok para demek..

o değil de bağlatma durumu var mı ki ?

bağlama durumu var 32 e göre 30 gün süresi olmasına rağmen polisin insiyatifine kalmış hemende bağlıyabiliyor ki başımıza geldi dizel aracı eksozdan kadıköyde bağlattık
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blood_shed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30/1b Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak,

Çevredekileri rahatsız edicek derece????....
    "Çevredekilerin rahatsız olma" oranını kim nasıl ve ne şekilde ölçebilir?.
    "Gürültü çıkaran araç".Peki buna nasıl bir standart getirilebilir?.Neye göre kime göre gürültü çıkaran araç?.

Yukarıdaki kanun maddesine istinaden mi ceza yazılıyor?.Egsodan çıkan ses neye göre gürültü olarak adlediliyor?.Fabrika çıkış standart egsozlu Corvette ve Ferrari kapışıyordu bizim caddede,çıkan gürültü acayip.Yüksek performans bir arabanın egsozundan vızıltı mı çıkacaktı..Nasıl gürültü kabul ediliyor,gürültü derecesini kim belirliyor?.Ellerinde desibel ölçüm cihazları mı var?.Arkadaşlar bu kanun maddesi tartışmaya açıktır,kesin bir şekilde belirtmiyor cezai durum ise cezayı kesen memura göre değişiyor.Avukatınız var ise ve üşenmiyorsanız gidin cam filminden ve egsoz dan dava açın,emsal teşkil eden karara bağlanmış kazanılmış davalar var.

Dünde ben uyarı aldım egsozdan.Ceza yazmaya kalksaydı üşenmeden davayı açacaktım..Araba aynı araba muayeneden geçiyor.Üzerinde cam filmi var ama hafif kusurla geçiyor.Geçirmeyin kardeşim o zaman arabaları neden araçların fenni muayenesi var?..Egsoz aynı egsoz geçirme fenni muayeneden!.Bana araç çok alçak deyip yükselt diyorsun,egsoz içinde aynısını yap.Ancak tıssss muayenede bunların hiçbiri yok,bahsi bile edilmiyor.Paşa paşa geçiyorsun.Ama çıkıyorsun,iki sokak ötedeki çevirmede az önce muayeneden geçen hususlardan ceza yiyorsun.Bunun sadece polisler ile ilgisi yok,bunun aslen kanunlar ile ilgilsi var.Ve adına da vatandaşın soyulması,cebindeki paranın tırtıklanması denir,başkada birşey denmez.Sen hem aracı zorunlu muayeneye sokturuyorsun,hemde başarı ile muayeneden geçen aracı trafikte cezai hükme layık görüyorsun.Bu ülkenin kurumları arasında nasıl tutarsızlıklar,dengesizlikler,alakasızlıklar var bir tc vatandaşı olarak bunlara alışmış olmaktan ve olağan karşılamaktan dolayı utanç duyuyorum.
    tebrikler hocam.... olaya son noktayı koymuşsunuz....

bende egsozdan ceza yemiştim 154 tl banada 1 hafta izin vermişlerdi rutin şeyler yapıldı neyse tamam egsoz konusunda millet rahatsız oluyor falan ama cam filmi konusu bence kesinlikle saçmalıktan ibaret... kardeşim adam kız arkadaşıyla ailesiyle biniyor aracına başkalarına reklam yapmak zorundamı ? ışıklarda dururken öküzün birisi varsa yandaki arabada adamla kavga etmek zorundamı ? bunların amacı ney anlamış değilim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangı ulkede boyle seylerın yasagı var ? amac bellı satarken yasak degıl alırken yasak degıl kullanırken yasak.Amac ne ? satarken vergı almak ıthalat ıhracatını yaparken vergı almak sonrada takında ceza yazıp para kazanmak amac bu baska bı amacı varmı ? oto yolda ıstedıgın gıbı egsoz olsun okadar araba arasında ses anlasılmıyor anca sokak arasında anlasılıyor egsoz .En guzelı soyle olcak aracında ne varsa ruhsata ısletcen vergısınıvercen kullancan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tapari75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler hocam.... olaya son noktayı koymuşsunuz....

bende egsozdan ceza yemiştim 154 tl banada 1 hafta izin vermişlerdi rutin şeyler yapıldı neyse tamam egsoz konusunda millet rahatsız oluyor falan ama cam filmi konusu bence kesinlikle saçmalıktan ibaret... kardeşim adam kız arkadaşıyla ailesiyle biniyor aracına başkalarına reklam yapmak zorundamı ? ışıklarda dururken öküzün birisi varsa yandaki arabada adamla kavga etmek zorundamı ? bunların amacı ney anlamış değilim ?
    evet ben dıger arabamı kız arkadsıma verıyorum alısverıse felan gıderken ve camlarında fılm vardı soktum polıs amca yuzunden kıza yanında ben varken bıle bakıyolar ben yokken o nasıl o arabada rahat sursun?her defasında dıyo bıgun bu magandalar yuuzunden kaza yapcam dıye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)