yuvuzun punto bendeydi arabayı alalı 15 dakka olmuşken 3kere vurdumaltını azm ettimsonra basık prof. tuna basık araba kullanmak sanattır dedi sanat hayatım 3ayda bitti sattım
juke aldım huzur ve psikoloji buldum
![]()
yuvuzun punto bendeydi arabayı alalı 15 dakka olmuşken 3kere vurdumaltını azm ettimsonra basık prof. tuna basık araba kullanmak sanattır dedi sanat hayatım 3ayda bitti sattım
juke aldım huzur ve psikoloji buldum
![]()
klasik, sürtmüyorsa problem vardırbirde konuyu açan arkadaş için bir düşüncemi paylaşmak istiyorum. 3.5 luk yay kullanıp lifte kaldırırken problem yaşıyorsanız, o kullandıgınız yayın markasını bizimle paylaşmalısınız, 3.5 luk yay takıp orjinalden yüksek gezenler arasındaydım bir ara o yüzden yani, yanlıs anlasılmasın
![]()
Arkadaslar oncelikle konu makaraya alinmayip herkez fikrini paylastgi icin sevinirim herkeze tektek yorum atamiyrm gozume takilanlara istinaden cvp yazayim oncelikle aracim corsaa bnzinli h&r 3.5 cm yay var ama 4 gbi dustu sanirsam gorenlerde inanmiyor ayrica uzerinde orjinal tampon ekleri oldugu icin sikinti ordan oluyor karter muhafaza surtyor zaten bnde sizler gbi alistim ama arada icim ciz edyor ondan fkirlerlernzi merk ettm samet 8 cm basik senin corsa ama ek yok ya onde blki daha rahat oluyrdr ama yinede akil isi degil![]()
Zaten bende basiklik hastalgina yakalndim techturkey sayesinde insan dahada fazlasni istyrda maalesef is yerine giremiyorumbir arkadas kaldirimda ne isin var demis zaten keyften cikmiyoruz gecen gun ara sokakta kaldik arabalr sikisti gecemedk kaldrmda cikmadm 15 araba geri gtmek zorunda kaldim kastim ondandi
sonuc olarak dedgnz gbi basik arac dikkat isi bnde alistim yuksek araba gozume igrenc geliyor ama otobandada giderken surtunce oha diyorum
hepinize teskkurler basmaya devam
![]()
kafa 11 kıç 8 karter koruma yokben opc line takıcaktım vazgeçtim forsa girip çıkarken yazık olur diye bencede bu kadarı akıl karı değil biyere giderken düşünüyorsun ideal basıklık iyidir senin aracı bayadır görmüyorum yoksa ona göre yorum yapardım lastik hizasında ise bence hiç elleme kafan rahat gez istediğin gibi
Livestrong
106 kullanıyorm daha pay kalmadı lip yere 1.5 cm kartel 2.5cm sekmekten gidemiyorm , askıda kaldığım günlerde oldu , ama yolu kollicaksın bel fıtığı ve boyun hastalığı geçirecem yakında ve eve düşünceki yorgunluk çok fenaamaa görüntü olsun bakış açısı olsun basıklık gerçekten farklı bir zevk ..
Peugeot Sport
Benim cooper in tanponun altindaki lip sürtüyor , o da bana klavuzluk yapiyorçukurlari zaten hiç sormayin yay olsada olmasada adam isyan diyor vala!
Benim tek yaydan yana sıkıntım çok zıplatması ziplayinca adamin kicini koltuktan kesiyor bu olay diğer araçlarimda olmuyordu! Bu bindiğim ikinci cooper ikisinde ayni sıkıntıyı yaşiyorum malesef
arabamın 4 teker yerdeyken şasi altına kibrit kutusu dik girmiyor, 3 senedir bursa-izmir sürekli şehirlerarası yol yapıyorum ayrıca şehir içide daha hiç giremediğim yer olmadı (otoparklar hariç) çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. hee ama ne var, git gel 700 km yoldaki bütün çukurları tümsekleri ezbere biliyorum![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
bende 3.5cm yay var araç normalde yüksek gozuksede alt kısmı yere yakın olduğundan genelde surekli vuruyorum alıştım artık ozellikle evin otoparka gir çık zaten kaçarı yok![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
6 Cm yay var bende Sadece çok dık kasislerde orta susturucuyu sürtebiliyorum onun dışında sıkıntı yok..![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
zamanında kangoo ile neler cekmıstım ceyrek tur donebiliyordum ama kesinlikle soyluyorum değer oyle gezmeye1 defa karteli çatlattım ama derler ya gülü seven dikenine katlanır kesınlıkle öyle
![]()
yasin senin arabanın basıklığı güzel
ama sizin otopark girişi çok tırt ya ters çıkıyorsun galbia geçen gördüm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)