User Tag List

Sayfa 10/15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
275 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Basik aracla gezmek !!!

TameR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaş neyin tribidir bu adam 2 km yerine 10 km ile geçip arabasına zarar versin mi istiyosun ?? sen kendi arabana bilerek zarar verirmisin ?
    REAL MEN USE THREE PEDALS!

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok basik araba artik gorsel olarak da hos gelmiyor bana. Hemde kullanana zorlugu cok fazla. Baskalarindan cok, kendimi rahatsiz etmekten kaciniyorum artik.
    Ama arkamdaki sellektor yapicak, 10 sn bekleyemicek diye de gorsel zevkimden ödün vericek ya da arabama zarar vericek degilim.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğu kardeş sacmalamaya basladin. benim kasisten durup gecmemin basiklikla alakasi yok , babamin basik olmayan arabasindada kasislerden durarak geciyorum. senin malının sende kıymeti yoktur kasislerden hizli gecersin ben arabama onem veririm ister basik ister yuksek kasislerde durur cukurlardan kacarim.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda son zamanlarda entel dantel mi diyelim ya da başka bir sıfat mı bulalım o tür kişiler türedi . Yok xenon far takılmaz göz alıyor,zaten bi xenon far özelliği 50 yıldır var sanki bu ülkede herkes bile bile xenon takıyor . Sanki hiç kimse xenonlu arabaya binmedi ,kimse otto remus hks skunk egsozlar takmadı . Sanki kimse aracını basmadı yerde süründürmedi .

En iyisi mi orjinal leylek gezmek ,far sis sarı . Jant bile atmaya gerek kalmaz . Aracın motoruna da modifiye yapmayan bazı kişilere soruyorum belki haddime değil de bu siteye neden üye oldunuz ? Aracınız renault peugeot'sa diyelim peugeotturkey com renaultturkey com gibi emekli memur sitelerine üye olabilirsiniz o kadar orjinalciyseniz
    Aracıma far kaşı nerden temin edebilirim diye konu açıyorlar oralarda . Tam sizlik
    imzasız..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasislerden yüksek araçla hızlı geçmek ne zamandan beri moda oldu ? Babam passatıyla bile yavaşlayıp geçiyor . Tamamen saçmalamaya başladınız diye düşünüyorum .
    imzasız..

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiyede basık araçla gezmek zor yaa.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi konuda şöyle nihayi sonuçlansın basık arabalar en sağdan standartlar ortadan şirket arabası ve acelesi olanlar soldan geçsin.. )

Neysee altı sürtmüyorsa yeterince basılmamıştır... Ankarada basık araç sürmek ana yollar hariç imkansız yer geliyor ucurumla karşılaşıyorsunuz.
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz bide bizim bu tarafları gelin görün bitmeyen yol çalışmalarına rağmen arada bunaltıp yeter artık dedirtsede zehir bubasık araba kullanmak iyidir iyi

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Corsa'nın altı en son böyleydi görünen tarafı bu tabi , ızdıraplı da olsa seviyorum ben basık araç kullanmayı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seke seke gitmek kullananı da arabayı da yoruyor..yayları kestirmek ısıtıp bastırmak kullanım konforunu ve yol tutuşu çok bozuyor..5 cm den fazlası eziyet..
    Crm performance

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @doğu sana neden tümseklerden yavaş geçtiğimizi örneklerle anltıyoruz ama sen hala anlamamakta ve uç örnek tabirini kullanmaya devam ediyorsun
    şunu söylemek istiyorum babam kamyonetiyle bile kasisten yavaşlayarak geçiyor ..
    kıssadan hisse;sen uç o tümseklerden,biz yavaş yavaş arkamızdaki insanları yavaşlatarak geçelim..
    tabi ya ...

emrehan1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda son zamanlarda entel dantel mi diyelim ya da başka bir sıfat mı bulalım o tür kişiler türedi . Yok xenon far takılmaz göz alıyor,zaten bi xenon far özelliği 50 yıldır var sanki bu ülkede herkes bile bile xenon takıyor . Sanki hiç kimse xenonlu arabaya binmedi ,kimse otto remus hks skunk egsozlar takmadı . Sanki kimse aracını basmadı yerde süründürmedi .

