User Tag List

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
256 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Egzos cezası.

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi kusura bakmayın ama hakkı yok demişim çeviremez diye bir kelime kullanmamışım.çevirdiği zamanda şikayet edeceğimi belirtmişim internet üzerinden anlatmak istediklerimi anlatamıyorum sanırım.suç bende özür dilerim
    sevgili kardeşim ne kendini nede karşındakini boşuna üzme, gerekli izinler alınarak çevirme ve kontroller yapılmakta. senin vatandaş olarak kolluk kuvvetlerine görevini yaparken yardımcın olmakla mükellefsin, aksi halde memura direnmekten dolayı gerekli yasaları uygulaması gerekli. örneğin şehir içi hız limiti 50 iken sen 56 ile radara girersen cezayı yersin. böyle saçma şeymi olur deme %10 tölerans hakkı sana sürekli 55 ile gidesin diye verilmemiş, senin orada 50 ile gitme zorunluluğunu zaten belirtmiş. egzos film zart zurt ne dersen, bunlar yasak olmasına rağmen aracında bulunuyorsa zaten suç işlemiş durumdasın, itiraz etmeye hakkın yok.
    başıma gelen bir olayıda anlatayım belki hakkını nasıl araman gerektiği hakkında sana fikir verebilir, 2007 yılında subaru impreza ile yolda giderken çevirmeye girdim. araçta herhangi bir eksik yada aykırı bir durum yok, memur arkadaş aracı bilmediği için rüzgarlıktan ceza yazacağını söyledi. ben aracın orjinal parçası olduğu söylediğimde inanmadı. bunun üzerine görevi icabı ceza yazmasını söyledim ama karşılığında vatandaşlık hakkımı kullanmak için aracın bağlanmasını ve tutanak tutularak kendisinden şikayetçi olacağımı bildirdim. sonuç olarak ceza yazıldı araç bağlandı, mahkeme ve bilir kişi aracılığıyla gerekli prosedürler yerine getirildikten sonra ceza iptal edildi vs. vs. hakkını arayacaksan bilinçli bir şekilde ara.
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili kardeşim ne kendini nede karşındakini boşuna üzme, gerekli izinler alınarak çevirme ve kontroller yapılmakta. senin vatandaş olarak kolluk kuvvetlerine görevini yaparken yardımcın olmakla mükellefsin, aksi halde memura direnmekten dolayı gerekli yasaları uygulaması gerekli. örneğin şehir içi hız limiti 50 iken sen 56 ile radara girersen cezayı yersin. böyle saçma şeymi olur deme %10 tölerans hakkı sana sürekli 55 ile gidesin diye verilmemiş, senin orada 50 ile gitme zorunluluğunu zaten belirtmiş. egzos film zart zurt ne dersen, bunlar yasak olmasına rağmen aracında bulunuyorsa zaten suç işlemiş durumdasın, itiraz etmeye hakkın yok.
    başıma gelen bir olayıda anlatayım belki hakkını nasıl araman gerektiği hakkında sana fikir verebilir, 2007 yılında subaru impreza ile yolda giderken çevirmeye girdim. araçta herhangi bir eksik yada aykırı bir durum yok, memur arkadaş aracı bilmediği için rüzgarlıktan ceza yazacağını söyledi. ben aracın orjinal parçası olduğu söylediğimde inanmadı. bunun üzerine görevi icabı ceza yazmasını söyledim ama karşılığında vatandaşlık hakkımı kullanmak için aracın bağlanmasını ve tutanak tutularak kendisinden şikayetçi olacağımı bildirdim. sonuç olarak ceza yazıldı araç bağlandı, mahkeme ve bilir kişi aracılığıyla gerekli prosedürler yerine getirildikten sonra ceza iptal edildi vs. vs. hakkını arayacaksan bilinçli bir şekilde ara.
    ha şöle yani bu konu konuşuldukca uzar bitmez kısa ve öz rahatsızlığı olan,kendini haklı gören,suç işlemediğini düşünenler hakkını burda değil adaletin karşısında arasın aman kim uğraşacak diyenler varsa hiç yorum yapmasın ama ben uğraşırım her ne olursa olsun hakkımı ararım diyenler hak arama,şikayet etme yeri burası değil bu tür konularda adalet açık herkez hakkını arayabilir neden burda hak arıyorsunuz anlamadım
    artık corc-i zamanı cdti

