durdugu yerde araçlar cok sıcaklıyor falan da hareket halinde biraz hava vurunca serinler ya hani biraz. saat ögleden sonra 4ü 10 gece adanada hava sıcaklıgı böyle. nem oranı şu anda %91.
durdugu yerde araçlar cok sıcaklıyor falan da hareket halinde biraz hava vurunca serinler ya hani biraz. saat ögleden sonra 4ü 10 gece adanada hava sıcaklıgı böyle. nem oranı şu anda %91.
Geçen sene Manisa'da 55-56 dereceleri görmüştüm, temmuz ayıydı. Daha durun hele bi temmuz, ağustos gelsin o zaman yandık.60 yazar heralde araçlarda
![]()
kışları gittikçe soğudukça yazlarıda bir okadar boka sarmaya başlıyor . askerde tekirdağda -20 gördüm kar gram yoktu titremeyen yerim kalmamıştı yaza geldim bu sefer evde ter akıyo arkadaş durduğmuz yerde
1881 - 193∞
bu salı ve çarşamba da izmirde fena olacak. 37 38 tahmin edilirken oglen araclarda 41 42 ler gozukuyordu.
salı carsamba 39 40 tahmın var ne gorucez cok merak ıcındeyım![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
balkanlardan gelen soğuk hava kütlesi biz senin kıymetini bilemedik..![]()
SONGÜR GARAGE TEAM
98 POLO..
94 CİVİC Sİ SEDAN..
98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
93 CİVİC EG HATC..
Dünya da ölçülmüş en yüksek sıcaklık Libya'da 58 derece ölçülmüş Adana bu rekoru kıracak gibi
PROJECT01 GARAGE
Bildiğim kadarıyla gölgedeki sıcaklık değeri baz alınıyor. Yoksa güneşte daha ne sıcaklar görülmüştür![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
bugünde yeterince sıcaktı istanbul. dün boludan geçtim o dağ ne güzel bi serinlikti. nerdeyse üşüdüm ama iyidi![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)