Beygir kazanman sadece yüksek sıkıştırmadan gelicek beygir değil, yüksek oktanlı LPG yi verimli kullanmana müsayit bir motor haline gelicek o açıdan, aynı sıkıştırmayı benzinliden daha verimli kullanabilirsin.
Printable View
ankarada dolaşan gri tsport var lpgli
arkadaşın kilometreside oldukça yüksek ankarada en çok piyasa yapan arabalardan birisi :D sorunsuz sıkıntısız kullanıyor ki demek o kadar dolaşabiliyor
benzın lı spor arabanın mantıgı gazlamaktır yakıt dusunulmez yakıt dusunen bı ınsanın ya tuplu sahın yada dızel bı arac alması onerılır .yazık olur tsporta
tuplu sahin, tuplu olmasina ragmen tsport kadar yakar.
sahin denen araba kocun bize kaziladigi bes para etmez bir arabadir.
Sürekli gazlanmayacaksa , ağırlıklı oalrak gezmeye dolaşmaya kullanılacaksa ; minimum 1.6 ve torklu bi dizeli tercih etmenizi öneririm.Hem önyargılardan uzak , hemde seyir halinde daha keyifli bi sürüş , daha düşük maliyetlere orjinalden dahada güçlü bi araç elde edilir.
walla bu memlekette her yol mübah,pederde 2004 model astra war Tüplü,tüpten ne kadar mı kar etti ,120bin km yol yapmış,hesaplayınca araba şu an bedavaya gelıyo :)) gram yağ yakma yok bişey yok :) Marka kadar ustada önemli yanlız kesinlikle iyi bir usta bulunmalı...
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2006 Model 72.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 84420405
doğru usta,doğru sistem olduktan sonra lpg'den güzel yakıt yok :)
t-sporta tüp takılmazmışda, arabadan az bulunurmuşta vs.vs...
herkes bir anda t-sport hastası oldu..
maksat lpg karşıtı olmak...
hızlıda gider azda yakar!!!
yarın bigün roll falan yaptığınızda daha lpgdeydim bide benzinde deneyelim dersin dassak olur:D
dha yaşın 17 ilk bi şahin al acemiliğini at sonra benzine para yetiştiririm diyosan al tsport
LPG'yi kullanan bilir :)
ahahha az yaksın diye tüplü şahin al demişler :D
Paranız neye yetiyorsa, benzin ya da lpg nasıl kullanmak istiyorsanız onu alın. Bence yorumlara bakmayın. Ben de jettayı (fsi) alırken etrafımdakiler yok tüp takılmaz yok bilmemne dedi de noldu? Mal benim, cebimden çıkan benzin benim. LPG taktırırken 200 den 300den kaçmayın yeter ki. Sağlam usta, iyi bi kit 10 numara iş çıkar. Kazasız belasız.
Parasını alacak kişi verecek sen şunu alma bunu al vs. demek ne kadar saçma. Araç çok değerliyse ve de paranız varsa alın lpg taktıracak kişinin "eline geçmesin". Arabayı alan kişinindir bütün karar fikir almak için açmış, nasihat değil. :)
işini bilen ve iyi yapan bir ustaya lpg taktırdıktan sonra hertürlü binilir
Adamın sordugu şey t-sport motorlu corollanın lpg ye uyumlu olup uyumlu olmadıgı. Bu konuda bilgisi olan varmı diye sormuş başlamış gene millet saçmalamaya. Ne çok seviyorsunuz elaleminkiyle gerdeğe girmeyi. Adam o arabayı beğenmiş yakıtada lt başına en pahalı benzin rakamını bayılmak istemiyor. Kime ne , siz ne yorum yapıyorsunuz yok almada bize kalsında şahin alda. İsterse alır benzin döker yakar o zamanda yakmasaydın bizede kalsamıydı diyeceksiniz? Ne bu, tsport elzem birşeymi, sanki kıtlık varda ortada mındar yapılıyor sarfettiğiniz cümlelere bakın. Şaka gibi...
