eskiden cabrio araçlarım varken üstü açık gece uzun yol yapmayı çok severdim bilhassa egeye akdenize doğru gitmeye öyle haritasız belirsiz kaybolma amaçlı.
eskiden cabrio araçlarım varken üstü açık gece uzun yol yapmayı çok severdim bilhassa egeye akdenize doğru gitmeye öyle haritasız belirsiz kaybolma amaçlı.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Can sıkıntısına birebir,
adulta girmeyin beyler,benim anlatacağım biçok şey olur o zaman
kapanmasın bu konu gayet güzel bence.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
wireless lı bir yere çekip film izlemişliğim çoktur o nedenle arabanın kokusuna özen gösteririm ayrıca arabam olduğu dönemlerde alkol de kullanmadığım için araba ile geçirdiğim zamanlar benim için daha özel oluyor
__________________________________________________ _____________________________________________
dip not : Belki çizginin dışındayım ama dayanamıyorum. Bir kez de helikopterle seviştim." Vanilya isimli Volkswagen Beetle marka arabasını sevgilisi sanan ABDli Edward Smith (57), şimdiye kadar 1000 otomobille seviştiğini itiraf etti.
Kendisine hasta ruhlu diyenleri dikkate almayan Edward, Otomobilimin güzelliği karşısında yaşadığım duygular, tamamen aşk. Belki çizginin biraz dışındayım ancak Ateş Böceği (Herbie) ya da Kara Şimşek (Knight Rider) gördüğümde dayanamıyorum. Bir kez de helikopterle seviştim dedi
edward abiyi foruma üye yapmak lazım
yüksek, güzel ankara manzarasını araba içinde izlemenin keyfi ayrıdır..
Arabalı sinemalar devam etse güzel olur![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
öncden cok yapardk hele cocukluk zamanı en büyük zevkdişimdi cok zaman olmuyor ama arada nadirde olsa yaparız cekeriz mahallede yol gören bi yerimz var oraya, kimseler yokdur aksam saati genelde dükkanlar oldugundan takılırız .
tek değilsn yani![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sadece bir gece arabanın içinde oturdum, evin anahtarını unutmuştum ve evde kimse yoktu..
ztn bizimkiler gelene kadar arabada uyumuşum
zaman su gibi akıp geçiyormuş arabada onu anladım![]()
en son arkadaşın grand voyagerda ortada mezeler vardı kayar kapı açık sezen aksu sarı odalar çalıyordu![]()
Ama abi yanlızsan pek iç açıcı olmuyor.Yani yanlızken öyle bir yere gidince insanı hüzün sarıyor.Veriyor damarı sabaha kadar oturup düşünüyor.En azından yanında dostun,arkadaşın olunca dertleşiyorsun rahat ediyorsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)