Bence 18lik genc icin ilk araba secimi ek kasa civic olmalidir.cakma jdm yaparsin icindeki butun hevesi atarsin hemde 2 sene bekletir ustune 2-3bin koyup satarsin.zaten iki sene sonra 1.6ieslerin fiyati 25den baslar heralde cok karli cikarsin
Printable View
Bence 18lik genc icin ilk araba secimi ek kasa civic olmalidir.cakma jdm yaparsin icindeki butun hevesi atarsin hemde 2 sene bekletir ustune 2-3bin koyup satarsin.zaten iki sene sonra 1.6ieslerin fiyati 25den baslar heralde cok karli cikarsin
bende 18 yaşında babam üniversite hediyesi aldı bana ben clio rs megena coupe bakarken hyundai showromuna gittim coupe için ve i30 gördüm 126 bi motor vardı gideri iyidi ögrenci oldugumdan azda yakmalıydı 2 araba kalmıştım ve i30 alındı komfor herşey vardı babama sordugumda kücücük araba clio rs ler konforsuz derdi keşke i30 yerine puntoyu alayadım dizeli mis gibi gezerdim :D
t-jet harika bir seçim olacaktır....
Imkanim olmasina ragmen ilk aracimi sahin.den yana kullandim. Parca desen zibil gibi bi tampon 30 far takimi 50 tl. Araci kullandgn sehir Istanbul bunu unutma bu trafikte kaza yapmama olasiligin cok az sen vurmasan adam gelip sana vuruyo. Bence clio tarzi parcasi ucuz yakiti makul araclara yonel hem elinden cikarman kolay olur hemde soforlugunu gelistirirsin. Bi sure onunla kendini gelistirdikten sonra satip hizli bi araba alip hevesinide doya doya giderirsin hem soforlugunde gelistigi icin nerde nasl kullanman gerektigininde bilincine varms olur nerde nasi gidicegini blmeden kendi canini gectm milletin canini tehlikeye atan o canavarlardan olmassn.
Ne alirsan al alabilecegin en sorunsuz arabayi al servise sanayiye ugrama gez sabahlara kadar gez :) sorunlu arabalardan uzak dur ve parani sadece yakita harca gez dolas ye ic arabaya basilan para extra gereksiz bunu cok iyi bilen biri olarak soyluyorum :D
Senin yerinde olsam piyasada parçası en ucuz olan,en yüksek modelli arabayı alırdım
dostum eğer 1-2 lira daha verip sıkı pazarlık yaparsan tam sana lazım olan şeyler bunlar
bu araç cidden o yaşa göre baya iyi iş yapar :))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75650245/detay
BMW 3 Serisi 3.20Ci 1995 Model 24.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 84957751
BMW 3 Serisi 3.20i 1995 Model 24.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 87946015
BMW 3 Serisi 3.20i 1994 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55178708
BMW 3 Serisi 3.18Ci 1995 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 88367531
mazda mx5 lerde zevkli mesela
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87688902/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81485418/detay
ehliyetimi alırken aynı muhabbeti bende yaşadım fakat iki yıl oldu hala beklemedeyim :D öğrenci adama dizel candır. Bencede punto olabilir m.jet
Bence gençsin ilk önce acemilik atmak lazım 1.6 GL Honda EF kasa Civic iyi gider, hem alışırsın hemde karizması olan araç, az yakar çok kaçar.Parça sıkıntısı olmaz vursan takıntısı olmaz.