Kardeşim sen iyi bir lpg ciye gidip bu konuda bilgi al, İzmirde olsan seni yönlendireceğim birisi var, yapmamış olsa bile inceler ona göre söylerdi sana sonucu. Takılmaz denen ne arabalara takılıyor ;) Benzincide bi 15 dk durun bakalım işlek biryerde ne lpg li araçlar geliyor, bir bakın bakalım bayiilerde ne araçlara takılıyor. Altı üstü bindiğiniz/bindiğimiz compact arabalar, yok lpg olmazmış yok bimnemne.
şimdilik yorum yapan herkese teşekkür ederim.
bazı arkadaşlar şahin al vs. al demiş öncelikle ben ne alıyım diye sormadım sadece bu araca tüp takılır mı dedim. şahin dediğin araç km de 40 kuruş yakar tüpte. tsport dediğin araç benzinde 33-35 kuruş yakar.
mantık çerçevesinde yorum yapan arkadaşlar/abiler çok teşekkür ediyorum size tsporta şu an ısındım
benim amacım günlük kullanımımda gazda ekonomik bi şekilde binmek gazlarken illaki benzine çekeceğim. benim sormak istediğim ilk mesajımda yazdım buydu zaten anlayanlar cevap verdi. tekrar teşekkür ediyorum.
Teleflex veya prins düşünün derim.
9 yaşında araba kullanmayı öğrensen ne yazar ? 9 yaşından bu yana araba mı kullanıyosun sanki. en fazla son 1-2 senedir güncel olarak araba kullanıyo olabilirsin ki bu da en fazla taş çatlasın 2 sene olur. 2 senede o kadar tecrübe sahibi olamassın o yüzden şahin doğan tarzı bi araç al iyice pratik yap en azından araba ile ilgili yol yordam öğren biraz. ki daha yaşın 17. ehliyetin bile yok. araba alıp trafik canavarı olmanada hiç gerek yok. ergenliğini bi üzerinden at. ayaklarını gaza debriyaja iyice alıştır şöyle bi 3-4 sene ehliyetli bi şeklde devamlı araç kullan. ondan sonra hızlı araca geçiş yap ;) ergenliğin verdiği o coşkuyla trafikte bilinçsiz hareketler yaparak başkasının canına zarar verebilirsin. kendini düşünmüyorsan başkalarını düşün...:icon_tup::icon_tup:
Istanbul'da olsan Bostanci sanayide Cetinsay Otogaz'i tavsiye ederdim de, Ankara'da bilmiyorum. ama Tork garaja bi git sor, MTM markasini onlar veya yonlendirebilecekleri bir yer takiyor diye okumustum. marka onemli degil fazla zaten de, Tork garaj seni nereye yonlendirirse git oraya bence :)
bu tip yorumlara gerek yok :) gereksiz polemik olusuyo:icon_tup:
Lutfen baslikla ilgili cevap vermiyecek olan yazmasin birbirimizi kirmayalim. Ben ankara diyoru o g*tüm kara diyo sıkınti olmasin
bu yazdklarını ve sana yazdıklarımı bi kenara sakla. 3-4 sene sonra okuyup güleceksin. ayrıca çakal çukal ile şahinin ne alakası var ? nasl bi zihniyetin var senin böyle ve neyin artistliğini yapıyosun sen bu 15-16 yaşşına kadar babanın arabasından başka hangi arabayı sürebilrisin. kim 15-16 yaşındaki tecrübesiz ve ehliyetsiz birine araba verirki. kendini avutmayı bırakta gerçeklere dön biraz.
type r a vti a lpg takılsa oha yuh çüş diyenler biz tsporta taktırmayın diyince iyi niyet elçisi oldu anlamadım bu durumu ya
Tanimadigin icin konusup durma. Madem sormussun cevap veriyi. 1 dayim haric teyzelerim olsun amcalarim olsun bana arabasini vermeyen yok genelde ben surerim. Hatta tanidik bir galeri var pazar gunleri bos oldugum zaman araba pazarindan araba getiririm yaşa takilma sen. SİMDİLİK BU İT DALAŞİNİ BURADA KAPATİYORUM VE TEKRAR USTUNE BASA BASA SOYLUYORUM BASLİK DİSİNDA CEVAP VERMEYİN...
Bu adam da gelmis hala şahin al diyor. Sahini sen al gerisini sen uydur.