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler abi.benim anlatmak istediğim herkese aynı muamalenin yapılmaması gerektiği bunun içinde kanuna uygun şekilde aracın sesini ölçsün ben istesem arabayı dahada fazla bağırttırırım ama hem kendimi hemde çevredekileri rahatsız etmek istemiyorum ve şu anki egzoz son derece sessiz bence.buna rağmen ceza yazarsa hakkımı arayacağımı söyledim.Silah kullanma örneğini verdim.Gece tabela kurşunlayanlar boş yere havaya ateş edenler varmı bu ülkede var peki polis buna bakıp bütün silahları topluyormu hayır. aynı şeyi egzoz için söylüyorum her egzozlu araba illa limittemi dolaşıyor.emniyet kemerinden ceza yedim kendime kızdım polise hiç bir şekilde laf söylemedim.radara girsemde yüzde yüz ben suçluyum kabul.ama egzoz çok göreceli bir parça kimine göre sesi çoktur kimine göre azdır.bunu ölçüsü belirlensin bende ona göre egzoz takayım.

Alıntı golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha şöle yani bu konu konuşuldukca uzar bitmez kısa ve öz rahatsızlığı olan,kendini haklı gören,suç işlemediğini düşünenler hakkını burda değil adaletin karşısında arasın aman kim uğraşacak diyenler varsa hiç yorum yapmasın ama ben uğraşırım her ne olursa olsun hakkımı ararım diyenler hak arama,şikayet etme yeri burası değil bu tür konularda adalet açık herkez hakkını arayabilir neden burda hak arıyorsunuz anlamadım
    abi doğru söylüyorsunuz burası yeri değil.ama konu uzadıkça açıklama gereği duyuyorum.benim alakam yok konuyla yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de normu olmalı ve hiçbir araç ... dB seviyesini geçmemeli gibi bir ibare olmalı. Çünkü kırmızı körüklü ikaruslar hala şehirde geziyor ve örnek olarak söylüyorum bi sti hiç sanmıyorumki ondan daha fazla gürültü çıkarsın. maksat eğer ses seviyesiyse bence belediyenin çöp kamyonlarına da uygulanacak otobüslerine de uygulanacak bir standart olmalı ve bu standarda herkes uymalı. Ama belediye yapınca haklı vatandaş yapınca haksız olmamalı.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amma uzadı bu konu ya .Hadi bakıyım herkes egsozcu ustasına oem 'lere dönüş başlasın .Zaten korkucu bir zihniyetle yönetiliyoruz her istediklerini de yavaş yavaş yapıcaz ilerde,egsoz da neymiş gülüp geçicez
    imzasız..

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amma uzadı bu konu ya .Hadi bakıyım herkes egsozcu ustasına oem 'lere dönüş başlasın .Zaten korkucu bir zihniyetle yönetiliyoruz her istediklerini de yavaş yavaş yapıcaz ilerde,egsoz da neymiş gülüp geçicez
    ya yaşım ilerledi diye yada gerçekten bezdiğim için artık spor araba bile almayı planlamıyorum cupra mı satılığa çıkarttım arabayı satıcam notere gittim trafikten men dedi araba emniyete gittim sen istanbulda egsozdan men edilmişin falan dedi abi dedim 3 aydır geziom arabayla iyi altından almamışlar arabayı dedi alıcak adamda vaz gecti bunları duyunca...

S2000 in slincer takılı geziyorum açamıyorum egsozu bi otobana roll e çıkınca açıyorum ondada otoban polisleriyle tartışmak zorunda kalıyoruz allahtan bu ara anlayışlı adamlar görev yapıo bursa otobanında...

işin özü egsoz olayını bitiremeselerde herkez daha sessiz daha az performans a yönelik ürünlere yönelecek...
    imza...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yeni kasa araçlara yani spor araçlara şu an takılı olan araçlarımızdaki egsoz sistemleri pek olmuyor zaten,mesela polo gti model araca öyle bi ses veren egsoz takanını görmedim;fakat şimdi civic si ,vti,106 gti,vts gibi araçlarda belki türkiyede egsozsuz olan parmakla gösterilecek kadardır yani azdır.. Hiç zannetmiyorum ki bir vti gti sahibi egsoz baglatmasın aracına,yani kimse inkar etmesin doğuştan o sesi sevmeyene sözüm yokta,bu işleri seven adam o arabalara mecbur baglatır.
    imzasız..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boşa uğraşıyorsun.. Ben de dün gece uğraştım ama yok.. Olmayınca olmuyor..

Adama egsos takmak suçtur diyorsun adam hala sesin göreceliliğinden, düşük sesli/sessiz egsosla gezmenin hakkından bahsediyor..