Benim ilk araba 1:4 is ydi babamla beraber kullaniyorduk araç biraz yaşlı olunca babam megane aldı . megane hiç bir saçmalık kabul etmiyordu . Babamla bi gece gezerken hafif yuklendim ve arkayi nasıl bıraktığını gördük . Sonra babam sana tek kapı 1.4 is alalım dedi megane zaten bütün hevesimi kaçırdı ve efendi araç kullanmaya başladım ve sonuçta 2011 fd6 aldık şimdi efendi efendi biniyorum . Iyiki megani almışız bütün hırçınlığımi aldı :)
honda 1.6 ies iyidir sorunsuz binilir,normal kullanımda azda yakar,daha az yaksın istersende tüp takılabilir,
İlk aracım 2000 model 106 quiksilver'dı 6 ay binip sıkılıp sattım 306 GTi'la devam ediyorum yaşımız genç kanımız kaynıyo büyüklerimiz haklı bir anlık hata kötü şeylere yol açabilir ama kullanıcı kendini bildikten sonra sorun olucağını sanmıyorum :) Tabiki ilk araç fazla hızlı olmasa iyi olur diye düşünüyorum :D
1,6ies in neresi iyidir anlamıyorum. adam genç tecrübesiz diye kandırıp 20 liralık hurdası çıkmış araç almasına sebep olmayın. 18 yaşında adama 30 yaşında araba mı alınır. hemde kazık fiyata.
adam utancından saygı duyar abi yaşın büyük nasıl binem şimdi üstüne diye çekinir.
206 gti 106 gti yada clio rs al o paraya
parasının hakkını sonuna kadar verir çok iyi yürür inanılmaz az yakar tek : clio RS.......
clio RS....
Puntonun tipini beğenmemişsin garip :) Bende seninle aynı durumdaydım gittim tjet aldım.
Abs - esp- asr - çift yönlü digital klima - hifi ses sistemine kadar full bir araç tjet.Gideride gayet tatmin eder si dan falan hızlı gider torklu motoru var ;).Herhangi bi kazadada seni koruyacak en iyi arabadır o saydıkların içinden.Ben yaptım kaza esp olmasa takla atardım..8 airbag de cabası..
Ayrıca modelli ve düşük kilometreli.Garantisi devam eden araçlar mevcut :)
206 xs veya quick falanda bakabilirsin xs'in 16v olanını bulursan mis olur.206 görüntü olarakta üzmez pek adamı.benimde ilk arabam 206 ve memnunum.
dip basık beyaz ies iyidir.
focus 3k 2.0 sport al...
yaş 28 ise o büyçene göre alınabilecek en güzel tasarımlı ve en güvenliklisini al kesinlikle.Sadece gidişe takılma , hem şekli güzel olsun hem sağlam , güvenlikli...C2 vts E bütçe yetiyorsa olabilir misal.
21 e cok temiz 1.4 is veya 1.6 ies alınır aslında.
yok yav fiyatlar artmış 21 yetmeyebilir
Honda Civic 1.6i ES 2000 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk - 88428069
Honda Civic 1.6i ES 2001 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 85809481
Honda Civic 1.6i ES 2001 Model 24.950 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 86876273
Fanatiğine bişey diyemem ama 2012 nin güngöreninde hala 20 25 lere is ies tavsiye edilmesin , alınmasın , birazdaha yeni , donanımlı , tenkolojik araçlara bakılsın gözünüzü seviym.:D
Güvenlik paketini açsak biraz tam olarak ne var Utku?
İnan ben de bilmiyorum. :D
Ama güvenlik paketli bir Honda'da, kız arkadaşın/eşin ile yaşanması muhtemel diyaloglar:
Kız: Aşkııım!! Yavaaaaş!!
Erkek: Canım, sakin ol... Eğleniyoruz....
Kız: Ama aşkıııımmm ölücezzzzz!!!
Erkek: Ha ha ha (Kötü adam gülüşü ve hemen arkasından) Sana güvenlik paketinden söz etmiş miydim?
Kız: Ohhh doğru ya.. İçime su serptin... Kesme kesme.. Yavaşlayan top olsun!
20 civarına temiz vti bulman zor,temiz bi si al,kafana göre yap bence,hem ciğer,hemde çok yakışıklı.
Volkswagen Golf 1.6 Pacific 2003 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 88759563
ben olsam bu kasa golflere bakardım
1.8 Volvo s40 düşün derim. Gidişi tatminkar.
O değilde babayı kandırıp 2.0R nasıl aldırılır :D Ne gibi girmek lazım kafasına :)
2.0 R okanın aracı sanırım, epeyce de hızlı duruyor. O subaruydu pardon.