User Tag List

Sayfa 6/15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
275 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Basik aracla gezmek !!!

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşver hiç uğraşma, akıl işi değil bu.

Puntoyu 13cm basmıştım, 2 kere karter değiştirdim, şanzımanın köşesi kırıldı, şanzıman alt bağlantı yerlerini kaç kere değiştirdim bilmem. Egsoz manifold, çamurluklar davlumbazlar vs oraya hiç girmiyorum, dünya para yedi.

Kiayı 6cm bastım, altı hiç sürtmüyor mis gibi valla. Hoş Çanakkale üzerinden İzmire gittim geçende bu basıklık bile fazla geldi, stock amortisör yayla yaylana yaylana gitmek varken bu bile eziyet...Ama yapamıyoruz da araba basmadan...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. araba şart sadece hafta sonları gezerim hondayla....kaç santim bastığımı bilmiyorum ama plastik tümseklerde orta susturucu tın diye ses çıkarıyor ama her zaman bildiğim yolları tercih ederim ve oto boka kullanmam aracı....

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf ü satıp era kiraladığım da arabayı basık mış gibi kullanıyordum hatta nasılsa senelik kiralık basayım arabayı diye çok düşündüm ama şuan kendi arabamı aldım bunu basmayı düşünmüyorum yani basma olayı sevgi sadakat sabır gerekir aracın karteli motor muhafazası ve egzozunu birkaç ayarla yükseltirsen rahat edersin
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3,5 yayla bu kadar sürtme bana çok garip geldi. sürtmek için uğraşmak gerekiyormuş gibi. uzun süre 5 cm yayla kullandım arabamı sadece otopark girişlerinde bulunan dik rampalarda öndeki lip sürtüyordu lipte 5 cm var yani.

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basık arac kullanmak resmen sanat..

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun sure basik ek civic kullandim hic problem olmadi aski da filan kalmadim..
    Yalniz setlerden gecerken filan milletin girdigi tripler bakislar cok komik oluyor orta susturucum cok surtuyordu yukari aldirmama ragmen, bende cozumu sokturup duz boru yaptirmakta bulmustum..
    Asıl sancı uyandığında..

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene 2010 arabamın altındakı katalızorun orda cengel gıbı bı demır var haremde vapurla yer arasında takılıp kaldım denıze ucucaktı araba
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim sitedeki küçük kasislere ilk sürtüyordu, bi ay içinde falan kasislerde geçe geçe oralar aşındı sürtmeden geçmeye başladım sıkıntı kendi kendine çözüldü

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.5 5cm Saniyi işi coil Sarı Koni dandik coilover pahalı coilover sistemlerini deneyen biri olarak

Sürtmüyorsa bi yanlışlık wardır. Yeterince Basamamışsıdır. Sürttüğü yerde bırak
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

dincer07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basiklik iyidir candir bas basabildigin kadar

ANIL ERCAN
    Misafir
    Bu Basıklık konusunda en şanslı benim sanırım

Aracımda suan 17 jant, 225-45-17 lastik takılı ve Spor yay olarakta Eibach Sportline ön 4.5 arka 3.5 basan spor yay takılı

2 Kere altını tıklattım Oda Arabada annem babam ben varken Alibeyköy çırçır'da yol kapalıydı 5 10 cm'lik kaldırım gibi bi yerden inmek zorunda kaldım Orda ufaktan tıklattık Tabi pederden Yedik fırçayı.. Ama orjinal arabalar bile Zor bela geçiyorlardı

Bi kerede Gene arabada 3 kişiyken Dikkatsiz olarak geçtigim bi kasiste araba Yaylandı Orda ufaktan Tıklattım o kadar Onun haricinde 1.5 aydır böyle geziyorum girmedigim Çıkmadıgım otopark mahalle kalmadı Her dik rampalı otoparka girdim cıktım, Hatta arabaya 5 kişi bile bindik yok yani altını allaha sükür vurmadım.. Lifte kaldırdım dün Rot balans ayarı için Karter korumada Ufak tefek çizikler var o kadar

Megane 2 'yi bu yuzden seviyorum Arabanın altını vurmak imkansız gibi bişey Ama Yol tutus goruntu harika. Tek sıkıntım Konfor Baskada problemim yok allaha sükür..