Naparsın anlamıyor "sesli, sessiz, üçgen, kare, karbon, metal, mavi, kırmızı fabrikasyon harici her tür egsosu takmak kanunlar önünde suçtur" cümlesini..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evren abi anlıyor o da biliyor ceza olduğunu,sadece detaylarını konuşuyor. Yapmayın böyle .Böyle bir cezanın varlığını bilmiyorum falan dediği yok.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren abi anlıyor o da biliyor ceza olduğunu,sadece detaylarını konuşuyor. Yapmayın böyle .Böyle bir cezanın varlığını bilmiyorum falan dediği yok.
    Detayı yok ki bunun.. Yasak.. Seslisi, sessizi, bence az seslisi, sence çok seslisi her türü yasak..

Ha dersen ki yasak saçma, sonuna kadar katılırım..

Ama dersen ki hakkımı ararım, böyle bir uygulama yapmaya polisin hakkı yok.. Yukarıda yazdığımı yazarım

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Detayı yok ki bunun.. Yasak.. Seslisi, sessizi, bence az seslisi, sence çok seslisi her türü yasak..

Ha dersen ki yasak saçma, sonuna kadar katılırım..

Ama dersen ki hakkımı ararım, böyle bir uygulama yapmaya polisin hakkı yok.. Yukarıda yazdığımı yazarım
    Evren abi bi konu hakkında bişiler takılıyor kafama senin bilgin vardır mutlaka TÜV standartlarında şuan değerleri atıyorum x mesafeden y açısı ile 3bin devirde egsozun DB si 130 un altında olucak yada 110 DB altında olucak gibi bişiler var... Bunlara uyan bi egsoz sistemi yeterli zaman ve para harcamasıyla ruhsata işletilip rahatça gezilebilir mi yoksa koşul şart ne olursa olsun fabrikasyon ürün dışında bi ürünün araca takılıp gezilmesi için RETRO izni tarzı izin alınması mı gerekir yada hiç bişi yapamazmıyız _?
    imza...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren abi bi konu hakkında bişiler takılıyor kafama senin bilgin vardır mutlaka TÜV standartlarında şuan değerleri atıyorum x mesafeden y açısı ile 3bin devirde egsozun DB si 130 un altında olucak yada 110 DB altında olucak gibi bişiler var... Bunlara uyan bi egsoz sistemi yeterli zaman ve para harcamasıyla ruhsata işletilip rahatça gezilebilir mi yoksa koşul şart ne olursa olsun fabrikasyon ürün dışında bi ürünün araca takılıp gezilmesi için RETRO izni tarzı izin alınması mı gerekir yada hiç bişi yapamazmıyız _?
    İstediğin egsosu aracına takabilirsin. Yeter ki bunu tescil ettir..

De sıkıntı burada başlıyor. Projesini çizdirip tescil başvurusunda bugüne kadar duyumum başvurunun kabul edilmediği yönünde. Ancak dediğin gibi yeterli para harcayıp ruhsatına işlettirmeyi başardığın an rahatça gezebilirsin.

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstediğin egsosu aracına takabilirsin. Yeter ki bunu tescil ettir..

De sıkıntı burada başlıyor. Projesini çizdirip tescil başvurusunda bugüne kadar duyumum başvurunun kabul edilmediği yönünde. Ancak dediğin gibi yeterli para harcayıp ruhsatına işlettirmeyi başardığın an rahatça gezebilirsin.
    ek olarak araçta kullanılan egzosun 90 dB üzerinde ses çıkarmaması gerekli zaten dB metre ile oem egzos ölçüldüğünde dış ortamla beraber 85 civarı çıkıyor, kısaca 3000 devire kadar hiç ses çıkarmayan bir egzos sistemini tabiki tüv ve ce belgeli olarak projesini çizdirerek teknik değişiklik usulüne uygun şekilde işletirsen sorun yaşamadan binersin.
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben de olmucak yerde ceza yedim,bidaha da egzoz takmadım . ama tanıdığın olcak , polis bi abimin vti yı var , sıka sıka geziyor, gören polisler durduruyor ama daha ceza yemedi....
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reno forumunda bir arkadaşımızın başına geleni alıntı yapıp pasteliyeyim. kendisi 29 yaşında efendi bir vatandaş başına gelenlere bakın.

Alıntı speedy gonzales Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kelimelerin Kifayetsiz Kaldığı Anları yaşadığım Cumartesi ve Pazar Günü Ömrümde Yaşadığım EN KÖTÜ GÜN OLARAK Tarihe Yazıyorum.

