Ergin sağol panpa ben huyluyumdur böcek möcek çadıra gelemem![]()
Tayfun abi tatiline 1 gün önceden başla dedim yani görüşmek için 1 günlügüne gelme yani![]()
imzasız..
olimpos iyiyidr. kafa dinlenir sakinlik vardır. hippi arkadaşlarca raabet görmekte son dönemlerde. orange ve öküz diye 2 bar var.. sakinlikten sıkılırsanız kemer fazla uzak değil.. sakinliğin daha da dibine vurmak isterseniz adrasan köyüne gidebilirsiniz sahili güzeldir.. çok çok ıssız olsun derseniz arabaların bile zor gittiği sazak koyu nu önerebilirim..
Sabri AKDENİZ
vallahi bi hevesle cadır aldık falanda da bu domuz ve yılan kolay kolay gelmez ama ayının sagı solu bellı olmazondan tırsıyorum zaten bakalım yureklı ( beni de yüreklendırecek ) ıkı arkadaş daha bulabılırsem kafaya koydum
sazak koyunu inceledım şimdı cok guzel gorunuyor resımlerden. pekı arabayla ulaşım yok mu yoksa cok engebelı falan mı ?
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Abiler olimpos'un denizi nasıl? Yani temiz mi güzel mi? Bir eleman ayakkabısız girilmiyor demişti kesiyormuş hep.
imzasız..
ingilterenın bütün bobmarleyleri hippileri orda.. bı kamyon araba ile gelıolar..zannedersın aclık kampı..ama sahili cok güzel bi de heryer mezarlık orda..taşı yerınden kaldırdın ceza yersin ..
Birde ağaç kulübeleri duruyor mu daha? onların oradan geçtikten sonra antik yerler var, ücret alıyorlardı bir ara denize gidebilmek için. Ben günü birlik gittim oraya.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
olimposun denizi çok temiz son 10 yıldır her sene giden biri olarak söylüyorum50 metreden uzaktan deniz dibinde görürsün artı denizdeyken yanından geçen balıkları görürsün
ayak kesme durumu falan da yok
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)