User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
141 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Porsche markete daldı

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bekara karı boşamak kolaydır Biz Türk
    Milleti olarak pc basında kola cips yaparken post yazmak atıp tutmak daha kolay..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O'nasıl gaza basmadır ayağın gazda takılımı kaldı ağaca çarptın garibim pompacıya çarpıntın halamı anlamadın ayağının gazda olduğunu da frene basmadın.markete daldın.kimbilir neyin kafasını yaşıyordu ablalarımız.

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlama da abi ben cevap vermek istiyorum;

benim eşim, anam, kız kardeşime ben öyle bir araba vermem, diyelim ki verdim Allah korusun böyle bir olay olduğunda ehliyetini kırarım ve aynı şeyleri söylerim, bu olayın mantıklı bir açıklaması yok..
    açıkçası hiç katılmıyorum param oldukça en iyisini alırım ailemdeki bireylere erkek/bayan demeden... o araç porsche olmasaydı daha farklı bir araç olsaydı burnu kanamadan bu kadar kolay inebilir miydi kız? olurda böyle bir şey olursa canın sağolsun derim sonuçta yarın öbür gün bizimde başımıza gelebilir.. anlık dalgınlıktan başka bir şey değil...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25cm topuklu ayakkabılarla o aracları kullanmaya kalkarsan markete dalarsın böyle
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı arkadaşlar kızabilir ama ,

gazla frenin yerini karıştırma ihtimali bulunan birine, neden 911 turbo ?
    kim kızacak ki yahu? adaletini seveyim dünya gazın yerini bilmeyenin altında porsche bilenin 42 numara ayakkabı
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkçası hiç katılmıyorum param oldukça en iyisini alırım ailemdeki bireylere erkek/bayan demeden... o araç porsche olmasaydı daha farklı bir araç olsaydı burnu kanamadan bu kadar kolay inebilir miydi kız? olurda böyle bir şey olursa canın sağolsun derim sonuçta yarın öbür gün bizimde başımıza gelebilir.. anlık dalgınlıktan başka bir şey değil...
    Abi çok güzel söylüyorsun ama sadece kaza yapan taraflı bakıyorsun? saat gece 12 sabaha kadar çalışıp evine ekmek götürecek adam var orada ya birşey olsa ailesine kime bakacak Allah korusun (tabi durumu bilmiyorum en kötü ihtimal ile bakıyorum).

Ayrıca oradaki araç 80, 90 hplik bir araç olsaydı o şekilde zaten giremezdi ilk arabaya çarptığında dururdu, o videoda arabaya çarpıyor ve içeri giriyor.

Araç sürmek dikkat işidir, benim aile bireyimdeki bir bayanın dalgınlığı varsa beni arar yada arabayı orada bırakır otobüse biner gelir.dediğim gibi o videonun hiçbir mantıklı açıklaması yok.
    RESPECT YOUR ELDERS

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen su yazdiklarini , her makas ve rolling videolarina da yazsana bi makas atarken yahut otobanda 40km lere kadar dusup 2 de basicaz diye arkadan 200 le gelen kisileri ve kendilerini tehlikeye atanlara ozaman onlarin altindan da alalim araclari , yahu bu kadar sig dusunmeyin , acin azcik kafanizi . kaza bu her yerde olur . insanlara saygili olmayi ogrenin once , iqsuna kadar saydiricaginiza ..
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi çok güzel söylüyorsun ama sadece kaza yapan taraflı bakıyorsun? saat gece 12 sabaha kadar çalışıp evine ekmek götürecek adam var orada ya birşey olsa ailesine kime bakacak Allah korusun (tabi durumu bilmiyorum en kötü ihtimal ile bakıyorum).

Ayrıca oradaki araç 80, 90 hplik bir araç olsaydı o şekilde zaten giremezdi ilk arabaya çarptığında dururdu, o videoda arabaya çarpıyor ve içeri giriyor.

Araç sürmek dikkat işidir, benim aile bireyimdeki bir bayanın dalgınlığı varsa beni arar yada arabayı orada bırakır otobüse biner gelir.dediğim gibi o videonun hiçbir mantıklı açıklaması yok.
    gece 12 de çalışan adamın da yapacak bir şeyi yok tabi ki ekmek parasının peşinde dışardan bir araba gelip çarpıyor yaralıyor vs... ama kaza işte... hani bilmeyiz belki on numara araba kullanan bir kızdı...

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya gereksiz yere aciklamalar yapmayin.

kadar kismet meselesi. altinda porsche var diye, ferrari var diye yargilayamayiz kimseyi.
    calisan cocuga da yazik tabi ama olacagi varmis.

bilmeden etmeden, olay anini yasamadan buradan konusmak herkese, bana da kolay.
    belki bir mallik, belki bir talihsizlik, belki baska bir sey.. sonucta olan olmus. Allah'tan can kaybi yok.

binlerce yuzlerce olay oluyor memlekette, ne masum insanlar, ne ekmek parasi pesinde kosan insanlar nelere kurban gidiyor.

Vlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emetesoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''GTA'' zannetmiş galiba arkadaş.

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen su yazdiklarini , her makas ve rolling videolarina da yazsana bi makas atarken yahut otobanda 40km lere kadar dusup 2 de basicaz diye arkadan 200 le gelen kisileri ve kendilerini tehlikeye atanlara ozaman onlarin altindan da alalim araclari , yahu bu kadar sig dusunmeyin , acin azcik kafanizi . kaza bu her yerde olur . insanlara saygili olmayi ogrenin once , iqsuna kadar saydiricaginiza ..
    Abi bende karşıyım tabiki de karşıdaki bayanın durumunu bilemeyiz ne oldu ne bitti belkide 300k € olan porschenın elektrikli olduğu için beyinde kilitlendi bilemeyiz ne olduğunu ama olayı sadece tek taraftan bakıp olayı mantıklı bir açıklamaya çevirmeye çalışanlar var ama bu işin mantıklı açıklaması yok abi demek istediğim bu.

gece 12 de çalışan adamın da yapacak bir şeyi yok tabi ki ekmek parasının peşinde dışardan bir araba gelip çarpıyor yaralıyor vs... ama kaza işte... hani bilmeyiz belki on numara araba kullanan bir kızdı...
    Bilemeyiz, açıklama yapmadan bilemeyiz. "Olm bak git" videosunda sadece olayı izledik sonra kaç dikiş olduğunu neden olduğunu olayın kahramanı anlattı ve öğrendik yanı olay içerisinden birisi konusmadan bilemeyiz
    RESPECT YOUR ELDERS

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en iyisini alırsın hocam ama en tehlikelisini değil. o araç porsche olmasaydı belki bu kadar etrafına zarar vermeyecekti. jeremy clarkson bile kızının altına bütün arabaları serebilecekken zarar görmesin diye 1.2 fiesta alıyorsa bi düşünmek lazım
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en iyisini alırsın hocam ama en tehlikelisini değil. o araç porsche olmasaydı belki bu kadar etrafına zarar vermeyecekti. jeremy clarkson bile kızının altına bütün arabaları serebilecekken zarar görmesin diye 1.2 fiesta alıyorsa bi düşünmek lazım
    güç bazen hayat kurtarır bazen hayat karartır...

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abla resmen kamikaze dalışı yapmış markete allahtan içerdeki kişiler fark ediyorlarda kenara kaçıyorlar yoksa allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süren bağyan bizim kadar üzüldü mü acaba arabaya

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    süren bağyan bizim kadar üzüldü mü acaba arabaya
    Kasko rules yahu, hangi renk alsam bu sefer diye düşünüyor olması yüksek ihtimal

Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun psikolojiyle alakası yok,fren yerine gaza basıp öndekine tıklarsın anlarım ama fren yerine gaz pedalına basıyorsun ve gaz pedalının hassasiyetine rağmen farketmeyip markete dalıyorsun...orda birisinin eşi,çocuğu olsa ve o bayan şahsiyet o insanları ezerek markete dalsa durum nasıl olcaktı?
    Allahtan kimseye zarar vermemiş,ben işin içinde alkol olduğunu düşünüyorum..çünkü böle bişey yapabilmen için ya kafan güzel olmalı yada gaz pedalının hassasiyetini anlayamayıp gazı kökleyecek kadar sığırsın..
    Alltaki yöneticinin yazdığı mesaj alakası olup olmamasına yeterli mi ? Ayrıca psikolojiyle alakası olmayışınıda açıklarsan sevinirim ,aldığın psikoloji eğitimiyle birlikte ?

Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katiliyorum , koldan otm vitesli lincoln u parka taktim diye aractan indim evin kapisinin onunde arkami dondugumde arac 20 metre otemde ana yola dogru geri geri gidiyordu , P yerine R ye takip inmisim :S o an araca kosup frene basicam die cabalarken yapilabilicek her salakca hareketi yapmistim , oyne disardan yargilamak kolay basiniza gelirse anlarsiniz
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emetesoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''GTA'' zannetmiş galiba arkadaş.

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERK_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya gereksiz yere aciklamalar yapmayin.

kadar kismet meselesi. altinda porsche var diye, ferrari var diye yargilayamayiz kimseyi.
    calisan cocuga da yazik tabi ama olacagi varmis.

bilmeden etmeden, olay anini yasamadan buradan konusmak herkese, bana da kolay.
    belki bir mallik, belki bir talihsizlik, belki baska bir sey.. sonucta olan olmus. Allah'tan can kaybi yok.

binlerce yuzlerce olay oluyor memlekette, ne masum insanlar, ne ekmek parasi pesinde kosan insanlar nelere kurban gidiyor.
    alıntıya HAYIR...

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değil de çok zevkli görünüyor o kadar şeyi dağıtmak çok stres alan bir şey olsa gerek
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)