User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
141 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Porsche markete daldı

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çook öncesinden plakadan sinyali vermiş o.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yalnız kasadaki o iki adam hayatları mili metre ve mili saniyelerle kurtulmuş yiyicek ekmekleri varmış resmen araba ikisinide yalamış geçmiş allah korusun araba yarım metre sağdan girseymiş o iki adam kesin aracın altında kalırdı büyük ihtimalde rağmetli olurlardı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O an ki psikolojisini bilmeden ' yok gerizekalı yok adaletini bilmeem neyini dünya ' vs diye nasıl yorum yapıyorsunuz anlamıyorum, Hiç biriniz o an o insanın yerinde degildiniz, tamam kadınlar hakikaten saçma sapan şekilde araç kullanabiliyorlar ama, insanlık hali hiç yapmadıgımız bir şeyi,yapacagımızı aklımızın alamayacagı bir hatayı herkes eminim tecrübe etmiştir, kaldı ki adı üstünde kaza.. 'Geçmiş olsun, inşallah kimsede bir şey yoktur ' benzeri yorumların düşmesi için illa tanıdık yada arabanın c segmenti mi olması gerekiyor.

katiliyorum , koldan otm vitesli lincoln u parka taktim diye aractan indim evin kapisinin onunde arkami dondugumde arac 20 metre otemde ana yola dogru geri geri gidiyordu , P yerine R ye takip inmisim :S o an araca kosup frene basicam die cabalarken yapilabilicek her salakca hareketi yapmistim , oyne disardan yargilamak kolay basiniza gelirse anlarsiniz
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nürburgring de 7.30 da yapabilirsin, benzinliğe de dalabilirsin.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katiliyorum , koldan otm vitesli lincoln u parka taktim diye aractan indim evin kapisinin onunde arkami dondugumde arac 20 metre otemde ana yola dogru geri geri gidiyordu , P yerine R ye takip inmisim :S o an araca kosup frene basicam die cabalarken yapilabilicek her salakca hareketi yapmistim , oyne disardan yargilamak kolay basiniza gelirse anlarsiniz
    Amerikanın oyunu bunlar. Güvenlik kamerası görüntüleri için gergin bekleyiş sürüyor

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu tamam yanlışlıkla gaza bastın diyelim, aga öyle bi duurumda insan ayağını gazdan çekmezmi? bunun tek açıklaması var söför hakkaten salak!!! ayağını gazdan çekse ilk arabaya çarptığı gibi dururdu o araba... ulan marketin arka duvarını delecek neredeyse, düşük iq seviyesi ve karı paniği birleşince malesef sonuç böyle oluyor demekki.... kimse o anki durumdan bahsetmesin aga, hatun arabada bi baygınlık falan geçirse hadi neyse denirde öyle bir durumda söz konusu değil... olay bildiğin aptallık insanlık hali denilecek hiçbir yanı yok.... bu karının ehliyetine 5 yıl el konulmasından yanayım.....

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İster kötü şoför olsun , ister mal olsun..kimseye birşey olmamışya..

Bu haber ne ilk olur ne son olur

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fazla yükleniyor olabiliriz ama gerçekten gaz ile frenin yerini karıştırabilecek ve o durumda hassasiyeti fark edemeyip gaza basmayı devam edecek birine araç verilmemesi gerekir.Video ya baktınız mı saat kaç? Gece 12 oradaki adam gece 12den sabaha kadar nobetçi olup ailesine ekmek götürme peşinde! ama şımarık bir bayan yüzünden girdiği tehlikeyi videoda çok rahat izleyebiliyoruz.Her zaman savunuyorum kadınların %90'ı kaza yapmaz kazaya sebebiyet verir %5'i kaza yapar geri kalan %5 erkeklerden daha iyidir ve buna saygı duyarım, kimse o kızın psikolojisini savunmasın ben sabahlara kadar çalışacağım ve salağın biri gelip fren yerine gaza bastı diye eve götüreceğim ekmeğimden geri kalacağım!
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    genelde bayanlar kaza ardından bu konularda tecrübeli birisini hemen ararlar onlarda fikir verir yol gösterir belki bu bayanında aradığı biri vardı oda ona böyle bir akıl vermiş olabilir fren yerine yanlışla gaza basım dediye benimki sadece bir varsayım tabiki belkide gerçekden fren yerine gaza basmışdır neyseki cana gelmemiş kimseye bir şey olmamış Allah korumuş herkezi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

serhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    frene basmak istediğinde freni köklemek istedi diyelim ama gaza kökleyince durur mu bu araç kayıp gitmiş.daha küçük motorlu bir şey olsa bence durdururmuş arabayı

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    hass her sabah alışveriş yaptığım yere girmiş hatun

bizim plaza nın otoparkta ki 911'in plaka bumuydu hatırlıyamadım yarın soriyim bir otoparkçıya

doktor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun diyelim...

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlık hali bayanda olabilir erkekte... Belki kafası dalgındı belki alkollüydü, belki teyple oynuyordu ıvır zıvır... Evet erkekler araba kullanmaya bayanlardan daha yatkın fakat kaza sonuçta nasıl ne zaman nerde ne şekilde olcağı belli olmaz...

Hemen herkes arabayı verenden başlamış utanmasa doğuran ebeye gidecek....

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu tamam yanlışlıkla gaza bastın diyelim, aga öyle bi duurumda insan ayağını gazdan çekmezmi? bunun tek açıklaması var söför hakkaten salak!!! ayağını gazdan çekse ilk arabaya çarptığı gibi dururdu o araba... ulan marketin arka duvarını delecek neredeyse, düşük iq seviyesi ve karı paniği birleşince malesef sonuç böyle oluyor demekki.... kimse o anki durumdan bahsetmesin aga, hatun arabada bi baygınlık falan geçirse hadi neyse denirde öyle bir durumda söz konusu değil... olay bildiğin aptallık insanlık hali denilecek hiçbir yanı yok.... bu karının ehliyetine 5 yıl el konulmasından yanayım.....
    sen neden bukadar saydiriyorsun her postta ?

bu kaza yapan kisi annen , kiz arkadasin , ablan , kiz kardesin yahut tanidigin bir bayan olsa , nasil konusurdun , yada konusulmasini isterdin ?
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belediyenin bahçesini jipinle talan ettiğin için senin ehliyetine ne kadar el koymak lazım?

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen neden bukadar saydiriyorsun her postta ?

bu kaza yapan kisi annen , kiz arkadasin , ablan , kiz kardesin yahut tanidigin bir bayan olsa , nasil konusurdun , yada konusulmasini isterdin ?
    Yanlış anlama da abi ben cevap vermek istiyorum;

benim eşim, anam, kız kardeşime ben öyle bir araba vermem, diyelim ki verdim Allah korusun böyle bir olay olduğunda ehliyetini kırarım ve aynı şeyleri söylerim, bu olayın mantıklı bir açıklaması yok..
    RESPECT YOUR ELDERS

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulen haftada 2 kere mazot aldigim benzinlik.. kismette bak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2001 Land Rover Freelander 2.5 V6 28.900 TL Sahibinden satılık ikinci el - 85240288

İlanı okuyun bi bayan kocasını nasılda bıktırır artı olarak arkadaşın açıksözlülüğü ve samimi açıklaması çok iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    büyük lokma ye büyük laf etme demişler dünyanın binbir türlü hali var başıma gelmez deme gelebilir.. bir anlık dalgınlık bir anlık yanlış algılama tansiyon düşmesi kalbin sıkışır gözün kararın v.b her şey olabilir

bizde eskiden caddeye haftasonları gittiğimizde binalara işyerlerine cafelere pastenelere ağaçlara girmiş onlarca araba görürdük nasıl yapmış nasıl becermiş diye aynen bu konudaki gibi çok sohbetler dönerdi.. ama oluyor işde neticede bir şekilde öyle yada böyle..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)