User Tag List

Sayfa 5/15 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
275 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Basik aracla gezmek !!!

GuNeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuvuzun punto bendeydi arabayı alalı 15 dakka olmuşken 3kere vurdumaltını azm ettim sonra basık prof. tuna basık araba kullanmak sanattır dedi sanat hayatım 3ayda bitti sattım juke aldım huzur ve psikoloji buldum

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    klasik, sürtmüyorsa problem vardır birde konuyu açan arkadaş için bir düşüncemi paylaşmak istiyorum. 3.5 luk yay kullanıp lifte kaldırırken problem yaşıyorsanız, o kullandıgınız yayın markasını bizimle paylaşmalısınız, 3.5 luk yay takıp orjinalden yüksek gezenler arasındaydım bir ara o yüzden yani, yanlıs anlasılmasın
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar oncelikle konu makaraya alinmayip herkez fikrini paylastgi icin sevinirim herkeze tektek yorum atamiyrm gozume takilanlara istinaden cvp yazayim oncelikle aracim corsaa bnzinli h&r 3.5 cm yay var ama 4 gbi dustu sanirsam gorenlerde inanmiyor ayrica uzerinde orjinal tampon ekleri oldugu icin sikinti ordan oluyor karter muhafaza surtyor zaten bnde sizler gbi alistim ama arada icim ciz edyor ondan fkirlerlernzi merk ettm samet 8 cm basik senin corsa ama ek yok ya onde blki daha rahat oluyrdr ama yinede akil isi degil
    Zaten bende basiklik hastalgina yakalndim techturkey sayesinde insan dahada fazlasni istyrda maalesef is yerine giremiyorum bir arkadas kaldirimda ne isin var demis zaten keyften cikmiyoruz gecen gun ara sokakta kaldik arabalr sikisti gecemedk kaldrmda cikmadm 15 araba geri gtmek zorunda kaldim kastim ondandi sonuc olarak dedgnz gbi basik arac dikkat isi bnde alistim yuksek araba gozume igrenc geliyor ama otobandada giderken surtunce oha diyorum hepinize teskkurler basmaya devam

Numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kiz arkadasimla ciktigimda arabayla fazla gezemiyorum. O konusurken dinliyomus gibi yapiyorum ama genelde dinlemeyip yola konsantre oluyorum. Bunu anladigi zaman ayar oluyo ama yapcak bisey yok headers cok vuruyo kisaltmam lazim biyerde atiyorum gazladin ilerde tumsek var capraz geciyosun yavas yavas milletin o bakislari yokmu eeehhh simdi b.ku yedin gibisinden..
    bir zamanlar çokk yaşadım bunları güzel günlerdi

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar oncelikle konu makaraya alinmayip herkez fikrini paylastgi icin sevinirim herkeze tektek yorum atamiyrm gozume takilanlara istinaden cvp yazayim oncelikle aracim corsaa bnzinli h&r 3.5 cm yay var ama 4 gbi dustu sanirsam gorenlerde inanmiyor ayrica uzerinde orjinal tampon ekleri oldugu icin sikinti ordan oluyor karter muhafaza surtyor zaten bnde sizler gbi alistim ama arada icim ciz edyor ondan fkirlerlernzi merk ettm samet 8 cm basik senin corsa ama ek yok ya onde blki daha rahat oluyrdr ama yinede akil isi degil
    Zaten bende basiklik hastalgina yakalndim techturkey sayesinde insan dahada fazlasni istyrda maalesef is yerine giremiyorum bir arkadas kaldirimda ne isin var demis zaten keyften cikmiyoruz gecen gun ara sokakta kaldik arabalr sikisti gecemedk kaldrmda cikmadm 15 araba geri gtmek zorunda kaldim kastim ondandi sonuc olarak dedgnz gbi basik arac dikkat isi bnde alistim yuksek araba gozume igrenc geliyor ama otobandada giderken surtunce oha diyorum hepinize teskkurler basmaya devam
    kafa 11 kıç 8 karter koruma yok ben opc line takıcaktım vazgeçtim forsa girip çıkarken yazık olur diye bencede bu kadarı akıl karı değil biyere giderken düşünüyorsun ideal basıklık iyidir senin aracı bayadır görmüyorum yoksa ona göre yorum yapardım lastik hizasında ise bence hiç elleme kafan rahat gez istediğin gibi
    Livestrong