En iyisi mi orjinal leylek gezmek ,far sis sarı . Jant bile atmaya gerek kalmaz . Aracın motoruna da modifiye yapmayan bazı kişilere soruyorum belki haddime değil de bu siteye neden üye oldunuz ? Aracınız renault peugeot'sa diyelim peugeotturkey com renaultturkey com gibi emekli memur sitelerine üye olabilirsiniz o kadar orjinalciyseniz
    Aracıma far kaşı nerden temin edebilirim diye konu açıyorlar oralarda . Tam sizlik
    aynen katılıyorum kardesim sana 17 yasında dogana abart taktırdım 32 yasındayım cocugum var yinede egzoz var arabada ve dip basık arac

Schecter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corsa'nın altı en son böyleydi görünen tarafı bu tabi , ızdıraplı da olsa seviyorum ben basık araç kullanmayı.

keyif işi hocam. gerisi yalan. bu arada bende bir flitde resim çekeyim

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanmak buyuk sabır ıstıyor fakat goruntu cok tatmınkar ızmırden joker oto yıkamanın arabası hasta işi

E30 M50 TURBO & F30 320i ED

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye uç örnek vermek için kasıyosunuz? Ben kasis görünce hızlanın veya durmayın mı diyorum?

Çukur tümsek vs. görünce yavaşlanır ve geçilir. kıvılcım atanlar gibi 2 km hızla geçilmez veya dediğin gibi 100 le geçilmez. ben demiyorum ki kasisde durmayın, ama acaip örneklerin arkası kesilmiyor.
    peki sen bunları demiyosunda ne diyosun ben onu tam anlayamadım
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

ANIL ERCAN
    Misafir
    Kasislerden yavas geçtigim için Arkamdaki korna calıyor hatta sollamaya cıkıyor Bide tip tip bakıyor. Bigun cok kotu saldırıcam birinede Hayırlısı..

Ha aklıma gelmişken 2 hafta önce taksiciyle kapıstım Kücükkoyden geliyorum kücükkoy sanayinin oldugu yolun allah belasını versin böyle lanet bi yol yoktur istanbulda adım bası cukur logar olurmu yavas yavas kaca kaca gidiyorum taksici cıldırdı arkamda tabi yanıma geldi el kol hareketi yaptı sonra gecti beni zaten yolun hali yüzünden sinirden deliye dönmüsüm bastım gaza yanına geldim actım camı ne ol hareketi yapıyon müdür diye bagırdım adam bana niye yol vermiyosun dedi dedim arabam basık a.q yolunu gördün sagdan gidiyorum ben gec solumdan bas git ne diye arkama giriyosun diye bagırdım adam tövbe estafurullah cekti camı kapatıp bastı gaza (bu arada ben bu sözleri söylerken yan yana arabalar hareket halindeydi karsıdan bi araba gelse kafa kafaya yapıscaz )

batuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diken üstünde oluyorum devamlı gözüm yolda sıkıntılı bir durum oluyordu araç olduğu zaman

enesTI2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basık candır 5 Cm yay ala geziyordum 2 senedir 3 ay öncede 2cm daha indrdm normalde hesap 7 cm ancak düşürdü 11 cm tek ken sürtme yok dönerken de arabada 1-2 kişi olunca ön dablumbazlara sürüyor onun haricinde yolları ezberledik zaten mahalle araları vs. 10km geçmiyorum bilmedim yolda yawaş giderim onun harici çukular çapraz candır

esrckr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilginç geliyor zevkler ve renkler tartışılmaz basık araçla gezmek isteyen gezer kasisten yavaş geçmeyi bırak ben arabadakileri indirmek zorunda kalıyordum eski evimde kullanılıyordu ama şimdi yeni evimde kullanamıyorum garaja değil sokaga giremiyorum bence arabasını modifiye eden adam arabasını seven adamdır eşşek niyetine kullanmaz ben şirket aracını kendi malım gibi sürüyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)