olaya bu şekilde bakıcaksak eğer ben alayınızdan masumum....ozaman hergece milletin can taşıdığı yollarda ortalama 200km hızla roll yapan araç deneyen arkadaşların ehliyeti müebbet alınsın.... benim enazından cana kastım yok....
Printable View
@63owen63
Sen baya baya psikologsun galiba.sen benim egitimimi sorgulayabilcek seviyedemisin?
Samimiyetimiz neki benle senli benli konusuyosun?
Eger onundeki araca carpip markete girebilecek kadar gaza basabiliyosan ve ayaginin takilmasi vs. disinda bir sorun yoksa bunun bir aciklamasi olamaz.insanlarin canini tehlikeye atmanin bi aciklamasi yok.kazadir insanlik hali olur onceki aciklamamdada yazdim,ama fren yerine gazin dibine girip insanlarin canini tehlikeye atmanin insanlik haliyle alakasi yok kendi gorusum.O markette birisinin yakini esi,cocugu olsa Allah korusun zarar gorse bu kadar rahat konusabilcekmiydin?
Kazayi yapan senmisin bana burda atar yapiyosun? Genel konustum kendi fikrimi yazdim.yanlis pedala basarsin onundekine tiklarsin,ayagini debriyajdan kacirirsin onundekine vurursun anlarim ama fren yerine gaza o siddetle basmayi anlamam.frene okadar siddetli basarsan zaten direksiyona yapisirsin.marketin dibine girebilcek kadar o pedala nasil basabildi acaba?
Tekrar soyluyorum kendi gorusum budur,burda atar yapmaya gerek yok ya saygi duy yada bole cikismalar yapma!
abi kazayı yapan erkek olsa tamam kazadır dersinde, bayanların normal kullandığını görmedikki kazadır diyelim. hep kazalar yani :D
Ayrıca videonun 44. saniyesindeki tümsek yüzünden araba sarsılıyor aniden ilerliyor ve yüksek topuklardan dolayı muhtemelen ayagı gazda takılı kalmış.
Tespitim yüksek gerçeklik payı içermektedir.Olay çözümlenmiştir.
İyi günler.
İlk mesajda siz benim genel mesajıma alıntı yaptınız, ve hiç de şikayet ettiginiz uslubun aksi bir şekilde yazmadınız, Olayın psikolojiyle alakası olmadıgını söylemişsiniz, kendinizden emin bir şekilde bunu, neye göre yaptıgınızı söyleyip temellendirmenizi istedim, tabiki bununla beraber psikoloji alanındaki egitiminiz ve yetkinliginizide bilmek istedim,kişisel bir çıkış sizin deyiminizle 'atar' degil bu.
Ben zaten söylenenlere muhalefet etmiyorum, orada çalışanlar, kazada günahı olmadan karışan yara alan vs bunların zaten hic tartışalacak yanı yok..
Ama şunu unutmayın ki , ademoglu beşerdir,şaşar. Hiç yapmayacagımızı düşündügümüz ,hiç beklenmedik şeyler bile bazen ''basiretsizlikten '' yada kaderin olgusundaki yerinden ötürü vuku bulabilir. Benim altını çizdigim şey buydu ve hatta benim mesajım altına örnegi bile verilmiş bir başkası tarafından. Kaza konusunda kimseyle kişisel ve şahıs üzeri diyaloglara girecek degilim
Ayrıca samimiyetimiz olup olmayışını sorgulayıp ' senli benli' sizin de senli benli konuşmanız ve psikolojik egitiminiz soruşumu ' sen beni sorgulayabilecek seviyede misin ' vs tarzı postunuz , güldürdü...
63owen63
Ben mesajiniza alinti yapmadim genel olarak gorusumu belirttim,guldurucu olan sizin kustahca uslubunuz ve tanimadiginiz insanlarin egitimini sorgulamaniz.
ayrica kaza yapan bayani bu denli savunmanizda cok ilginc,o kadin o markette birisinin esini cocugunu ezse bole savunurmuydunuz cok merak ediyorum.kadinin hatasi kabul edilir bi hata degil sadece sansliymiski kimseye zarar vermemis.kazadir insanlik hali herkesin basina gelir anlarim ama insanlarin hayatini tehlikeye atmanin kabul edilebilir tarafi yok bence.
Yazdiklarim kendi gorusumdur saygi duymalisiniz yada bu sekilde cikismamalisiniz ve tanimadiginiz insanlara bu sekilde uslub ile yaklasmamalisiniz(enazindan bana)
kader kısmet meselesi,bazen olur insanın basireti bağlanır,herkesin başına ufak tefekde olsa gelmiştir.Ulan ben bunu nasıl yaptım dersin ama yaparsın işte.Bayan olması bi şey değiştirmez herkesin bir gün başına gelebelir. otoparkta sütuna dalmıştım bende göz göre göre, bazen basireti bağlanır insanın eli ayağına dolaşır,kitlenir kalırsın
ya kadın çok hızlı gelmiş deniyorda
resmen benzinlik girişinde durma noktasına gelmiş
sonra artık nası başardıysa hızlanmış,acaba diyorum durduktan sonra tekrar benzinliğe yanaşmak için gaza bastığında, biraz bokunu mu çıkardı :D
dikkat ederseniz arabaya çarpmadan önce sakin,arabaya çarparken hızlanıyor,arabadan sıyrılıp dükkana ilerlerken iyice hızlanıyor :D
500 bg bi arabayı zaptedememe durumu sanki :) allahtan kimseye bişey olmamış
porsche de fazla hasar almamıştır ön taraf biraz toparlanacak o kadar :D
100.000 lıra vereyım hemen aracın bu halıne:D gecmıs olsun kazadır olur. erkek arkının arbası oldugunu soyluyorlar,hızlı gelmıstır zapt edememıstır,olmustur.. olmusla ölmüse cagre yok,dıkkatlı olmak tabıkı gerekır ama yapıcak bısey yok bu saaten sonra;) arabanın sahıbı arkadas ceza kesmıstır yeterı kdr:)
Bana sağ ayağı yetişmeyince sol ayağı ile gaza basmış gibi geldi. :D
Eşim sayesinde edindiğim tecrübeler doğrultusunda olay anında ay ay ay sesleri eşliğinde mevcut pozisyonu koruyarak benzinliğe girmişlerdir diye düşünüyorum.
hatunların geneli araç kullanma konusunda biraz sıkıntılılar :D zaten bilen'de bana denk geliyor yolda sarışın 2 abla bana fena saplamışlardı :D