Bunlar kucuk ama 2+1 lazim ve klimali ilanlarin tekinde klima yok olanda cok kucuk varsa bu standartlara uygun ve denize yakin bi yer haber bekliyorum
Evi tuttuk kapora verdik ama kurtarirsa degisiriz :)))
Printable View
Valla Akçabükteki devremülkü 99da elden çıkarmıştık ama sonra gittiğimde olmuştur :D Genelde orada uçta ki kayalıklardan girerim denize :D
Gümüşlüğün denizi Bodrum'da biraz sönük kalır :)
Club Flipper hatırladığım kadarıyla Yalıkavaktaydı.Yerinizde olsam günlük tekne turlarına katılır bütün güzel koyları gezerdim,alkol kullanıyorsanız Gümüşlükte rakı balık 10 numara olur.Tabii Bodrum merkezi de unutmamak lazım bayramda haddinden fazla kalabalık olması muhtemel olsa da..
1 depoyla ankaradan gelmeyi basardim gumbet e :) sirasiyla butun tavsiyeri degerlendiricem valla..sarikemerden milas a kadar yaklasik bi 100 km yol tam bir rezaletti stabilize otesi yani..didim tarafindan milas a baglayan sahil tarafina yakin olan yol dahami guzeldir acaba bilen varmidir?
up up up
bodrumda kız arkadaşımla kalabileceğim şehir merkezinde yada manzarası güzel bi yer var mı ? ve gittiğimizde yeme içme mekanı lazım tavsiyede bulunabilecek biri var mı yada bu mevsimde bodum olmaz mı ?
bodrumda geçenlerde sel vardı :D yazı bekleyin bence, yazında kesinliikle merkez dışında konaklama iyidir..
bende senin gibi düşünüyorum ama ısrarlar bezdiriyo insanı :D
valla o halde sitede bodrum yaşıyan arkadaşlar var onlara sormak lazım
sonuçta yazın olsa heryerde kalabilirsin ama kışın bizim söylememiz zor , yazı ayrı kışı ayrı güzelim yerin :D
dinleme sameti :D
kardeşim niyetin kafa dinlemek kız arkadaşınla rahat ucuz vakit geçirmekse bodrum biçilmiş kaftan :)
yer konusunda sıkıntı yaşıyosan bna kafandaki fiyatı pm at öbür gün sana yer ayaliim :)
bide ne istediğini tam olarak açıklarsan bn sni yönlendirebilirim
Kafa dinliceksen bodrumda turgut reise gidiceksin kışında hareketli olur genelde
Yalnız geçen selden baya etkilenmiş yollar falan bozulmuş sitelerin
2012 Ocak 20 de bodrum dedemanda kaldım. Otele değil ama bodruma yeniden aşık oldum diyebilirim. Kışın muhteşem bir yer oluyor. Neden eski istanbulluların kışın bodrumda yazın başka yerlerde yaşadığını çok iyi anladım. Doğayı ve araba ile gezmeyi seviyorsan muhteşem bir yer.
Kardesım 3 senedır bodrumda yasıyorum, Yaşınız genc bu vakıtte bodrum cekılmez ıskence bı turgutreıs akyarlar tarafı hareketlıdır oda +50 yas ve uzerı uzerı ınsanlar.Bence marmaris datça yada en kotu didim altınkum tarafları daha ıyıdır, Bodrumda bı yagmura yakalanırsanız arlıksız 4-5 gun yagıyor p*ç olur tatiliniz eğlenceniz.