User Tag List

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
256 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Egzos cezası.

UmitKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cezalarda cokta mantık aramaya gerek yok..

Cuma gunu bi yakinimin aracini muayeneye götürdük , muayeneden gecti..Eve dönerken filmden ceza yedik..E madem yasak muayeneden neden geçiriyorsun..
    Bu ara ADAPAZARIN'da zaten sıkı denetim mi ne var ? her köşe başında polis (:
    Some Body Stop Me !

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun tamamını okumaya mecalim yetmedi.
    Sorulduysa özür diliyorum ama öncelikle arkadaşa geçmiş olsun diyerek burdaki polis memuru arkadaşlarıma sorumu soruyorum müsadeyle.
    Bende ceza yedim 48 boru sonda egsoz falan bayada ses vardı
    Yedim 154 ü teşekkür edip devam ettim napalım yasa yani.
    Sonradan komple orjinali taktırdım gösterdim men kalktı cezayı ödedim falan
    Şimdi sorum şu: Benim arabanın orjinal egsozuda son ucu spor egsoz gibi.yani kromajlı sanki spor egsoz varmış gibi ama orjinal! Bana memur bu egsoz spor egsoz diye ceza yazabilirmi? Yazarsa ne yapmam gerekiyor? Aracımın egsozundan hiç ses çıkmıyor ama uca bile yazıyolarmışya ona istinaden.

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beşiktaş ta barbaros bulavırında geçitten sonrakı ışık deil ondan sonraki ışıkda

işten evime dönüyordum ışıı bekliyorum poliste 2 tane araba cevırmıs modifiyeli diye

kırmızı ışık yandı 1 ader kırmızı ferarı yanaştı polis ışık yeşile döner dönmez saga çektirdi

olay şu neymiş ön tamponda plaka yokmuş araca ceza kesicekmiş sora egsozu duydu aracında abarth egsoz var aracı balıcaz beyfendı ınermsnz felan

araçtakı orta yaşli biri çıkdı Bagıra bagıra bılmem kaç bın tl vermısım araba almısım

hiçbi ferarıde önde plaka yok sırf senın keyfıne plaka deliimi açtırıcam ulan diyip ustune yurudu polisin polis baglıyorum dedı oakdar oan polis memuruna 1 yumruk atıp arabasına bindi gitti

Polisin son durum ( açık bir kaş güneş gözlüü gözüne lens oluyomuş nerdeyse )

Revolution - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beşiktaş ta barbaros bulavırında geçitten sonrakı ışık deil ondan sonraki ışıkda

işten evime dönüyordum ışıı bekliyorum poliste 2 tane araba cevırmıs modifiyeli diye

kırmızı ışık yandı 1 ader kırmızı ferarı yanaştı polis ışık yeşile döner dönmez saga çektirdi

olay şu neymiş ön tamponda plaka yokmuş araca ceza kesicekmiş sora egsozu duydu aracında abarth egsoz var aracı balıcaz beyfendı ınermsnz felan

araçtakı orta yaşli biri çıkdı Bagıra bagıra bılmem kaç bın tl vermısım araba almısım

hiçbi ferarıde önde plaka yok sırf senın keyfıne plaka deliimi açtırıcam ulan diyip ustune yurudu polisin polis baglıyorum dedı oakdar oan polis memuruna 1 yumruk atıp arabasına bindi gitti

Polisin son durum ( açık bir kaş güneş gözlüü gözüne lens oluyomuş nerdeyse )

Kaşınan polislerde mevcut bu ülkede
    anlatmışsınız tamam da güzel bir örnek olduğunu düşünmüyorum onlarda görevini yapıyor öyle düşünün birde.

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam görevlerini yapıyorlar ona bişy demiyorum

ama adam ferarı alms araç full fabrika çıkışı onada laf söylenmezki

Gel görki sadece egsoz ucuna bile ceza yazıyolardı babamın hondasına vidalıydı babam sökmüş al senın olsn demiş vermiş polise

egsoz ucu basit görüntü sadeece

playhard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam görevlerini yapıyorlar ona bişy demiyorum

ama adam ferarı alms araç full fabrika çıkışı onada laf söylenmezki

Gel görki sadece egsoz ucuna bile ceza yazıyolardı babamın hondasına vidalıydı babam sökmüş al senın olsn demiş vermiş polise

egsoz ucu basit görüntü sadeece
    Bizim burdakiler iyce abarttı evin önünde duran arabanın eksozu büyük diye resmini çekip ceza yolladılar kafayı yedircekler

