GSİ la 5 cm le e5 de balık sırtlarından zor kacıyorum özellikle göz tepe köprü üstünden gebze istikametine dönerken buyuk sıkıntı çekiyorumadapazarına e5 den giderken izmitte kıvılcım atmışlığım var
GSİ la 5 cm le e5 de balık sırtlarından zor kacıyorum özellikle göz tepe köprü üstünden gebze istikametine dönerken buyuk sıkıntı çekiyorumadapazarına e5 den giderken izmitte kıvılcım atmışlığım var
PD 130
Abimin aracı basık onla gezerken daha güvende hissediyorum kendimi çünkü yavaş gidiyorum mecburen![]()
tamam oyle dip basıp kıvılcım cıkartmaya karsıyım ama, camurluk-lastik arası 7.5cm olan aracla da gezmeye utanırım yahuhersey kararında guzel
![]()
Herkes düz giderken diyagonal hareketler yaparsın çok yakar..
Basık araba duruşuyla herkesi kendine mest ederken, kullanırken kullanıcıyı ve aracın ön takım yürüyen aksamını da bir hayli yoruyor. Basık araba kullanmak ciddi anlamda yoruyor insanı ve en çok tuvalet ihtiyacı oluşturuyorBen ne zaman bir yere gitsem ilk girdiğim yer lavabo oluyordu sekmekten tuvaleti geliyor insanın
Gülü seven dikenine katlanır misali birazda bu
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ben benim araçla uzun yola giderken genelde normal insanlar gibi hafiften uzağa bakarak değil burnunun ucuna bakarak sürdüğüm için boynum ağrıyorşehir içi için belli güzergahlarım var ve ordaki en ufak çukuru bile ezberledim ona göre gidebiliyorum kaldırım kasis geçmek hayal tabi onları daha başaramadım
![]()
sağ ol kasislerin ne için olduğunu biliyorum, trafiğin akışını bozmadan yavaşlatmak için. hız düşürerek ilerlemen için. kasisin başında durupta sürtmesin diye 2 km hızla yamuk geçip trafiği durdurmak için değil.
her zaman tabelada yazan hızı mı yapıyorsun peki, konya ve eskişehir yolunda 70' i geçmiyorsun o halde? veya adam selektör attı sen haklısın ne yapmamı bekliyorsun alkışlamamı mı.
yani bir şey deyince niye hemen haklı olduğunuz da bir örnek veriyorsunuz anlam veremiyorum.
Adam şirket arabasına EŞŞEK gibi biniyor, kasisten 100'le geçecek nerdeyse, okul önü mü, yuva önü mü umrunda değil. Deli gibi gidiyor, o rahatsızlık vermedi de, kasisin en sağından kendi halinde yavaşça geçmeye çalışan basık araba mı rahatsız etti ? Sence hangisi normale yakın?![]()
eskı aracımda askıda kaldım
orta susturucuyu koparttım
on tamponu coook surttum
hatta bır keresınde bır sokak boyu tumsekten dolayı gerı gerı gıttım
honda cıvıc 2001 ies 5 cm eibach yay ıle ve bunlara ragmen cok mutluydum![]()
Niye uç örnek vermek için kasıyosunuz? Ben kasis görünce hızlanın veya durmayın mı diyorum?
Çukur tümsek vs. görünce yavaşlanır ve geçilir. kıvılcım atanlar gibi 2 km hızla geçilmez veya dediğin gibi 100 le geçilmez. ben demiyorum ki kasisde durmayın, ama acaip örneklerin arkası kesilmiyor.
ben alt motor koruyucuğu ve orta egzosu sürtüyorum en çok kasislerde. o metal sesi geliyorya egzosdan yüzümde bir gülümseme oluşuyorpiskopatmıyım neyim aq
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)