User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Tsport'a Tüp Takılır mı?

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada dolaşan gri tsport var lpgli
    arkadaşın kilometreside oldukça yüksek ankarada en çok piyasa yapan arabalardan birisi sorunsuz sıkıntısız kullanıyor ki demek o kadar dolaşabiliyor
    abi konuştum o tsportun sahibiyle lpgyi sökmüş

Alıntı seckinfbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadık abiye sordum ona bulaşma dedi
    niye la

ankaradaki diğer lpgli tsport da tomasetto varmış bu arada
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tanimadigin icin konusup durma. Madem sormussun cevap veriyi. 1 dayim haric teyzelerim olsun amcalarim olsun bana arabasini vermeyen yok genelde ben surerim. Hatta tanidik bir galeri var pazar gunleri bos oldugum zaman araba pazarindan araba getiririm yaşa takilma sen. SİMDİLİK BU İT DALAŞİNİ BURADA KAPATİYORUM VE TEKRAR USTUNE BASA BASA SOYLUYORUM BASLİK DİSİNDA CEVAP VERMEYİN...
    Bu adam da gelmis hala şahin al diyor. Sahini sen al gerisini sen uydur.
    tamam sensin

seckinfbc
    Misafir
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuştum o tsportun sahibiyle lpgyi sökmüş

niye la

ankaradaki diğer lpgli tsport da tomasetto varmış bu arada
    Nerden buldun la bunlari?
    İse yaramaz dedigi arabanin sahibinin adi berkmis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nerden buldun la bunlari?
    İse yaramaz dedigi arabanin sahibinin adi berkmis
    olum ben işeyaramaz falan demedim şimdi ortalığı karıştırma. biliyorum arabanın sahibinin adının berk olduğunu
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

seckinfbc
    Misafir
    olum ben işeyaramaz falan demedim şimdi ortalığı karıştırma. biliyorum arabanın sahibinin adının berk olduğunu
    Yok la ortaligi karistirmak icin demedim sadik abi bana boyle dedi dedim

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın öbürgün bi diktatör olayım şu lpg düşmanlarına inat piyasada nekadar typeR vti ve türevi araç varsa hepsinin tüp takmadan trafiğe çıkışını yasalıcam ulan!!!!! hatta hepsini bizzat toplatıp tüpü kendim taktıracam....

koçum sen kararını verdinysen eğer tsport alacam diye, seni ankarada biyere yönlendirecem lpg yi kesinlikle orada taktıracaksın kesinlikle başka yere gitme yoksa seni arabandan soğutacak sorunlarla karşılaşma olasılığın olur....

ayrıca gazlarken benzinde gazlıyacam diye bi olayda yok... sen lpg ni adam akıllı taktırdıktan sonra lpg ilede gayet canavar gibi gazlarsın hiçbir sorun olmaz...

aha piyasada lpgli en baba örneklerden biri benim arabam, 270hp subaru forester turbo, taktıralı 100bin km oldu olacak ne bir sorun yaşadım ne sıkıntı, lpg ile yarıştığım bile oldu sen içini ferah tut hiç sıkıntı olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer ki bu üye 17 yaş değil de 27 yaş yazsaydı görürdüm o zaman o ilk sayfadaki mesajları. yazık cidden bu mantalitede üyeler varsa burada. mod olsam en az 1 ay ban yemişti hepsi. keşke yorum yapmasalardı çok daha iyi idi.

kardeşim sen de şu yaş yerini boş bırak hatta kaldır kimse bilmesin senin 17 yaşında olduğunu yoksa böyle boş beleş mesajlar çok olur.

ben yazayım ki lpg her araca takılır. ha kuru bir yakıttır vay efendim zamanlama ayalarına her motor uygun değildir veya ek bir sistem geldiği için ek bir elektronik kontrol ünitesi ve beraberinde sensörler geleceği için daha dikkatli olmak gerekir ayrı ama her araca takılır lpg.

ankara'da bu işi gayet iyi yapan yerler var. mesela quattro garage (bir üstteki mesajda yigit'in sana bir yer tavsiye edeceğim dediği yer orası)a gidersin. orada bekir i görürsün zaten forum üyelerinden gurcell ile ortaklar. aynı zamanda ecufast in ankara bayiileridir kendileri. aracın turbo beslemeli olmamasından dolayı daha da rahat olur işler. mesela birazdan yazacaktır yigit in turbo beselemeli subaru forester ına da wideband bağlayıp afr ye göre ecu yu remap leyip sorunsuz yürümesini sağlamıştır kendisi. ki bunun gibi çok araç var yaptığı. dediğim gibi atmosferik bir motor olmasından dolayı tsport daha rahat yapılır. ki etrafımda turbo araçları ile 230 bg civarında birçok araba var lpg kullanan. kaç yıldır en ufak bir sıkıntı yaşamadılar ve sanmıyorum ki yaşasınlar. zaten pipo sistemi ile artık emme manifoldu bile delinmeden benzin enjektörleri ile aynı yuvadan lpg enjekte edilebiliniyor. tabii bunu bilmeyen sana emme manifolduna yazık diyebiliyorlar. bilgi güzel şeydir.

yani kafanı hiç takma. istediğin aracı al sonra da soluğu quattro garage da al. denklem bu kadar basit. ve şu ilk sayfada yorum yapanlara kesinlikle kulak asma. forum mantığına haiz olamamış kişiler onlar.

