Bu Basıklık konusunda en şanslı benim sanırım
Aracımda suan 17 jant, 225-45-17 lastik takılı ve Spor yay olarakta Eibach Sportline ön 4.5 arka 3.5 basan spor yay takılı
2 Kere altını tıklattım Oda Arabada annem babam ben varken Alibeyköy çırçır'da yol kapalıydı 5 10 cm'lik kaldırım gibi bi yerden inmek zorunda kaldım Orda ufaktan tıklattık Tabi pederden Yedik fırçayı.. Ama orjinal arabalar bile Zor bela geçiyorlardı
Bi kerede Gene arabada 3 kişiyken Dikkatsiz olarak geçtigim bi kasiste araba Yaylandı Orda ufaktan Tıklattım o kadar

Onun haricinde 1.5 aydır böyle geziyorum girmedigim Çıkmadıgım otopark mahalle kalmadı Her dik rampalı otoparka girdim cıktım, Hatta arabaya 5 kişi bile bindik yok yani altını allaha sükür vurmadım.. Lifte kaldırdım dün Rot balans ayarı için Karter korumada Ufak tefek çizikler var o kadar
Megane 2 'yi bu yuzden seviyorum Arabanın altını vurmak imkansız gibi bişey

Ama Yol tutus goruntu harika. Tek sıkıntım Konfor Baskada problemim yok allaha sükür..
Ama simdi dahada basasım var arabayı, ilk bi kac gün güzel geldii basık geldi gözüme Lakin simdi leylek geliyor. Sunu anladımki Megane 2'yi 5 cm Yay bile basmıyor

İyiki 3.5 cm takmamısım o zaman Araba belkide orjinalden biraz daha yükselebilirdi