çadırımız var itinayla kamp kurulur :D
Printable View
Ergin sağol panpa ben huyluyumdur böcek möcek çadıra gelemem :D
Tayfun abi tatiline 1 gün önceden başla dedim yani görüşmek için 1 günlügüne gelme yani :D
Dedim cuprayla geliyorsan ben de 106'yı getiriyim çok şirnedin sen ;) :D :D :D
Dayı 1.4 uno ile geliyoruz yaaa :D çok tatminkar yürüyor 0.5 barda :D :D
olimpos iyiyidr. kafa dinlenir sakinlik vardır. hippi arkadaşlarca raabet görmekte son dönemlerde. orange ve öküz diye 2 bar var:).. sakinlikten sıkılırsanız kemer fazla uzak değil.. sakinliğin daha da dibine vurmak isterseniz adrasan köyüne gidebilirsiniz sahili güzeldir.. çok çok ıssız olsun derseniz arabaların bile zor gittiği sazak koyu nu önerebilirim..
vallahi bi hevesle cadır aldık falanda da bu domuz ve yılan kolay kolay gelmez ama ayının sagı solu bellı olmaz :) ondan tırsıyorum zaten bakalım yureklı ( beni de yüreklendırecek ) ıkı arkadaş daha bulabılırsem kafaya koydum :)
sazak koyunu inceledım şimdı cok guzel gorunuyor resımlerden. pekı arabayla ulaşım yok mu yoksa cok engebelı falan mı ?
Abiler olimpos'un denizi nasıl? Yani temiz mi güzel mi? Bir eleman ayakkabısız girilmiyor demişti kesiyormuş hep.
taşlıdır.. ilk defa girenler için biraz zorlu olabilir ama temizdir..
biz en son traktör ile gitmiştik:) araba ile kıyamamıştık 4-5 sene önce..şimdi ne haldedir bilmiyorum.3 hafta sonra antalyaya dönünce yine gidicem oraya bende merak ettim şimdi..sazak koyunun biraz açığında dağdan akan bir su var her derde deva:) tekne ile de gidilebilir.
ingilterenın bütün bobmarleyleri hippileri orda.. bı kamyon araba ile gelıolar..zannedersın aclık kampı..ama sahili cok güzel bi de heryer mezarlık orda..taşı yerınden kaldırdın ceza yersin ..
Birde ağaç kulübeleri duruyor mu daha? onların oradan geçtikten sonra antik yerler var, ücret alıyorlardı bir ara denize gidebilmek için. Ben günü birlik gittim oraya.
olimposun denizi çok temiz son 10 yıldır her sene giden biri olarak söylüyorum :) 50 metreden uzaktan deniz dibinde görürsün artı denizdeyken yanından geçen balıkları görürsün :) ayak kesme durumu falan da yok