Çook öncesinden plakadan sinyali vermiş o.
Printable View
Çook öncesinden plakadan sinyali vermiş o.
yalnız kasadaki o iki adam hayatları mili metre ve mili saniyelerle kurtulmuş yiyicek ekmekleri varmış resmen araba ikisinide yalamış geçmiş allah korusun araba yarım metre sağdan girseymiş o iki adam kesin aracın altında kalırdı büyük ihtimalde rağmetli olurlardı..
katiliyorum , koldan otm vitesli lincoln u parka taktim diye aractan indim evin kapisinin onunde arkami dondugumde arac 20 metre otemde ana yola dogru geri geri gidiyordu , P yerine R ye takip inmisim :S o an araca kosup frene basicam die cabalarken yapilabilicek her salakca hareketi yapmistim , oyne disardan yargilamak kolay basiniza gelirse anlarsiniz :D
Nürburgring de 7.30 da yapabilirsin, benzinliğe de dalabilirsin.
yahu tamam yanlışlıkla gaza bastın diyelim, aga öyle bi duurumda insan ayağını gazdan çekmezmi? bunun tek açıklaması var söför hakkaten salak!!! ayağını gazdan çekse ilk arabaya çarptığı gibi dururdu o araba... ulan marketin arka duvarını delecek neredeyse, düşük iq seviyesi ve karı paniği birleşince malesef sonuç böyle oluyor demekki.... kimse o anki durumdan bahsetmesin aga, hatun arabada bi baygınlık falan geçirse hadi neyse denirde öyle bir durumda söz konusu değil... olay bildiğin aptallık insanlık hali denilecek hiçbir yanı yok.... bu karının ehliyetine 5 yıl el konulmasından yanayım.....
İster kötü şoför olsun , ister mal olsun..kimseye birşey olmamışya..
Bu haber ne ilk olur ne son olur :)
Fazla yükleniyor olabiliriz ama gerçekten gaz ile frenin yerini karıştırabilecek ve o durumda hassasiyeti fark edemeyip gaza basmayı devam edecek birine araç verilmemesi gerekir.Video ya baktınız mı saat kaç? Gece 12 oradaki adam gece 12den sabaha kadar nobetçi olup ailesine ekmek götürme peşinde! ama şımarık bir bayan yüzünden girdiği tehlikeyi videoda çok rahat izleyebiliyoruz.Her zaman savunuyorum kadınların %90'ı kaza yapmaz kazaya sebebiyet verir %5'i kaza yapar geri kalan %5 erkeklerden daha iyidir ve buna saygı duyarım, kimse o kızın psikolojisini savunmasın ben sabahlara kadar çalışacağım ve salağın biri gelip fren yerine gaza bastı diye eve götüreceğim ekmeğimden geri kalacağım!
genelde bayanlar kaza ardından bu konularda tecrübeli birisini hemen ararlar onlarda fikir verir yol gösterir belki bu bayanında aradığı biri vardı oda ona böyle bir akıl vermiş olabilir fren yerine yanlışla gaza basım dediye benimki sadece bir varsayım tabiki belkide gerçekden fren yerine gaza basmışdır neyseki cana gelmemiş kimseye bir şey olmamış Allah korumuş herkezi..
frene basmak istediğinde freni köklemek istedi diyelim ama gaza kökleyince durur mu bu araç kayıp gitmiş.daha küçük motorlu bir şey olsa bence durdururmuş arabayı
hass her sabah alışveriş yaptığım yere girmiş hatun:D
bizim plaza nın otoparkta ki 911'in plaka bumuydu hatırlıyamadım yarın soriyim bir otoparkçıya
Gecmis olsun diyelim...
İnsanlık hali bayanda olabilir erkekte... Belki kafası dalgındı belki alkollüydü, belki teyple oynuyordu ıvır zıvır... Evet erkekler araba kullanmaya bayanlardan daha yatkın fakat kaza sonuçta nasıl ne zaman nerde ne şekilde olcağı belli olmaz...
Hemen herkes arabayı verenden başlamış utanmasa doğuran ebeye gidecek....
ulen haftada 2 kere mazot aldigim benzinlik.. kismette bak..
2001 Land Rover Freelander 2.5 V6 28.900 TL Sahibinden satılık ikinci el - 85240288
İlanı okuyun bi bayan kocasını nasılda bıktırır :D artı olarak arkadaşın açıksözlülüğü ve samimi açıklaması çok iyi :D
büyük lokma ye büyük laf etme demişler dünyanın binbir türlü hali var başıma gelmez deme gelebilir.. bir anlık dalgınlık bir anlık yanlış algılama tansiyon düşmesi kalbin sıkışır gözün kararın v.b her şey olabilir
bizde eskiden caddeye haftasonları gittiğimizde binalara işyerlerine cafelere pastenelere ağaçlara girmiş onlarca araba görürdük nasıl yapmış nasıl becermiş diye aynen bu konudaki gibi çok sohbetler dönerdi.. ama oluyor işde neticede bir şekilde öyle yada böyle..