3.5 HR var bende de. Önü 5 gibi düşürdü de arka yüksek. Cupra lip ile birlikte sürtmeden geziyorum fakat bazen diyorum geçeyim Coile diye.
hayatımda bir kere basık arabam oldu, ''gelemem ben bu kadar strese sıkıntıya'' dedim gene kaldırdım havayaarkadaş deli sevmiş gibi dolanırdık o zamanlar şehir şehir her yerdede iyi yolu bulamıyorsun ki
![]()
bbm pin :2B244451
arabada ortak yoksa sorunsuz bilinçli kullanırsın sıkıntı olmaz ama benim gibi ortagın olursa tamponu karteli eline verir tamir ettirdir der))
HAH İŞTE TAM DA ANLATMAK İSTEDİĞİM BU.
KESİNLİKLE YAŞ İLE İLGİLİ. BEN YAPMADIM MI BUNU ? YAPTIM...
YAPANA Bİ ŞEY DİYORMUYUM HAYIR...
SADECE TECRÜBELİRİMİ SÖYLEDİM. ŞİMDİ Kİ AKLIM OLSAYDI YAPARMIYDIM
SANIRIM AIRRIDE YAPARDIM. PARK HALİNDE DİP KULLANIRKEN BASIK,
BOZUK YOLDA STANDART, DAĞDA KIRDA BAYIRDA;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16527406/detay
BAK ABİM YAPMIŞ PASSAT B1 VARIANT
coilover var bendede lipin altına ayağım girmiyo en son ispark görevlisi isyan etti sürtmüyomu bu diye
Cevap hep aynı "sürtmüyosa sıkıntı vardır"![]()
REAL MEN USE THREE PEDALS!
bana alçak araç çok güvensiz geliyor, üst hızlarda bozuk zeminlerde vs.direksiyon hakimiyeti kalmıyor.
genelde orjinal yay tercih ediyorum, top speed'de ve ş.içinde gayet rahat ve kullanışlı oluyor.
arabanında ömrü artıyor bana göre.
zamanında 50 yanak lastikli 5 cm yaylı vtec kullandım, arabanın canından can koparttım![]()
her güzelin bir kusuru vardırben aracı ilk aldığımda adam kesmiş bicmişti resmen yerle bir gidiyordu bir gün görmedim çukura daldım ve korumalık da yoktu karteli deldim sonra gidip yay aldım şimdi ise hoş bir seviyede korumalıklarınıda yaptırdım bir sıkıntı yok sürtsede korumalık sürtüyor
![]()
suanki aracımızın yükseklıgı standart 5 kısı bınınce rahat rahat bi yere gidebiliyoruz ama eski 206 gti aracımızda 5lik yayı 2cm kesmiş önceki sahibi ön takım aldıgımızda bozukdu zaten 2-3 kişi binince sürtüyordu. en güzeli standart araca binmek bence en azından kafa rahat oluyor ama basık arabanın görünüşü ayrı güzel
aracımla tek başıma gezerken bile altı yere cızzt cızztt sürtüyodu 5 kişi binincede bişey degişmiyordu yukarda bi abimiz güzel bi yorum yapmış onu tebrik ediyorum SOMEONESPECIAL
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
herşey on numara sıkıntı yok vursada sürtsede. yanıma biri oturuyo mesela hiç basık arabaya binmemiş su oluklarından geçerken patt lan hop dur bune merak etme en fazla tampon kulakları atar su olur bu olurne rahat adamsın ya
fena muhabbetler çok oluyor.yanlız benim sıkıntım şu tümsekde yavaşlıyorsun geçicen arkadan bi abi geliyo korna felan tümsekte seni sollamaya kalkıyo bi gün fena kapışıcam biriyle millette sabır yok günümüzde trafikte neler yaşanıyor görmekteyiz onun için eyv. diyip teybi açıp yavaş yavaş devam
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)