Cumartesi Günü Arka Torsiyon Ayarı Yaptırmak Tuzcuoğlu Renault Servisine Randevu aldım Servise Yaklaştığım esnada Trafik polisleri Çevirme Yapıyordu Ve Çevrildim Ve Herşey Yani Kabus bundan Sonra Başladı. Aracın evraklarını Benden İstedi Ehliyet ve ruhsatı polisin Eline Uzatır Uzatmaz bana Dediği Cümle ARACINI BAĞLIYORUM 32.Maddeden Otoparka git Araç Çekiciyle Getirilcek Dedi. Yani polisin Üslubu Çok Kötüydü bana karşı sebebini sorduğumda egsozdan ve Plakada mühür yok dedi bagajdan mühürlü plakaları çıkarıp verdim egsozdan deyince slincerlı egsoz Abarth egsoz demeye bin şahit lazım bende abartmıyormusunuz bu araçta traikten men edecek bağlayacak hiçbir şey yok dediğimde GİT BAŞIMDAN SENİNLEMİ UĞRAŞICAM "A.K.YİM" Gibi (Çok Çok özür dilereyerek yazdım bunu) hayatımda hazmetmeyeceğim bir küfür kullandı herkes bu kelimenin nereye gideceğini bilir. Bende tabi sinirlenerek sigortalarım attı düzgün konuş Edepsizlik yapma görevini yaptın aracı bağla yaz cezayı dedim. Sendenmi Öğrenicem Görevimi Defol git başımdan "LAN" diyerek T-shirtümden Çekiştirdi beni. Orda Kendimden Geçtim Artık herkesin bir dayanma sınırı var dedim ve bende polise YUMRUK ATTIM iki Kere, araya insanlar girdi sakinleştirmeye çalıştılar ama o kadar sinirliydimki aracın camını kırmışım. Karakola gittik Hakkımda Memura Mukavemetten Şikayet Dilekçesi verdiler Salı günü Yarın Mahkemeye Gidicem.
    BU MEMLEKETTE HIRSIZI,GASPÇISI,TERÖRİSTİ,DOLANDIRICISI,ÜÇ KAĞITÇISI,SOYGUNCUSU,VURGUNCUSU,KATİLİ bizim yani aracına bakan seven modifiye eden gözünden sakınan insanların gördüğü muameleyi görmediğine EMİNİM.
    Aracımı bir Kaç Saat Sonra Otoparktan Aldım İlk Önce Kırdığım Camı Taktırdım Daha Sonra Kafamı Dağıtmak İçin BAĞCILARDA bir arkadaşımın Yanına gittim Cumartesi gecesi Orda kaldım PAZAR sabahı Kalktığımda gördüğüm MANZARA İSE DÜN POLİSLERLE YAŞADIĞIM KABUSTAN DAHA BETERDİ
    ARACIMIN 4 LASTİĞİNİN 4'üde BIÇAK SOKULARAK DELİNMİŞ Haldeydi sadece benim değil Kaldırım Kenarında Duran Saydığım 14 Aracın Lastikleri Aynı bu Şekildeydi Kendi Kendime SORDUM BUNU HANGİ İNSAN EVLADI YAPAR?????

İnanın İçtenlikle söylüyorum MORALİM ÇOK BOZUK Polislerden gördüğüm Hakaret İşittiğim Laflar Kendimden Utandırdı Beni Ben hayatını Düzgün Yaşayan bir insanım bana dokunmayan YILAN bin yıl yaşasın mantığıyla hareket ederim Kendimi Çok Kötü Hissediyorum Ne ARABA ZEVKİM KALDI nede Modifiye Herşeyden soğudum. İçine güzel bir not yazarak Sökeceğim Egsozu Polise HEDİYE edeceğim ....!

anlıyacağınız iyiside var kötüsüde var. kimiside böyle küfürlü konuşuyor. geçmişte banada denk gelmişti böyle azı pis polis neyseki o zaman amiri yanındaydı şikayet edince sağlam fırça yemişti ve birden kibarlaşmıştı.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

UmitKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1) pusu düşmana kurulur başkasına değil , ne polis düşman nede sürücüler
    2) egzoz yukarda da belirttiğim gibi kanunun yasak koyduğu fiillere giriyor kimseye değil
    Pusu DÜŞMANA kurulur dediniz ? Benim bu güne kadar hiç bir şekilde ne nezarethaneye ne bir karakola ne de Mahkemeye gitmişliğim vardır. Bugüne kadar RABBİM'e şükürler olsun ki karakoldan içeriye girmedim . Tek bir zevkim var ki o da ARABA.. Pusu DÜŞMANA kurulur demişsiniz. Ben POLİS aracı mı tasladım ? ASKER mi öldürdüm ? POLİS mi yaraladım ? DOKTOR mu dövdüm ?

