abi bu ne :eek: :D:D:D sen kapıyı kititle nolur nolmaz gece çıkardıkları ses zaten apayrı olay :D
Printable View
ahahaahhaa :D
Tipler çok iyi yaa... :D
Ulaaaaaa bu konuyu nasil gormem ben yaaaa kukumav baykus bu islak kedi kopek mamasi yer onlarla beslenir sana zahmet olmasn gonder bana :D :D:D
hahahah süperler yaaa:D
Tuğral büyük ihtimalle yola çıkmıştır Timmaah. Sen kuşları paketle... Adam yana yakıla arıyordu baykuş. Hem de çift buldu şimdi...
Ya o değilde abilerim birini ben alsam, onu sevsem, ona baksam, ilgilensem, gece koynuma alıp yatsam çok hoş olmaz mıı acaba :) Valla öceki postları okumadım direk yazıyorum benden önce biri şey etmesin diye birine :)
verilik değil bunlar kardeşim ama sana bilgi için şöle söliim öle alayım seveyim koynuma sokayım dersen biraz sıkıntılı hayvanlar gündüz ne kadar sakinlerse gece o kadar aktifler ve henüz civciv kıvamında olmalarına rağmen tuttuğun zaman pençeleri parmağın içine rahatlıkla geçiyor :D benden sölemesi yarın öbür gün bulursan bir tane koynundan uzak tut :heyoo:
timmah şu pampişleri bi videoya alıver :D
Agbi herkes ister bu yavruları ama yaa :D
Çok tatlılar yahu bunlar, baykuş bakasım geldi.:)
Tiplere gel :D:D
bıcı bıcıda yapıyolarmış:D:D
ahahaha benmkiler dışarı salınca hemen sıçıyolar sağa sola korkudan sanırım :D ama şu duş olayını denesem mi bende yaw hem bi serinler hayvancıklar :D
duş olayını denerken videoda çekin size zahmet :) Biraz özellerine giricez ama napalım :D