serkan ucuz güzel pansiyon gorursen not al bende 22 sinde ordayım farklı farklı yerlerde kalma planlarım var :)
Printable View
serkan ucuz güzel pansiyon gorursen not al bende 22 sinde ordayım farklı farklı yerlerde kalma planlarım var :)
bugun donerken yol duzgundu :icon_tup:
sanırım 1 haftada yaptılar.cag atlamıs la turkıye :D
hıc surtmeden gectım golu.bıraz kumluydu ama olsun :)
TURGUTREIS ın en kotu yanı cesme suyu tuzlu maalesef.sebeke dırek denızden beslenıyor tum mekanlarda.bu yuzden sımdıden alıstırın kendınızı.ya da bızım gıbı ıcme suyuyla gezın.ne dıs fırcalanır o suyla-ne abdest alıonır :)
*bu arada bodrum oncesı full ruzgar enerjı santralı olan bı mekan var.fecı ruzgarlı. dıkkat edın kuslar sacma sapan gıdıyor. bı tane hayabusalı amcamın kasktan gırmıstı kus.
iyi iyi maşallah, ozaman 1 ay sonra çiçek olur :D
o yol ben bildim bileli inşaat geçen sene 16 jant yaylı arabayla hiç rahatsız olmamıştım açıkcası okadar kotu değildi
bu sene picanto ile gidicem rahatça geçerim diye tahmin ediyorum :)
akyarlar ve karainciri tercih ediyorduk biz turgutreisden gidiyorduk. karaincirde meteor beach var, normalde şezlong kelle başı 3 lira ama araçla gittiğinizde otopark 5 tl şezlonglar ücretsiz oluyor orayı tercih edebilirsiniz.
Ankara üzerinden giderken denizliden sonra yollar sarpa sarıyor bodruma son 150 km kala işkence oluyor basık araba kesinlikle işkence olur
Konu hort olsun. Bu mevsimde Bodrumda nereye gidilir, neler yapilir ?
Bu mevsimde turgutreis ve gümüşlük ağırlıklı tercih edilsin derim
Ne var oralarda ? :D eglence fln degil aradigimiz. Gunluk geziler, olursa yat turu, mumkunse dag basi olmayan merkeze yuruyebilecegimiz bir lokasyon ..
Bodrum en güzel bu mevsimde yaşanır yazlıkçı ve tursitlerden arınmış
Gümüşlükte uygun pansiyonlar var akşam sahiline iner balıkçılarda yemek yersin manzara müthiştir
Yat turu için turgutreisten kalkıyor captain jack var idare eder
Denize akyarlars karaincire gidersin
Bazı akşamlar turgutreis d marine gidersin boomda takılrsın yada kahve dünyası bitez dondurmacısında falan
Bir iki akşamda merkeze iner orda dolanırsın
Ama merkezde kalmayı tercih etme derim çünkü deniz için yine öteki taraflara gitmen daha iyi olur en güzel koylarda denize girersin
Bayramda turgutreisteydiniz dimi kardeşinle beraber. bi gün üst yoldan hızla geçerken gördüm sizi sanırım. hızlıydım selam vermek için duramadım. FD7 kasa Füme renk honda civic ile gidiyordum.
Herkes ogrenmis karaincir i :) 5 senedir ne guzel takiliyorduk bu sene nufus patlamasi yasadik
Akyarlar karaincir guzeldir tatilde sessiz sakin ortam tercih edenlere uygundur.Kahvaltidan once buz gibi denize atlamayi sevenlere,zeytinyaglilari Bodrum cokertme kebabini sevenlere tavsiyemdir :)
Bodrumda gizli saklı yer yokdur.. sadece bazı insanlara uzak geldiği için gitmezler ne var orasıda deniz burasıda deniz burdan girelim işde zihniyeti oluyor bazen.. yazın nüfusu 1 milyonu geçen bir yerden gizli saklı yermi bekliyorsunuz. :) güvercinlikde sit yasağı vardı allem edip kallem edip oraya bile yazlık yapmışlar..