aman dikkat et böyle bişey olmasın :D evi terketmek zorunda kalmayın :P
http://img03.blogcu.com/images/h/a/y...1302553766.jpg
Printable View
aman dikkat et böyle bişey olmasın :D evi terketmek zorunda kalmayın :P
http://img03.blogcu.com/images/h/a/y...1302553766.jpg
aynen benm eklediğim resimdeki kutu eni 1 karış boyu 10cm falan varın kuşların boyutunu siz düşünün :D
bende istiyorum bunlardan :(
Gece kulağını fln yemesinler huyunu bilmiyoruz suyunu bilmiyoruz :D
Haahahah tipe bak yaa :D :D Gece uğuldamaları beni benden alıyo yaa..Bizimde catıya konuyodu gecen yaz,sesini duydukca ürperiyodum :)
ilk geceyi atlattık yatarken önlerine koyduğum 2 tavuk ciğerini de halletmişler maşallah iştahları yerinde :D
buyudukce tavuk cıgerı yetmez komple tavuk olarak ısterler :D
:D tepkileri nasıl bi resim cekte neşemiz gelsin sabah sabah :D
üşüyoruzzz reiizzz şunları video ceksenıze yahu izliyelim az :)
Çok tatlılarmış, acaip şirin hayvanlar gerçekten ama sanıyorum doğada yaşamaları daha uygun olucak.
Bir süre besledikten sonra doğaya salın istiyorsanız.
3g ile bağlantı kuralım pazar neşesi olsunlar :D
hahahaha geldi yine tipini s*ktğimçok iyidi yavrular fena özellikle pencere kenarında olan :) gündüz iyi sakinler gibi duruyolar zaten bildiğim kadarıyla gündüzleri relax takılıp uyurlarmış ama geceleri agresif oluyolarmış dikkat et biraz büyüdüğünde saldırmasınlar sana zaten biraz büyüdükten sonra bi veterineredanış ve doğaya sal derim belki bazı arkadaşlara çok komik gelecek ama düşünsene seni hiç tanımadığın bilmediğin senden fiziki olarak kat kat büyük birrileri kutuya veya kafese kapasa ve sadece yemeğini verse :soru:
evde yabani hayvan beslemek suç cezası var hapse kadar yolu var bizim bi abi evde atmaca besliyordu 20 yıl hüküm giydi ohaa çok fazla salladım :D ama açıkçası soğuk hayvanlar her an ne bakıyosun lan mınakodumun der gibi duruyo :D
bu yavrularin beslenmesi icin uzmanlara danismakta fayda var bence, cok sevimliler ama buyuyunce inanilmaz bir yirtici oluveriyorlar
Günlük olarak gelişmelerini izleyelim burdan :D
Süperler yaa , alıştırma ete fazla derim :D :D