bodrumda gizli saklı yer var , yok konusu değil o nufusun çoğu yeni yeni öğreniyor bazı yerleri , ben 5 senedir gidiyorum hala gitmediğim yerler var
2-3 sene önce karaincir gayet boş ve sakindi , bu sene aman yarabbi
Printable View
Ben karainciri hiç boş görmedim
Bu sene sezon geç açıldı ramazan bayramından önce kimsecikler yoktu nezaman bayram tatili başladı sonra doldu taştı heryer
Kurbandan iki hafta öncede çok iyiydi okulların hepsi açılınca kimsecikler kalmadı
Eski medis yeni livde takılırım bende hep
Minik kardesim sagolasin bilgiler icin :) Bu aksam tum rezervasyonlari yapacagim. Bodrumdan baslayip Marmaris, Fethiye yapacagiz. Bodrum da havalimaninda uygun fiyatli rent a car tanidigi olan varsa irtibata gecebilir.
sen yeni keşfetmişsindir bodrumun 20 senelik yazlıkçıları var 90 lılardada bodrum bodrumdu şimdide bodrum bodrum tek farkı 90 lılarda yazın nüfus 500 binlilere dayanırdı şimdi dağa taşa her yere siteleri otelleri yapdılar yazın nüfusda patlama yaşanıyor.. çoğu şeyi yaşınızla bir görmeyin bende görmüyorum çünkü benim 45 yaşında büyüklerim var adamların 20-25 senedir bodrumda yazlıkları var :)
bodrum 80 li yıllardan beridir bodrumdur zeki mürenle falan elit zenginlerin ve sanatçıların gitmsiyle o günlerden beridir bodrum bodrumdurda fazla girmeye gerek yok o kadar detaya .. :)
ben seni bu sene çarşıda gördüm abi :) 2 kişiydiniz selam vericektimde şimdi kendimi anlatana kadar ohoo dedim :D
karaincir bu sene çok doluydu , diğer yıllara göre normalde bu kadar dolu olmuyor , ben orda konaklıyorum hep gittiğimde bu sene aşırydı kalabalık
benim gittiğim ekipte 90 'dan beri sürekli giden bi kişi olduğu için bizim öyle sıkıntımız yok , pansiyonu olan sürekli orda yaşıyan tanıdıklarımda bol bol mevcut , benim anlatmak istediğimi siz baya bi tersten anlıyorsunuz
Keşke gelseydinn kardeşim niye yadırgayım muhtemelen ganyandayımdır :)