sadece araba kullanırken değil bayanlar her tehlike anında erkekler kadar soğukkanlı olamaazlar yapıları gereği
Printable View
sadece araba kullanırken değil bayanlar her tehlike anında erkekler kadar soğukkanlı olamaazlar yapıları gereği
Haha helal sana cem abi! Forumun Sherlockusun valla olay yeri incelemeye de mi gitsek :p:D
Konu niye bu kadar uzadi anlamadim.. Bi kac ay oncede bi kadin fren yerine gaza basip cocuguyla birlikte kopruden dusmustu onda olay bu kadar uzamadi..
Araba porsche olmasa bu kadar konusulacagini hic zannetmem..
http://www.rockingham.k12.va.us/Math...ges/y%3Dx3.jpg
x ve y sıfırdan büyüktür.
x ekseni zengin kızın porschesiyle dükkana dalması
y ekseni de bizim yorulan çenemiz.
Neyseki cana zeval gelmemiş der bırakırım.
Benim mesajımı alıntılayarak mı genel fikir belirtiliyor ?
Kadının savunulacak yanı yok,kimse savunmuyorda. Sadece bu durumun her insanın başına gelebilecek bir şey oldugunu kabul etmek lazım,insanın öyle anları olur ki basireti baglanır, eli ayagı dolanır vs vs hicbirimiz bunun bizi nerede nasıl yakalayacagını bilemeyiz, ha kadın pür-i pak mı , tabiki degil, burdan o çıkmasın lütfen.. Konu niye markettekiler şuan onu anlamadım? Kimse (ben dahil) farklı bir tez savunmadı onları katarak. Neyse polemige gerek yok, bu dedigimi anlayabilmeniz için illaki bir şekilde basiretinizin baglanıp, kendinizin bile hic yapmayacagını tahmin edeceginiz bir şeyin başınıza gelmesi lazım sanırım, ki inşallah böyle bir şey olmaz, Allah korusun,
ha porche benzinliğin marketine dalmış ha şahin köy bakkalına dalmış ikisi aynı olan garibim pompacıya olmus
yav şu poliyannalar;
böyle salak bi bayan geliyor hatasız arabana pata küte dalıyor pert oluyor arabanız ve ya böyle bi büfeniz var içine giriyor arabayla.. Eminim hepiniz sağlık olsun der karıya yazarsınız falan... :))
Salak araba sürmesin abi.. Frenin yerini bilmiyorsa sürr meee sinnn !
plaka ironik olmuş.
erol kose bomba yazmıs:) hatuna dırek futbolcu avcısı kasar demıs:D
Bu Erol u niye kimse çıkipta vurmuyor anlamıyorum herkese satasiyor bı Allah'ın kulu çıkipta birader sen ne ayaksin demiyor ilginç harbiden...
gaz fren şanzıman halin duman demek lazım hanım ablaya
para çok onlarda birşey olmaz ;) :)
aynen öyle böyle bu kazayı yapan kişi trafikten men edilmeli, anlamadıgınız nokta yada israrla anlamak istemediğiniz nokta, beceriksizlik tecrübesizlik yada yeteneksizlik artık ne derseneniz (salaklık demiyeceğim bu sefer) yüzünden birinin canından olma ihtimali vardı ortada,
ölümün ne demek olmadığını ya bilmiyorsunuz yada sevdiğiniz tanıdığınız birini yakın zamanda kaybetmediğiniz için ölümün ne demek olduğunu unutmuşsunuz,
ölüm bu dünya için son demek, herseyden herkezden ayrılmak ve birdaha asla dönememek demek.
benim anneme babama kardeşime sevgilime, karıma, çocuguma kastaden böyle bir kadın olur ise, ben ona salak da derim allah belanı versin de derim.
siz olaya biraz robot gibi bakıyorsunuz, her kaza aynı değil tabikide, ama bu kazanın bir açıklaması yok, sen iki pedalı karıştırıyorsan kafandan zorun vardır eğer bu kadar aciz isen trafikten te men ol, arabaya da binme, yada git trafiğe kapalı yerde 3-4 yıl çalış öyle çık yola.
insan kolay yetişmiyor, yıllarca emek çaba harcanıyor her bir birey için kimsenin buna kasttetmeye hakkı yoktur olamaz da !!!!
adam sıkıldı heralde, manitaya vereyim aracıda ölsünde kurtulam dedi ama olmadı :D
ahahah manyak garı ya biçti ortalığı.
Seda Sayan daldı ya bu adama :) korkup kaçtı sonra kameralara sığındı ahahaha :)
şöyle de bir durum var adam bi noktada doğruları söylüyor her ne kadar itici ve iğrenç olsada
kesinlikle üslübunu beğenmiyorum ama yalanda konusmuyor adam sanki :)
Ki yalan olsaydı hoplatırlardı bugüne kadar bence...