Beyler konu güncel olsun...
Son günlerde istanbul - bodrum-turgutreis yapan varmı?
yol durumu nedir? radar v.s. nerelerde cok olur
tavsiyelerinizi bekliyorum kısmetse yarın yola cıkcam
Printable View
Beyler konu güncel olsun...
Son günlerde istanbul - bodrum-turgutreis yapan varmı?
yol durumu nedir? radar v.s. nerelerde cok olur
tavsiyelerinizi bekliyorum kısmetse yarın yola cıkcam
evet güncel yol bilgisini alalaım bende 18-19 gibi bi bodrum yoluna çıkıcam :D
flipper'da 10 günlük bir yer lazım:) yardımcı olacak kişiler var mıdır.
Yol bıldıgımız klasık bordum yolu.Bodruma 150km kala sanırım berbat bir hale gelıyor.Bafa gölü cevresi cok kotu.Radar İzmir'den sonra biz bir kere gördük sanırım.Yoksa oraya kadar yollar cok iyi sıkıntısız.Harıcınde Balıkesır tarafında Istanbul yönünde yol calısması vardı yol tek serıtdı hala yapılıyormu bılmıyorum.
Bodrum turgutreıs arası radar degilde gece trafik cevirmesi oluyor.Onlarda sabah 5-6 cıvarında kalkıyor.
Deniz icinse bende sabah 7 de Güvercinlik diyorum.Su cok iyi berrak.
3 hafta önce gece yola çıkarak ist - bodrum yaptım yol boyunca yalova - bursa ve balıkesirde gece 3'e kadar radar ve çevirme vardı. sabaha karşı 5 gibi izmir'e yaklaşırken hepsi bitti bi anda. sonrası zaten *****. otoban ve bafa falan. bafa rezalet durumda. evin diğer aracı civic ile gittik. arabada yay vs olmamasına rağmen bafada bi çok yerde altını sürttüm arabanın malesef.
turgutreis - bodrum arası çevirme var geceleri. geceleri dönerken bitez'den girip sahil tarafından ortakent-yahşi-akyarlar yolunu kullanırsanız sıkıntı olmaz.
beyler tavsiyeler için teşekkürler
istanbuldan gece 3-4 gibi cıkıcam yola sanrım o saaten sonra radara denk gelmem zaten cok radara giricek bi arabamzda yok ama maluım 90-100le radara takılmak istemem :))
Sezgin çok iyi bilmiyorm turgut reisi ama gidince tam yazıyım nereye gittiğimi. bu gece yola cıkıyorm eğer gidicek bişi varsa yardımcı olabilirim
bafa bildiğin köstebek yuvası yalı ciflik tarafında bakir koylar var deniz biraz soğuk ve derindir ama pek insan olmaz özellikle kempinsiki otelin ordaki plaja gidebilirsiniz
Gündoğanı tavsiye ederim, hala sakin ve sessiz.
yarın donuyorum turgutreısten en guncelınden :)
*soylendıgı gıbı 150km kala hayvanı cukur-tumseklı ıgrenc bı yol var bıkac km lık.benım araba ıle surtmemek ıcın 5kmh ıle anca ılerledım en sagdan.
*rahat 7-8 adet radar gordum bursadan ıtıbaren gelene kadar.
denız-mekan olayına gelırsek.
"yalıkavak xuma beach ten ılerle.1km ılerıde cakma xuma beach var :D (küdür mevki - patato cafe) hem gırıs bedava kamp yerı gıbı.hem bıllur gıbı su.hem de patates cıpsı on numara :icon_tup:
"gumusluk halk plajı ıyıdır.erken gıdınce yer bulunur.arkasında bedava otopark var.ılerıde beledıyenın tesısı var yemek ıcın.denız ıyıdır.
"kadıkalesı restaurant onlerınden gırılıyor.temız denızı-plajı var.gumuslukten daha tenhadır.
"akyarlar-karaıncır ortasınıf beachler var.hıc muhatap olmaya degmez.sacma sapan otopark parası-sezlong vs...denızı de en soguk burasıydı.
"turgutreıs merkezde ve otel onlerınde genel yosunlu ama temız.
"bodrum merkez (kamptan gırdım&bardakcı koyu hep-tertemızdı) ama sıvıller ıcın pek sanmıyorum.marına ve etrafı leştir.
gece bodrum merkez cafe delmar yada deep house cafede güzel müzik dinleyip oradan küba yada fink de alabilirsiniz soluğu..
yol durumu olarak arkadaşların uyardığı gibi söke bodrum arası leş+leş
gece yolculuğu, yinede cok hız yapmadan kazasız belasız keyifli seyahatler dilerim..
Hangi tekne nerden kalkarda oraya gider tam bilmiyorum ama Orak adası diye bir yer var mutlaka gidilmesi lazım. Zıpkın vs. seviyorsanız; Milas'tan Bodrum istikametine giderken Havalimanına gelmeden İasos girişi var Corendon otelden bir sonraki koy süper derecede ıssız ve mükemmel. Türkbükü Hilton otelin ordan devam edip Cennet koyuna gidebilirsiniz deniz yine süperdir.
Bodruma uzak kalır biraz ancak Ören ve az daha ilerisinde Akbük tavsiye ederim. Didim Akbükle karışmasın, Burası Akyaka ve Ören'in arasında kalıyor.
gölün o yolu bi düzeltemediler ama abartıldığı kadar yüksek araçla sürtülcek kadarda değildi, demekki daha çok bozulmuş
bu benim için kötü haber oldu coilleri en yükseğe aldığımda bile orjinalinden 5-6 cm aşşağıda oluyor araba ayvayı yedik :D
worlanth cok saol guncel bılgı ıcın suan ferıbottayım
hayırlı yolculuklar Serkan'ım bodruma öğle saatlerinde girmiş olucaksın yüksek ihtimalle 70 80 i geçme iyi pusuya yatıyolar bodrum yakınlarında
sametim saolasın 1 gıbı bodruma gırdım radar korkusuna yavas geldım :) ekonomıkde oldu yarım depo ıle turgutreıse gırdık. Yol bekledıgımden duzgundu kısa bı mesafe var cok kotu olan . 2 kişiydik araba ştandart 08 ibiza sürtme vs yaşamadan geldık. Bu arada hıc durmadan araba surme rekorumu kırdım 10 saate yakın hıc durmadan araba surmusuz :D