Bekara karı boşamak kolaydır :) Biz Türk
Milleti olarak pc basında kola cips yaparken post yazmak atıp tutmak daha kolay..
Printable View
Bekara karı boşamak kolaydır :) Biz Türk
Milleti olarak pc basında kola cips yaparken post yazmak atıp tutmak daha kolay..
O'nasıl gaza basmadır ayağın gazda takılımı kaldı ağaca çarptın garibim pompacıya çarpıntın halamı anlamadın ayağının gazda olduğunu da frene basmadın.markete daldın.kimbilir neyin kafasını yaşıyordu ablalarımız.
açıkçası hiç katılmıyorum param oldukça en iyisini alırım ailemdeki bireylere erkek/bayan demeden... o araç porsche olmasaydı daha farklı bir araç olsaydı burnu kanamadan bu kadar kolay inebilir miydi kız? olurda böyle bir şey olursa canın sağolsun derim sonuçta yarın öbür gün bizimde başımıza gelebilir.. anlık dalgınlıktan başka bir şey değil...
25cm topuklu ayakkabılarla o aracları kullanmaya kalkarsan markete dalarsın böyle
Abi çok güzel söylüyorsun ama sadece kaza yapan taraflı bakıyorsun? saat gece 12 sabaha kadar çalışıp evine ekmek götürecek adam var orada ya birşey olsa ailesine kime bakacak Allah korusun (tabi durumu bilmiyorum en kötü ihtimal ile bakıyorum).
Ayrıca oradaki araç 80, 90 hplik bir araç olsaydı o şekilde zaten giremezdi ilk arabaya çarptığında dururdu, o videoda arabaya çarpıyor ve içeri giriyor.
Araç sürmek dikkat işidir, benim aile bireyimdeki bir bayanın dalgınlığı varsa beni arar yada arabayı orada bırakır otobüse biner gelir.dediğim gibi o videonun hiçbir mantıklı açıklaması yok.
sen su yazdiklarini , her makas ve rolling videolarina da yazsana :D bi makas atarken yahut otobanda 40km lere kadar dusup 2 de basicaz diye arkadan 200 le gelen kisileri ve kendilerini tehlikeye atanlara :D ozaman onlarin altindan da alalim araclari , yahu bu kadar sig dusunmeyin , acin azcik kafanizi . kaza bu her yerde olur . insanlara saygili olmayi ogrenin once , iqsuna kadar saydiricaginiza ..
ya gereksiz yere aciklamalar yapmayin.
kadar kismet meselesi. altinda porsche var diye, ferrari var diye yargilayamayiz kimseyi.
calisan cocuga da yazik tabi ama olacagi varmis.
bilmeden etmeden, olay anini yasamadan buradan konusmak herkese, bana da kolay.
belki bir mallik, belki bir talihsizlik, belki baska bir sey.. sonucta olan olmus. Allah'tan can kaybi yok.
binlerce yuzlerce olay oluyor memlekette, ne masum insanlar, ne ekmek parasi pesinde kosan insanlar nelere kurban gidiyor.
Abi bende karşıyım tabiki de karşıdaki bayanın durumunu bilemeyiz ne oldu ne bitti belkide 300k € olan porschenın elektrikli olduğu için beyinde kilitlendi bilemeyiz ne olduğunu ama olayı sadece tek taraftan bakıp olayı mantıklı bir açıklamaya çevirmeye çalışanlar var ama bu işin mantıklı açıklaması yok abi demek istediğim bu.
Bilemeyiz, açıklama yapmadan bilemeyiz. "Olm bak git" videosunda sadece olayı izledik sonra kaç dikiş olduğunu neden olduğunu olayın kahramanı anlattı ve öğrendik yanı olay içerisinden birisi konusmadan bilemeyiz :)
abla :D resmen kamikaze dalışı yapmış markete allahtan içerdeki kişiler fark ediyorlarda kenara kaçıyorlar yoksa allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi.
süren bağyan bizim kadar üzüldü mü acaba arabaya :D
Kasko rules yahu, hangi renk alsam bu sefer diye düşünüyor olması yüksek ihtimal :)
Alltaki yöneticinin yazdığı mesaj alakası olup olmamasına yeterli mi ? Ayrıca psikolojiyle alakası olmayışınıda açıklarsan sevinirim ,aldığın psikoloji eğitimiyle birlikte ?
O değil de çok zevkli görünüyor o kadar şeyi dağıtmak çok stres alan bir şey olsa gerek :D