Diğer saygı değer abim de senin egzos sesinden dışarıdakı insanlar rahatsız oluyor demiş. İlk önce saygıyla önünde eğilip size şu soruyu sormak isterim ;

1- Porshe araba da olan egzosdan hiç ceza yıyen oldu mu ? yada CAMARO .Bu arabaların normal gaza basışı bile deli ses çıkartır onlara ceza veriliyor mu ?

2- Her insanın rahatsız olma duygusu farklıdır. Ben caddede bi Motor yada araba egzos sesi duyayım içim yanar '' ahh ulan '' derim. bakın ben ve benim gibi olan bir dünya insan bulabiliriz.. eeee hani rahatsızlık vardı ?

Benim bir anda yazdığım şey bu kadar büyüyeceğini sanmamıştım. benim tabiki lafım polis memuruna değil. Sistem hatası yapan devlet büyüklerimize.

K.bakmayın.
    Some Body Stop Me !

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben orjinal porşun egzosunun bağardığını duymadım malesef. emin olun onlarda sonradan egzos takıp bağartıyorlar. he porşla belki ceza yeme ihtimalin daha azdır çünkü daha az kullanırsın çok fazla ara sokaklarda gezen supersport görmedim, çoğuda otobandan gider nereye gitcekse ondan pek ceza yememeleri normal.

ama caddede gözümün önünde ferrariyi bağlamaya kalktılar içinden inen adam polislerin üzerine yürüdü sövmeye filan başladı. diğer polisler araya girdi o arada arbededen faydalanıp araca atlayıp kaçtı. yani ferrariyede salça olacak yürekli polislerde çıkabiliyor. o gün o adam kaçtı ama illaki ceza yemiştir ama umursamamıştır yada koymamıştır adama. emin olun pahalı aracı olanlarda çok ceza yiyor ancak adamlara koymuyor. 500bin tl lik araca binicem polisin yazacağı 300 500denmi çekicem 1 günlük benzim param o kadar olur öyle araçlara bindiğimde.

Edit: kesinlikle sana haksızsın demiyorum ama bi tek bizim başımıza geliyor sanma. Keşke insiyatif kullansalar bu kadar sıkmasalar. Bu hükümet geldiğinden beri eğlenmek kafa dağatmak bile yasak arabaya gelene kadar.

gırtlak turist kaynayan mekanlarda bile alkol yasaklayabilecek zihniyete sahipler.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

UmitKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben orjinal porşun egzosunun bağardığını duymadım malesef. emin olun onlarda sonradan egzos takıp bağartıyorlar. he porşla belki ceza yeme ihtimalin daha azdır çünkü daha az kullanırsın çok fazla ara sokaklarda gezen supersport görmedim, çoğuda otobandan gider nereye gitcekse ondan pek ceza yememeleri normal.

ama caddede gözümün önünde ferrariyi bağlamaya kalktılar içinden inen adam polislerin üzerine yürüdü sövmeye filan başladı. diğer polisler araya girdi o arada arbededen faydalanıp araca atlayıp kaçtı. yani ferrariyede salça olacak yürekli polislerde çıkabiliyor. o gün o adam kaçtı ama illaki ceza yemiştir ama umursamamıştır yada koymamıştır adama. emin olun pahalı aracı olanlarda çok ceza yiyor ancak adamlara koymuyor. 500bin tl lik araca binicem polisin yazacağı 300 500denmi çekicem 1 günlük benzim param o kadar olur öyle araçlara bindiğimde.

Peki şunu sorayım ? insanlar SES den sıkılıyor ve rahatsız oluyormuşş (:

Belediyelerin ÇÖP kampyonları , milattan önce kalan OTOBÜSLERİ , hafriyat taşıyan KAMYONları da mı sessiz sakin geciyor.

Benim yapdığım illegal kabul ediyorum cezamı da paşa paşa ödücem onu da biliyorum. Benim sorduğum soru bu değildi ama. polisin orada söylediği ARACINI BAĞLARIM sorusuydu.. ama çok uzadı işde.. herkezin içinde varmış belli başlı anıları , hatıraları , derdi , tasası , güzelliği..

yapcak bir şey yok
    Some Body Stop Me !

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cezalarda cokta mantık aramaya gerek yok..

Cuma gunu bi yakinimin aracini muayeneye götürdük , muayeneden gecti..Eve dönerken filmden ceza yedik..E madem yasak muayeneden neden geçiriyorsun..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)