Ama simdi dahada basasım var arabayı, ilk bi kac gün güzel geldii basık geldi gözüme Lakin simdi leylek geliyor. Sunu anladımki Megane 2'yi 5 cm Yay bile basmıyor İyiki 3.5 cm takmamısım o zaman Araba belkide orjinalden biraz daha yükselebilirdi

KanGo'HeaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sürtmüyorsa sıkıntı var demektir.
    Basık Araç Sevenlerin Adresi..

http://www.facebook.com/DIKKATBASIKARAC

EB Kangoo

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Basıklık konusunda en şanslı benim sanırım

Aracımda suan 17 jant, 225-45-17 lastik takılı ve Spor yay olarakta Eibach Sportline ön 4.5 arka 3.5 basan spor yay takılı

2 Kere altını tıklattım Oda Arabada annem babam ben varken Alibeyköy çırçır'da yol kapalıydı 5 10 cm'lik kaldırım gibi bi yerden inmek zorunda kaldım Orda ufaktan tıklattık Tabi pederden Yedik fırçayı.. Ama orjinal arabalar bile Zor bela geçiyorlardı

Bi kerede Gene arabada 3 kişiyken Dikkatsiz olarak geçtigim bi kasiste araba Yaylandı Orda ufaktan Tıklattım o kadar Onun haricinde 1.5 aydır böyle geziyorum girmedigim Çıkmadıgım otopark mahalle kalmadı Her dik rampalı otoparka girdim cıktım, Hatta arabaya 5 kişi bile bindik yok yani altını allaha sükür vurmadım.. Lifte kaldırdım dün Rot balans ayarı için Karter korumada Ufak tefek çizikler var o kadar

Megane 2 'yi bu yuzden seviyorum Arabanın altını vurmak imkansız gibi bişey Ama Yol tutus goruntu harika. Tek sıkıntım Konfor Baskada problemim yok allaha sükür..

Ama simdi dahada basasım var arabayı, ilk bi kac gün güzel geldii basık geldi gözüme Lakin simdi leylek geliyor. Sunu anladımki Megane 2'yi 5 cm Yay bile basmıyor İyiki 3.5 cm takmamısım o zaman Araba belkide orjinalden biraz daha yükselebilirdi
    sen cok yanlıs gelmıssın burada aracında yay olanlar deıl basık arac nasıl kullanılır tartışılıyor coktan aştık bız o 5 cm yay olaylarını.kı sen daha baslamamıssın .ç
    zaten o arabanın altını surtersen ayıptır.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok yanlıs gelmıssın burada aracında yay olanlar deıl basık arac nasıl kullanılır tartışılıyor coktan aştık bız o 5 cm yay olaylarını.kı sen daha baslamamıssın .ç
    zaten o arabanın altını surtersen ayıptır.
    Forumdaki herkezin arabasında Coil, air vs. yok 3.5 5 cmlik yaylar mevcut bende Ona nazaran adam gibi yorum yaptım. konudaki bir çok post'tada Basık araçla nasıl gezilir püf noktaları nelerdir yazmıyor herkez nerde nasıl altını vurdugunu yazmıs.

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 lik yayım var fakat 6-7 cm civarı düştü yollarda neler var neler yok ezberledim sayılır nerede gazlanıcak nerede yavaşlancak öğreniyor insan zamanla

ANIL ERCAN
    Misafir
    Aynen bende ezberledim özellikle yollar bozuksa ve kasis varsa oldukça kasılıyorum. Alibeyköy civarında oturan varsa forumda ve aracıda basıksa kesinlikle Alibeyköy endüstri meslek lisesinin oldugu kücükkoy yoluna vurmasın arabayı..

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet yol tutuşundan v.s bahsetmişte zaten aşırı basık bi araçla 80 100 km üzerine cıkılmıyor bilincli sürmedikten sonra sen ne takarsan tak kazaya sebebiyet verirsin şimdiye kadar sürdügüm biçok aracım düz yolda giderken yere sürtüyordu ara sokaklarada girdim tümsektende geçtim sıkıntı olmadı arkamda 50 araç kuyrukta olsa hepsi beni beklemek zorunda
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumdaki herkezin arabasında Coil, air vs. yok 3.5 5 cmlik yaylar mevcut bende Ona nazaran adam gibi yorum yaptım. konudaki bir çok post'tada Basık araçla nasıl gezilir püf noktaları nelerdir yazmıyor herkez nerde nasıl altını vurdugunu yazmıs.
    pekı sen nasıl altını vurdun anlat dınlıyoruz.bana o an hıssettıklerını soyle.için cız etmiştir kesin.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımı ılk aldıgımda oyle bı basıktıkı on taraftan ayakkabımın ucu gırmıyordu... arkaya bır kısı oturdumu egzoz surte surte gıdıordum... carsıdan ev normalde max 1 km ama yolların bozuk olması kasıslı olması nedenıyle 4 km dolaşıp anca gidiordum sağ elle sol kulagı tutmak gıbı bırsey ama basık arac candır.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)