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla arkadaşım üfledi 28 promil çıktı ben bunu 82 yapayımda gör diye bizi çatır çatır tehdit etti. belki genç gördü gözümüzü korkutmak istedi bir dahakinde hiç çıkmasın diye belki o anki art niyeti ama bizi göz göre göre tehdit etti.
    abim bende polis memuruyum ve forumdaki arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum eğer ki sizi tehdit ettiyse ekip aracının plakasını ve olayın gerçekleştiği yeri saati unutmayıp direk nöbetçi savcılığa çıkacaksınız arkadaşlar , bende polisim ama bu mesleğin içinde arpa kadar bilgisi olmayan ve kendini bi şey zanneden arkadaşım çok her konuda sorularınızı bana çekinmeden sorabilir fikrimi alabilirsiniz saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eline desibelmetre almadan bağlarsa her türlü şikayet ederim.bence tartışmaya gerek yok dediğiniz gibi bana göre doğru olan size yanlış gelebilir.ülke olarak her şeyimiz yerli yerinde olduğundan kürtajı,szeryanı egzozu v.s tartışıyoruz Allah başka dert vermesin
    arkadaşım bi de şu açıdan bak desibelmetre istedin ! ve eksozun 80db üzeri çıktı bu sefer hem çevreyi rahatsız etmekten hemde gürültü kirliliğinden ceza yiyeceksin ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerin kralı be .Zamanında civic ef ile sen de yaramazlık yapıyordun abiiiiim
    evet kardeş bizde d16a9 ve b18a2 li ef ile geziyorduk bütün riskleri göze alarak...

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aractaki en ufak bi teknik değişiklikten polis yazar yazacak oldukdan sonra adamlarada bu işin kitabı var polis gördünmüydü köprü hesabı köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecen ben 60 lık düz greddy eksozla geziyorum eskişehirde şimdiye kadar 1 kere yedim ondanda adamı meniyet müdür yapmadıgım kaldı yazdı bağlamadı şimdi gördüklerinde sıkıntı yapmıyolar onlarda alıştı
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmitKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pusu DÜŞMANA kurulur dediniz ? Benim bu güne kadar hiç bir şekilde ne nezarethaneye ne bir karakola ne de Mahkemeye gitmişliğim vardır. Bugüne kadar RABBİM'e şükürler olsun ki karakoldan içeriye girmedim . Tek bir zevkim var ki o da ARABA.. Pusu DÜŞMANA kurulur demişsiniz. Ben POLİS aracı mı tasladım ? ASKER mi öldürdüm ? POLİS mi yaraladım ? DOKTOR mu dövdüm ?

Diğer saygı değer abim de senin egzos sesinden dışarıdakı insanlar rahatsız oluyor demiş. İlk önce saygıyla önünde eğilip size şu soruyu sormak isterim ;

1- Porshe araba da olan egzosdan hiç ceza yıyen oldu mu ? yada CAMARO .Bu arabaların normal gaza basışı bile deli ses çıkartır onlara ceza veriliyor mu ?

2- Her insanın rahatsız olma duygusu farklıdır. Ben caddede bi Motor yada araba egzos sesi duyayım içim yanar '' ahh ulan '' derim. bakın ben ve benim gibi olan bir dünya insan bulabiliriz.. eeee hani rahatsızlık vardı ?

Benim bir anda yazdığım şey bu kadar büyüyeceğini sanmamıştım. benim tabiki lafım polis memuruna değil. Sistem hatası yapan devlet büyüklerimize.

K.bakmayın.
    kardeşim mesajında polis pusu kurmuş demişsin polis pusu kurmaz uygulama yapar , sti evo yada camaro tarzı araçların orjinal eksozu bile çok sesli bu durumda eğer ki size ceza yazılırsa yetkili servisten orjinallik belgesi isteyin scoop olsun spoiler olsun eksoz olsun o belge ile cezanıza itiraz edebilir ve örnek teşkil edebilirsiniz...

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu bir arkadaşımızın başına gelenler, daha geçen hafta.
    aynen onun yazdıklarını buraya koyuyorum...

Kelimelerin Kifayetsiz Kaldığı Anları yaşadığım Cumartesi ve Pazar Günü Ömrümde Yaşadığım EN KÖTÜ GÜN OLARAK Tarihe Yazıyorum.

