XoR Nickli Üyeden Alıntı 4/2 gitti yeterince soğuduk şimdi Danimarka vs Portekiz ile kalan 2'yi gömüp akşam yemeğinde bol soğanlı çoban salata misafir kabul edıyomusun abi
BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı misafir kabul edıyomusun abi Gel kardeşim tekelimiz baki gece 03:00'e kadar 21:45 Hollanda -Almanya var ona kadar anca kıvama geliriz
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR Nickli Üyeden Alıntı Gel kardeşim tekelimiz baki gece 03:00'e kadar 21:45 Hollanda -Almanya var ona kadar anca kıvama geliriz atlar gelirim abi ayazla birlikte pişman olursun
ankarada araçlarda yol tutma sorunu kalmadı asfat eriyor nerdeyse rayda gider gibi gidiyor arabalar
BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı atlar gelirim abi ayazla birlikte pişman olursun Tuborg içecekse al gel
hep bu hükümetin yüzünden sıcaklar... eskiden böyle sıcak hava mı vardı?
Isten ciktim mbusteyim bildigin sauna keyfi yasatiyor Kilo vermek isteyen avcilar zincirlikuyu bmusune binsin.
OEM+
XoR Nickli Üyeden Alıntı Tuborg içecekse al gel tuborg %100 malt, Efes'te şeker var ama fermantasyon esnasında şeker katıldığı için son üründe şeker yokmuş.. yaşasın Efes
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı tuborg %100 malt, Efes'te şeker var ama fermantasyon esnasında şeker katıldığı için son üründe şeker yokmuş.. yaşasın Efes Turborg içtiğimden beri Efes'i ağzıma sürmüyorum
XoR Nickli Üyeden Alıntı Turborg içtiğimden beri Efes'i ağzıma sürmüyorum tuborg kopenhagda güzel be korayım...
XoR Nickli Üyeden Alıntı Tuborg içecekse al gel redbull hastası turborg u denemek lazım ben içerim ama
sıcak olsun daha sıcaaaak olsun iş yapıyoruz sıcaak daha sıcaaak
İlker G.
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı tuborg kopenhagda güzel be korayım... Orda gacılarda güzel be abim BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı redbull hastası turborg u denemek lazım ben içerim ama Iykkkkkk ne Redbull'u be içme, içirme Pepe çaktı keyfim gıcır ilk yarı Portekiz dedik zira
gökberk Nickli Üyeden Alıntı Karabük'te finallerle ve 37 derece sıcaklıkla kavruluyoruz resmen.. aynen asfalt erimiş ya okulun orada
XoR Nickli Üyeden Alıntı Orda gacılarda güzel be abim danimarkanın gacıları güzel ama erkeksi, isveçliler daha bi kadınsı
aracta klima yok.mekan batman.arabanin icine plastik birakmiyorum.yoksa eriyor
XoR Nickli Üyeden Alıntı Iykkkkkk ne Redbull'u be içme, içirme Pepe çaktı keyfim gıcır ilk yarı Portekiz dedik zira parayı bulursak napıyoruz akşam abi hemen balata siparişi geçelim
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı danimarkanın gacıları güzel ama erkeksi, isveçliler daha bi kadınsı Swedish sunbathing Team BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı parayı bulursak napıyoruz akşam abi hemen balata siparişi geçelim İtalyanın handikap yapması lazım yarın
MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Biz Antalyada yanıyoruz valla Hadi len klimali salonda calisiorsun gunesi bir araba alicisi gelince goruyorsun Ben napam dershanede butun klimalar acik takiliyorum
Yurdum Yurt Yemekçilik hizmetleri A.ş www.yurdumantalya.com Best car part dealer! DR.ECU/OZ!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları