User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Detaling car care icin arkadas araniyor

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatunların avon zart zurt makyaj malzemesi muhabbetlerinden daha hastalıklıyız konu arabalarımız olunca, uygulama yaparsanız bizlerde görelim
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokturk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum bende senin gibi bu polisaj işine bayağı meraklıyım keşke istanbulda olsam yada sen adanada olsan.resmen hobi oldu arkdaşımın car care yeri var uygulancak araç oldumu arıyor gidiyorum aracın yarısını ben yapıyorum hiç bir ücret almadan sırf hobi olsun diye ama artık zaanat sahibi olduk gibi birşey .benden tavsiye arabyı güzel bir yıka iyice kurut.sonra meguiars çizik giderci 105 yada 85 makinanın pedine göz kararı sık 1,2 fıs fıs ta su sık makinanın devrini 1.de başla sonra duruma göre hızı artır ama sakın aynı bölgede fazla durma dairesel gezdir makinayı.sonra hare gidericin varsa onu uygula ister elle ister makina ile ama ben pedle uyguluyorum 10 dk bekliyorum kuruyunca wax bezi ile siliyorum sonra arabayı tekrar köpükle bir yıka harelerin kesin gider kuruduktan sonra cilayı makina ile uygula sonrada wax'ile finish yap.sonra geç karşısına izle ben bu uygulamayı 10 yıldan beri yapan ustadan öğrendim.zımpara olayıda söyle ama riskli olabilir biz geçen gün 2011 model c180 kaputuna uyguladık arkadaşlar kafayımı yediniz dedi kaput hep harç izleri olmuş harita gibiydi.ugulayacağın yeri iyice ıslat sonra sırası ile 1200 kum sonra 1500.2000,en sonda 300 kumla bitir daha sonrasında meguiars 105 yada 85 uyguladınmı sonucu görürsün.aslında zımpara olayı sararmış plexi far camlarında çok güzel sonuç veriyor zımparaların uygulama sırası yine aynı en sonda makina ile meguiars plaxt x uygula wax bezi ilede parlat sonuç süper.

abi maşallah döktürmüş hem teoride hem pratıkte iyisin , hemde adanadasın daha ne olsun. bu konu ilaç gibi oldu bnmde uzun zamandır aklımdaydı ilk detalik maceram vw bora ların kronık sorunu olan far sararması nı düzeltmek oldu plastix meguarıs ped 1200 kum zımpara çalışmam pedle pek verım alamadım yıkamacım sagolsun pollisajla 5dk da pırıl pırıl yaptı .şu anda ders çalışıyorum tehmuz 15 den snra sınavım bıtıyor .Çok sevıyorum arabayla uğraşma iç dış komble girmeyi düşünüyorum zamanın olursa abı hem ürünler konusunda hemde nasıl yapacağım hakkında yardımçı olursan çok sevinirim varsa adana ve cevresınden gelmek isteyen arkadaşlar hem bır kac kısı ortak ürün alıp beraber yapa bılırız

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokturk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toprağım kil olayı şöyle arabayı önce bir güzel yıkıyorsun sonra kaporta ıslakken bir elinde hortum bir elinde kil yani clay diye geçer dairesel biçimde gezdiriyorsun mesela kaputu yaptın elinde biraz oyna zaten oyun hamuru gibidir başka bölgeye uygula kil'in amacı ise yıkamada çıkmayan yağmur kalıntıları asit yağmuru ağaç sakızları vb şeyler polisaj önce si mutlaka ugulanmalı bence.sonra sırası ile çizik çıkarıcı hare giderici cila wax uygula gitsin.ama bunlarında detayı var yoksa boyayı yakabilme tehlikesi var.
    eyvallah torpam
    artık corc-i zamanı cdti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cutefire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi maşallah döktürmüş hem teoride hem pratıkte iyisin , hemde adanadasın daha ne olsun. bu konu ilaç gibi oldu bnmde uzun zamandır aklımdaydı ilk detalik maceram vw bora ların kronık sorunu olan far sararması nı düzeltmek oldu plastix meguarıs ped 1200 kum zımpara çalışmam pedle pek verım alamadım yıkamacım sagolsun pollisajla 5dk da pırıl pırıl yaptı .şu anda ders çalışıyorum tehmuz 15 den snra sınavım bıtıyor .Çok sevıyorum arabayla uğraşma iç dış komble girmeyi düşünüyorum zamanın olursa abı hem ürünler konusunda hemde nasıl yapacağım hakkında yardımçı olursan çok sevinirim varsa adana ve cevresınden gelmek isteyen arkadaşlar hem bır kac kısı ortak ürün alıp beraber yapa bılırız
    Tabiki dostum ne demek elimziden geleni yaparız.evet pedle verim alınamıyor.ama sana tavsiye fara 2 kat vernik at.o parlaklık en fazla 6 ay gider sonra yine sararır.vernik koruyucu oluyor.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senınle sık karşılaşıyoruz.Bende kapalı garaj var birgün gel oynayalım senın arabanın üstünde Caddede oturuyorum bende Erenköyde.
    Abi, Atakanıda alır gelirim. Yoksa darılırım
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Detay işi çok karmaşık mesele değil. İşin mantığını öğrendikten sonra basit.Ben de geçen yaz merak saldım. Sonra zamanla malzeme aldım. Sürekli interneti takip ederek gerekli yöntemleri öğrendim ufak ufak başladım.Vaktim imkanım oldukça eşe dosta yardımcı oluyorum. Yıkama kil yahut bezle veya pedle uygulanan ürünleri tamamı şöyle yap demeyle bile uygulanabilir zaten.Korkulacak birşey yok. Makine biraz ustalık ister. Zımparalık iş ise önce bilen birine yaptırmak lazım.

Ankarada öğrenciyim ama o kadar malzemeyi oraya getiremediğim için konyada bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Tabi öğrencilik sebebiyle her zaman vakit olmuyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)