Arabayi evemi goturucen markete bile arabayla gidiyosun laflarini. Yeri dolmus burda biri tekele giriyo bentley le biri markete giriyo 911 turboyla nasi memleketteyiz arkadas ya :D millette para yok diyolar bide iyiki yok olsa napcaktik :D
Printable View
Arabayi evemi goturucen markete bile arabayla gidiyosun laflarini. Yeri dolmus burda biri tekele giriyo bentley le biri markete giriyo 911 turboyla nasi memleketteyiz arkadas ya :D millette para yok diyolar bide iyiki yok olsa napcaktik :D
haklarini yemeyin, gercekten 10 cm topuklu ayakkabi ve gözler aynada arac kullanmak kolay degil :)
ahhh kadinlar, sadece Türkiye'ye özgü degil..
ilerde eşime tank Alcam =) Cocuklarımın Annesini Korumam lazım :)
vay arkadaş. araç porsche olmasa, sürende kadın olmasa vay hallerine
bir efsane de burda :)
yılların eskitemediği görüntüler
Bu kızlar zamanında çok GTA oynamışlar belli :D
Pompacı arkadaşa geçmiş olsun..
Muhtemelende o aracı bi erkek (bazı kızlara görede bir eşşek) alıp o kızın altına vermiştir, onunda balını seveyim motor arkada olduğundan kaportayla yırttı hasarı :D ya bizler napalım :D
Lüks otomobiliyle benzinliğe daldı! - Video İzle video geldi :D
gta....ironic...
o kadının zaten öyle tehlikeli bir arabada direksiyon koltuğunda bulunması başlı başına bir hata...
O an ki psikolojisini bilmeden ' yok gerizekalı yok adaletini bilmeem neyini dünya ' vs diye nasıl yorum yapıyorsunuz anlamıyorum, Hiç biriniz o an o insanın yerinde degildiniz, tamam kadınlar hakikaten saçma sapan şekilde araç kullanabiliyorlar ama, insanlık hali hiç yapmadıgımız bir şeyi,yapacagımızı aklımızın alamayacagı bir hatayı herkes eminim tecrübe etmiştir, kaldı ki adı üstünde kaza.. 'Geçmiş olsun, inşallah kimsede bir şey yoktur ' benzeri yorumların düşmesi için illa tanıdık yada arabanın c segmenti mi olması gerekiyor.
Kadin suruculer bu konuda tehlikeli fren yerine neden gaza basilir bazi kisilere embesil seviyesinde egitim vermek gerek ya biri olseydi antalyada yolun ortasina gelip fren yerine gaza basti motorlu adami oldurdu kadin
bunun psikolojiyle alakası yok,fren yerine gaza basıp öndekine tıklarsın anlarım ama fren yerine gaz pedalına basıyorsun ve gaz pedalının hassasiyetine rağmen farketmeyip markete dalıyorsun...orda birisinin eşi,çocuğu olsa ve o bayan şahsiyet o insanları ezerek markete dalsa durum nasıl olcaktı?
Allahtan kimseye zarar vermemiş,ben işin içinde alkol olduğunu düşünüyorum..çünkü böle bişey yapabilmen için ya kafan güzel olmalı yada gaz pedalının hassasiyetini anlayamayıp gazı kökleyecek kadar sığırsın..
yarım saniyede fişekledi araba zaten. anlamış olsada imkansız durması :D