bu arada toyota sorunsuz motorları ile ün salmış bir markadır. tsport un youtube da birçok videosu mevcut bir arkadaş bir güzel yüklemiş ve önüne geleni tokatlıyordu. fiyatı senin için uygunsa alınmaması için hiçbir neden yok bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para senin olduktan sonra elektirikli fluence al ona ad tüp taktır kimse karışamaz yanlız bence toyota tsport değilde 106 gti falan yönel derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ankara'da bu işi gayet iyi yapan yerler var. mesela quattro garage (bir üstteki mesajda yigit'in sana bir yer tavsiye edeceğim dediği yer orası)a gidersin. orada bekir i görürsün zaten forum üyelerinden gurcell ile ortaklar. aynı zamanda ecufast in ankara bayiileridir kendileri. aracın turbo beslemeli olmamasından dolayı daha da rahat olur işler. mesela birazdan yazacaktır yigit in turbo beselemeli subaru forester ına da wideband bağlayıp afr ye göre ecu yu remap leyip sorunsuz yürümesini sağlamıştır kendisi. ki bunun gibi çok araç var yaptığı. dediğim gibi atmosferik bir motor olmasından dolayı tsport daha rahat yapılır. ki etrafımda turbo araçları ile 230 bg civarında birçok araba var lpg kullanan. kaç yıldır en ufak bir sıkıntı yaşamadılar ve sanmıyorum ki yaşasınlar. zaten pipo sistemi ile artık emme manifoldu bile delinmeden benzin enjektörleri ile aynı yuvadan lpg enjekte edilebiliniyor. tabii bunu bilmeyen sana emme manifolduna yazık diyebiliyorlar. bilgi güzel şeydir.
    quatro garajı duyduk , arabayı alınca gitmeyi planlıyoduk zaten

manifold delinmeden takıldığını sizden öğrendim bilgi için teşekkürler
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu araba benzınlı degılmı benzınlı lpg uyumlu yanı. para sende keyıf sende. mezaramı gelcek kodumun arabası. taktır gec gonlune gore kullan yok az varmısta yok bıze bırakcakmısında. gonlu olan basar parayı alır arkadas 2.el arabayı rezerve fılan ne alaka ?

tak sıralıyı vur kırbacı kardesım.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

toonch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar alım gücü bizden katlarca fazla olan ülkede turbo ve direk enjeksiyonlu arabaya takıyorlar biz hala tartışıyoruz.
    Alsana örnek

BORKED
    Daha öncede söyledim LPG dediğiniz sonuçta bir yakıt daha ekonomik oluyorsa araç sorunsuz yürüyorsa neden takılmasın.

Ben lpg işinde aracın gücünden çok uygulabilirliğine ve aracın fiyatına bakıyorum. Eğerki 200k lık arabaya biniyorsanız taktırmayın. Zaten paranız var uğraşmaya değmez. 20-25 binlik arabaya neden takılmasın. Gidip sıfır honda civic e takayım mı diye sorsa hepiniz tak diyeceksiniz. O araba 45bin.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manifold delinmeden takılıyor pipo sistemi ile. Ayrıca çok anlamasamda benım bildiğim bu pipo olayı mesela opelin twinportlarında ortaya çıkan saçmalıklarında önüne geçiyor.

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maksat yakıt maliyetini düşürmek ama performansı da bitirmemek ise , ben de olsam forester turbo alıp ona lpg yapardım kesinlikle
    her arabaya lpg olur , ama lpg için iki ana kural vardır : kaliteli malzeme + araca uygun doğru ayar..
    bu iki kurala uyduktan sonra performansı kaybetmeden ve sorun yaşamadan lpg'yi gayet keyifle kullanabilirsin
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaradaki diger piyasaci tsportun sahibi , lpgde bi sıkıntı olmadığını kendi sökmek istedigini soyledi
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rafet sen navara ile antalyadan istanbula gelirken bi konu aç tecrübelerini konuştur.Hani ehliyetsiz adam tecürbesiz ya

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BENCE RUHSATA işle daha iyi gider,bizim bi arkadaş vardı aracına lpg taktırdı daynoya çıkardı aracı honda civic di 112 hp verdi 2005 model,sonra gitti ruhsata işletti tekrar daynoya çıkardı 115 hp aldı.................umarım sana nedemek istedimi anlamışsındır,192 hp araç alim diyorsun lpg takim diyorsun böyle saçma düşünceye saçma bir şey yazim dedim.yazık diye bişey vardır bilirmisin..................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BENCE RUHSATA işle daha iyi gider,bizim bi arkadaş vardı aracına lpg taktırdı daynoya çıkardı aracı honda civic di 112 hp verdi 2005 model,sonra gitti ruhsata işletti tekrar daynoya çıkardı 115 hp aldı.................umarım sana nedemek istedimi anlamışsındır,192 hp araç alim diyorsun lpg takim diyorsun böyle saçma düşünceye saçma bir şey yazim dedim.yazık diye bişey vardır bilirmisin..................
    Ozaman sizde satilik butun tsportlari alin lpg takmamiza engel olun?

Boyle sacma yaziya boyle sacma cevap.......
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

seckinfbc
    Misafir
    Ozaman sizde satilik butun tsportlari alin lpg takmamiza engel olun?

Boyle sacma yaziya boyle sacma cevap.......
    vay gardaşım benim
    yarın sınavdan sonra araşalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay gardaşım benim
    yarın sınavdan sonra araşalım
    Tamam ben bahceli tarafinda olurum
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)