Cumartesi Günü Arka Torsiyon Ayarı Yaptırmak Tuzcuoğlu Renault Servisine Randevu aldım Servise Yaklaştığım esnada Trafik polisleri Çevirme Yapıyordu Ve Çevrildim Ve Herşey Yani Kabus bundan Sonra Başladı. Aracın evraklarını Benden İstedi Ehliyet ve ruhsatı polisin Eline Uzatır Uzatmaz bana Dediği Cümle ARACINI BAĞLIYORUM 32.Maddeden Otoparka git Araç Çekiciyle Getirilcek Dedi. Yani polisin Üslubu Çok Kötüydü bana karşı sebebini sorduğumda egsozdan ve Plakada mühür yok dedi bagajdan mühürlü plakaları çıkarıp verdim egsozdan deyince slincerlı egsoz Abarth egsoz demeye bin şahit lazım bende abartmıyormusunuz bu araçta traikten men edecek bağlayacak hiçbir şey yok dediğimde GİT BAŞIMDAN SENİNLEMİ UĞRAŞICAM "A.K.YİM" Gibi (Çok Çok özür dilereyerek yazdım bunu) hayatımda hazmetmeyeceğim bir küfür kullandı herkes bu kelimenin nereye gideceğini bilir. Bende tabi sinirlenerek sigortalarım attı düzgün konuş Edepsizlik yapma görevini yaptın aracı bağla yaz cezayı dedim. Sendenmi Öğrenicem Görevimi Defol git başımdan "LAN" diyerek T-shirtümden Çekiştirdi beni. Orda Kendimden Geçtim Artık herkesin bir dayanma sınırı var dedim ve bende polise YUMRUK ATTIM iki Kere, araya insanlar girdi sakinleştirmeye çalıştılar ama o kadar sinirliydimki aracın camını kırmışım. Karakola gittik Hakkımda Memura Mukavemetten Şikayet Dilekçesi verdiler Salı günü Yarın Mahkemeye Gidicem.
    BU MEMLEKETTE HIRSIZI,GASPÇISI,TERÖRİSTİ,DOLANDIRICISI,ÜÇ KAĞITÇISI,SOYGUNCUSU,VURGUNCUSU,KATİLİ bizim yani aracına bakan seven modifiye eden gözünden sakınan insanların gördüğü muameleyi görmediğine EMİNİM.
    Aracımı bir Kaç Saat Sonra Otoparktan Aldım İlk Önce Kırdığım Camı Taktırdım Daha Sonra Kafamı Dağıtmak İçin BAĞCILARDA bir arkadaşımın Yanına gittim Cumartesi gecesi Orda kaldım PAZAR sabahı Kalktığımda gördüğüm MANZARA İSE DÜN POLİSLERLE YAŞADIĞIM KABUSTAN DAHA BETERDİ
    ARACIMIN 4 LASTİĞİNİN 4'üde BIÇAK SOKULARAK DELİNMİŞ Haldeydi sadece benim değil Kaldırım Kenarında Duran Saydığım 14 Aracın Lastikleri Aynı bu Şekildeydi Kendi Kendime SORDUM BUNU HANGİ İNSAN EVLADI YAPAR?????

İnanın İçtenlikle söylüyorum MORALİM ÇOK BOZUK Polislerden gördüğüm Hakaret İşittiğim Laflar Kendimden Utandırdı Beni Ben hayatını Düzgün Yaşayan bir insanım bana dokunmayan YILAN bin yıl yaşasın mantığıyla hareket ederim Kendimi Çok Kötü Hissediyorum Ne ARABA ZEVKİM KALDI nede Modifiye Herşeyden soğudum. İçine güzel bir not yazarak Sökeceğim Egsozu Polise HEDİYE edeceğim ....!

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda mahkemeden sonra yazdıkları olaydan sanırım 2 gün sonra...

Aracımı Bağlayıp Trafikten MEN ederken Pehlivan KRAL kesilen kafa tutan hakaret eden Dudağı Patlak burnu Şiş Polis Memuru Arkadaş Mahkemede Benden Özür Dileyerek Geri Vites Yaptı Neden Acaba İŞ CEZA ALMAYA GELİNCE HAKKINDAKİ SUÇLAMALARI DUYUNCA BÜLBÜLE DÖNMÜŞTÜ.
    Hakim Sorduğunda Lafımı Esirgemeyeceğimi Söylemiştim Niye Yaptın Dedi DİLİ ANNEME UZADI HAKİM BEY BENDE CEZALANDIRDIM SÖZDE KANUN ADAMINI dedim. Şikayetçi Olmadığı İçin Herhangi bir Ceza yada para cezası almadım ama lafımı yineledim seninle karşılaştığımız zaman herşey çok farklı olacak umarım karşıma çıkarsın diyerek adliyeden ayrıldım.

Beddua ve Küfüre Karşıyım 4 gündür çektiğimi bir ALLAH bir ben biliyorum Hepiniz Yanımda oldunuz büyüklerime saygıyı küçüklerime sevgiyi bir borç biliyorum Hepinizden ALLAH binlerce Kez Razı Olsun.

2,5 AY İÇİNDE İKİ KEZ MUAYENE YAPTIRDIM Sadece Bana Bunları Yaşatan Şahsı RABBİME HAVALE EDİYORUM O HERŞEYİ GÖRÜR VE BİLİR ONDAN BAŞKA NE SIĞINACAK LİMANIMIZ NEDE GİDECEK YERİMİZ VAR...!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konunun tamamını okumaya mecalim yetmedi.
    Sorulduysa özür diliyorum ama öncelikle arkadaşa geçmiş olsun diyerek burdaki polis memuru arkadaşlarıma sorumu soruyorum müsadeyle.
    Bende ceza yedim 48 boru sonda egsoz falan bayada ses vardı
    Yedim 154 ü teşekkür edip devam ettim napalım yasa yani.
    Sonradan komple orjinali taktırdım gösterdim men kalktı cezayı ödedim falan
    Şimdi sorum şu: Benim arabanın orjinal egsozuda son ucu spor egsoz gibi.yani kromajlı sanki spor egsoz varmış gibi ama orjinal! Bana memur bu egsoz spor egsoz diye ceza yazabilirmi? Yazarsa ne yapmam gerekiyor? Aracımın egsozundan hiç ses çıkmıyor ama uca bile yazıyolarmışya ona istinaden.
    eğerki görüntü itbari ile tabiri caizse soba borusu gibi deilse ve sesinde deişiklik yoksa sıkıntı olacağını sanıyorum sadece egzoz ucundan ama son susturucu farklı ise sıkıntı çıkar

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğerki görüntü itbari ile tabiri caizse soba borusu gibi deilse ve sesinde deişiklik yoksa sıkıntı olacağını sanıyorum sadece egzoz ucundan ama son susturucu farklı ise sıkıntı çıkar
    Son susturucu sporting in kendi son susturucusu.
    Ama bildiğin spor egsoz gibi duruyor.

Uploaded with ImageShack.us

Orjinali fabrikasyonu böyle.Ama yok yazacam derse ben nasıl hakkımı arıycam kolay yollu?

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aracımı Bağlayıp Trafikten MEN ederken Pehlivan KRAL kesilen kafa tutan hakaret eden Dudağı Patlak burnu Şiş Polis Memuru Arkadaş Mahkemede Benden Özür Dileyerek Geri Vites Yaptı Neden Acaba İŞ CEZA ALMAYA GELİNCE HAKKINDAKİ SUÇLAMALARI DUYUNCA BÜLBÜLE DÖNMÜŞTÜ.
    Hakim Sorduğunda Lafımı Esirgemeyeceğimi Söylemiştim Niye Yaptın Dedi DİLİ ANNEME UZADI HAKİM BEY BENDE CEZALANDIRDIM SÖZDE KANUN ADAMINI dedim. Şikayetçi Olmadığı İçin Herhangi bir Ceza yada para cezası almadım ama lafımı yineledim seninle karşılaştığımız zaman herşey çok farklı olacak umarım karşıma çıkarsın diyerek adliyeden ayrıldım.

Beddua ve Küfüre Karşıyım 4 gündür çektiğimi bir ALLAH bir ben biliyorum Hepiniz Yanımda oldunuz büyüklerime saygıyı küçüklerime sevgiyi bir borç biliyorum Hepinizden ALLAH binlerce Kez Razı Olsun.

2,5 AY İÇİNDE İKİ KEZ MUAYENE YAPTIRDIM Sadece Bana Bunları Yaşatan Şahsı RABBİME HAVALE EDİYORUM O HERŞEYİ GÖRÜR VE BİLİR ONDAN BAŞKA NE SIĞINACAK LİMANIMIZ NEDE GİDECEK YERİMİZ VAR...!
    bende düşünüyordum dövsem ne olur diye bunları okuduğum iyi oldu bu arada çok iyi yapmış arkadaşın ellerine kollarına sağlık hak etmiş hak ediyolar....
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son susturucu sporting in kendi son susturucusu.
    Ama bildiğin spor egsoz gibi duruyor.

Uploaded with ImageShack.us

Orjinali fabrikasyonu böyle.Ama yok yazacam derse ben nasıl hakkımı arıycam kolay yollu?
    abi egzosun kafasını siyah renge boyatsan fazla bi dikkat çekmez herhalde ses'de cıkmıyorsa

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende düşünüyordum dövsem ne olur diye bunları okuduğum iyi oldu bu arada çok iyi yapmış arkadaşın ellerine kollarına sağlık hak etmiş hak ediyolar....
    bence pek düşünme. bu polis o arkadaşa ağır küfür ettiği için suratını dağıttı o polisin. ve olaya görgü tanıkları yani halk şahit olunca, şahitler var diye geri vites yaptı adam.

yoksa iyi ceza yerdi küfür etmediği halde vurmuş olsaydı. olay haklı olduğu için geri vites yapıldı.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ALPhan japan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çok geçmiş olsun inanın cok üzüldüm umarım bir daha bu tür olaylar yaşamazsınız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)