selamınaleyküm konuya geç dahil oldum.arkadaşların dediği gibi eğerki kafa dinlenicek bir yer istiyorsanız kesinlikle çıralı eğerki eğlence istiyorsanız olympos derim.yanlız şöyle bir durum var.çıralıda denize 50 ile 100 metre arasında.olymposta biraz uzak düşüyo.tam denize gidiceksiniz 1 km bazı pansiyonlarda 2 km bile mesafe var.yürüyeceksiniz yada servisi oluyo.en yakın yer yine 750 metre.giriyorsunuz çıkıyorsunuz sıcakta tekrar yürüyorsunuz biraz yoruyor.ama çıralıda terliği çıkar denize koş.sahilde restaurantlar da var. fiyatlar çok uçuk değil oraya göre çok doğal.oyuncuların futbolcların ünlülerin kaçmak için tercih ettiği bir yer.
bizim kendi pansiyonumuz var çıralıda isterseniz yardımcı olurum kesin tarihi verirseniz.ama memnun kalırsınız tekne turuda ayarlarım isterseniz.sahilde restaurantlarımızda var kuzenlerimin.isterseniz pansiyondada temin edebilirsiniz bizim odalar olymposa göre daha lüks kalıyor.bahçsinde kendinize özel yemekte yiyebilirsiniz.öyle yeticek yetmicek sıra bekleme olayı yok :).ceneviz sazak dediğiniz yerlere araç ile ulaşım yok.yanlız cenevize arazi aracı ile vardı sanıırm.denizi havuz gibi bembeyaz taş ve kum var.dibi akvaryum gibi tavsiye ederim.
bu dediklerim pansiyonum var diye demiyorum yanlış anlaşılmasın :) eğlence istersenizde olymposa gidene kadar kemere gitmeniz daha mantıklı in çık yokuş yerine kemere git gel daha mantıklı arada 10 km oynar... benim söyliceklerim bu kadar.niyetim reklam değil arkadaşlar sadece yardımcı olmak :)
=
Anmelden | Facebook
=
Alican Pansiyon-Çıralı | Facebook