Ortakent yahşi yalı mevkii iyidir.
Printable View
Ortakent yahşi yalı mevkii iyidir.
Anlattıklarınıza gore onerebılecegım tek yer bodrumdan mılas yonune dogru yolda km sını tam hatırlamıyorum sorarsanız tarıf ederler MAYA tatil köyü,Sessiz sakin denizi kumu temiz
Bodrum'da Bitez'de bi tavsiye daha aldim apart olarak, eylul ortasina kadar doluyuz dedi. tatil konusunda cok erken davranmak lazim demek ki:)o kadar yol git-gel gozumde buyuyor acikcasi, bi karar verirsek haber veririm sagolasin :) :icon_tup:
ileriki tarihler icin bi yoklayacagim bakalim :)
Her yerde kalabalik var bu sezonda, ufak motorlu bir botum var insanlarin olmadigi yerleri geziyorum...
yarin yaliciftlige gidiyorum birkac sene ust uste gitmistim deniz muazzam guzel tavsiye ederim ...
dün önce torbaya gittim. deniz sıcacık ama bu sene pis gidilmez. sonra akşamüstü yalıçiftliğe gittim. koca plajda 10 kişi ya vardı ya yoktu. arkada ağaçlar var gölgesi güzel. deniz çakıllı girişte ama cam gibi. bu arada buz gibi, takım çatlatır valla :)
hastasiyiz :D Latanya diye bir tesis var orda ben 3-4 sene gittim baya basarili bir tesis denizi zaten muazzam 1 somun ekmekle denize giriyorsun 60 saniyede cupralar elindeki ekmegi tuketiyor yarin sabah gene ordayim okadar memnun kaldim yaliciftligin denizinden ve tesisten :D
ustad selam...
eski bir bodrumlu olarak yazayım :D:D:D:D
bitez, yahşi guzel yerlerdir,, denizi kumludur,, gidilebilir yerlerdir,,
torba-turgutreis daha cok ileri yaşlarda insanların tercih ettiği mekanlardır,, sakin yerlerdir,,
gumbet zaten bilinen bi yer orayı solemim :D:D
tekne ile gideceksen akvaryum diye bi yer var,, cok guzeldir,, 20-30 metre deniz dibini gozluksuz gorebilirsin rahat bi şekilde.. (test edilmiştir şahsımca :D)
bide yalıkavakta, 15 km civarında GEREN KOYU denen bi yer vardır,,, 7-8 sene evvel otel yapmaya başlamıslardı,, şimdi bitmiştir belki,, oralar guzel yerlerdi.. NEYZEN TOUR oralarda.
aklıma gelenler bunlar,,
tşk
Rıdvan.
Peki bodrumdan ev nerden alınır ? Şöyle denize uzak olmayan,kesinlikle rüzgar esen,bahçesi geniş olan villalar falan ne civara nerde bulunur ? Öyle çok şehir içi istemiyorlar yani öyle eğlence mekanı falan her akşam müzik değil emekli çiftler oturacak ama kesinlikle denize en fazla 7-8 dk mesafede olmalı.
arkadaşlar konuyu takipteyim bende gümüşlüğe gidicem temmuz sonu daha önce gitmedim gümüşlüğe nasıldır bilgisi olan varmı yoksa başka biyer mi tercih etmeli??