burasıda baya bunaltıcıydı bugün , nemdem öldük valla
bakın bu sıcakları alın kapalı alanda imalathaneyi düşünün içinde 8-9 tane her birinin ortalama sıcaklığı 180 derece olan hidrolik presleri ekleyin= Ben.
hadi lan yiyomu yiyomu ?![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
kıbrısda hawa 42 derece oldu bugun
ahahahah duş alırken şok geçirdim soğuk duş alıyorum dışardan geldim lan yukarı baktım hafif bi buhar gibi duman. Ne alaka diyorum bu duman, beynim kafam kaynamış soğuk suyu yiyince cosss etmişduman çıkıyor. Arkadaş yani düşünün durumu
Tebessüm ettim kendi kendime
![]()
buz gibi bir tabak karpuz. yanında yarım litrelik bardağın içinde 10 adet buz atılmış coca cola. resimledim ama yüklersem canı çeken olur gece gece karpuzcu aramasın dedim
ohh be serinlik varmış![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ben salı ve carsamba günkü kadar sıcak görmedim..Araba yarım saat günesin altında kaldı sıcaklık görüldüğü gibi..okadar gezmeme ragmen 1 derece dahi düşmedi 49 dereceye cıktı bi ara
![]()
Psikolojisini serinletmek isteyenlere
RainyMood.com: Rain makes everything better.
daha artacak mı bu sıcaklar yahu,sabah 9-10'a kadar uyuyamıyorum sıcaktan,çıplak yatıyım dicem ya deprem olursa diye endişeye kapılıyorumbi kere yattım deprem olmuştu şansıma
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bugun aracta 53 dereceyi gorduk cehennem oncesi antrenman yapmak isteyen varsa buyursun![]()
bide kilo fazlası olanlar napsın arkadaş her tarafımdan birşey akıyor kafayı yicem.
bilgisayarın doğru dürüst fan sesini duymadığım ekran kartı , tapagaz dönüyor fanı ..
Allah yardımcımız olsun.
Serdar TURGUT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)