ahahaahhaa
Tipler çok iyi yaa...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Ulaaaaaa bu konuyu nasil gormem ben yaaaa kukumav baykus bu islak kedi kopek mamasi yer onlarla beslenir sana zahmet olmasn gonder bana![]()
![]()
Tuğral büyük ihtimalle yola çıkmıştır Timmaah. Sen kuşları paketle... Adam yana yakıla arıyordu baykuş. Hem de çift buldu şimdi...
Ya o değilde abilerim birini ben alsam, onu sevsem, ona baksam, ilgilensem, gece koynuma alıp yatsam çok hoş olmaz mıı acabaValla öceki postları okumadım direk yazıyorum benden önce biri şey etmesin diye birine
![]()
verilik değil bunlar kardeşim ama sana bilgi için şöle söliim öle alayım seveyim koynuma sokayım dersen biraz sıkıntılı hayvanlar gündüz ne kadar sakinlerse gece o kadar aktifler ve henüz civciv kıvamında olmalarına rağmen tuttuğun zaman pençeleri parmağın içine rahatlıkla geçiyorbenden sölemesi yarın öbür gün bulursan bir tane koynundan uzak tut
![]()
no car no fakin fuel
timmah şu pampişleri bi videoya alıver![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Çok tatlılar yahu bunlar, baykuş bakasım geldi.
Tiplere gel
bıcı bıcıda yapıyolarmış
I love my Honda
ahahaha benmkiler dışarı salınca hemen sıçıyolar sağa sola korkudan sanırımama şu duş olayını denesem mi bende yaw hem bi serinler hayvancıklar
![]()
no car no fakin fuel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)