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 kullanıyorm daha pay kalmadı lip yere 1.5 cm kartel 2.5cm sekmekten gidemiyorm , askıda kaldığım günlerde oldu , ama yolu kollicaksın bel fıtığı ve boyun hastalığı geçirecem yakında ve eve düşünceki yorgunluk çok fena amaa görüntü olsun bakış açısı olsun basıklık gerçekten farklı bir zevk ..
    Peugeot Sport

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafa 11 kıç 8 karter koruma yok ben opc line takıcaktım vazgeçtim forsa girip çıkarken yazık olur diye bencede bu kadarı akıl karı değil biyere giderken düşünüyorsun ideal basıklık iyidir senin aracı bayadır görmüyorum yoksa ona göre yorum yapardım lastik hizasında ise bence hiç elleme kafan rahat gez istediğin gibi
    inanmayın buna rahat gez falan yalan sonra yoldan geri geri çıkarsınız
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bnm lastkle camurluk arasina parmagim girmiyor diye bilirm zaten seninki kadar bassam on ek direk kirilir allhtan benim on ek plastik opc line surtsede kirilmiyor

VA_VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim cooper in tanponun altindaki lip sürtüyor , o da bana klavuzluk yapiyor çukurlari zaten hiç sormayin yay olsada olmasada adam isyan diyor vala!
    Benim tek yaydan yana sıkıntım çok zıplatması ziplayinca adamin kicini koltuktan kesiyor bu olay diğer araçlarimda olmuyordu! Bu bindiğim ikinci cooper ikisinde ayni sıkıntıyı yaşiyorum malesef

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabamın 4 teker yerdeyken şasi altına kibrit kutusu dik girmiyor, 3 senedir bursa-izmir sürekli şehirlerarası yol yapıyorum ayrıca şehir içide daha hiç giremediğim yer olmadı (otoparklar hariç) çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. hee ama ne var, git gel 700 km yoldaki bütün çukurları tümsekleri ezbere biliyorum
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabamın 4 teker yerdeyken şasi altına kibrit kutusu dik girmiyor, 3 senedir bursa-izmir sürekli şehirlerarası yol yapıyorum ayrıca şehir içide daha hiç giremediğim yer olmadı (otoparklar hariç) çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. hee ama ne var, git gel 700 km yoldaki bütün çukurları tümsekleri ezbere biliyorum
    Hap var gardaş istermisin

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hap var gardaş istermisin
    ahahahua oraya bile girdik lan sahi
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 3.5cm yay var araç normalde yüksek gozuksede alt kısmı yere yakın olduğundan genelde surekli vuruyorum alıştım artık ozellikle evin otoparka gir çık zaten kaçarı yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Cm yay var bende Sadece çok dık kasislerde orta susturucuyu sürtebiliyorum onun dışında sıkıntı yok..
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inanmayın buna rahat gez falan yalan sonra yoldan geri geri çıkarsınız
    sizin soktuğunuz yol yol değil ben napim amk
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında kangoo ile neler cekmıstım ceyrek tur donebiliyordum ama kesinlikle soyluyorum değer oyle gezmeye 1 defa karteli çatlattım ama derler ya gülü seven dikenine katlanır kesınlıkle öyle

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alışırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alışırsın.
    Forsta bulusma gununde on eki falan kirdgin gunu unutmadim daha iste o keyif degilde eziyet be kardesin

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yasin senin arabanın basıklığı güzel

ama sizin otopark girişi çok tırt ya ters çıkıyorsun galbia geçen gördüm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)