tabiki toyota corolla 94-96 model arası + lpg dadından yinmez
yağını suyunu koy devam et, ekonomik, biraz da gider..
listende yok ama honda accord.
hem yakışıklı, hem sağlam hem aileye gider hemde yolda gider.
hyundai excel var 8500 klıma lpg 4 cam otomatık 93 model
www.honda-tech.com
cabrio twingo cok şekil olur eski zamanlarda bodrumda twingo kullanmısdım tüm tatil boyunca üstünü actınmı aksam üstü cok keyifli oluyordu![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Suzuki Jimny 1.3 JLX Bodrum için bence çok uygun bir araç..Hem ufak hem az yakar hemde tarzı olan bir Mini Suv.Sonuçta Yalıkavak'ta çok düzlük bir yer değil ve heryerin yollarıda çok düzgün değil Bodrum'da 4çeker mantıklı olur. Ve ya Toyota RAV4 eski ufaklardan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89300370/detay
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
smart derdim ama servis sıkıntısı olacaksa
jazz.. dıyorum hem cok sempatık hem rahat denebılır
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Toyota Camry 3.0 GX 2000 Model 18.750 TL Galeriden satılık ikinci el Bej renk - 90751159
Toyota Camry 3.0 GX 1999 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 88318488
Ustasına ihitiyacınız olmaz, çünkü bozulmaz.
192 HP güç yeterli gelicektir.
Dijital klima-Sunroof-Elektrikli&Isıtmalı koltuk vs.
smartın nasıl servisi olmaz smarta mercedes servisleri bakıyor zaten.. koskoca bodrumdada mercedes resmi yetkili servisi kesinlikle vardır kaldıki özel servisleride vardır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
izmirde değişmesi lazım denen beyni bodrum daki ustam lehimle tek tek uğraşarak yaptı,opel özel servisi ama bütün ticariler fln da ondane alırsan al yardımcı oluruz tamirinde.ayrıca borusan bile açıldı bodruma
) sadece pejo ve opel yetkili sewrvis yok
Tesekkur ederim.Zaten basini agritacagiz ne alirsak alalim
Sayin arkadaslarim,aile ile gorustuk.Buyukler dedi ki "siz kendinize arac bakin"...
Bu da demek ki; atis serbest.Kriterler de azaldi tabi ki.
-Artik performans ariyoruz.
-Bodrum'da servisi olsun istiyoruz.
-Ama en onemlisi,Bodrum'a yakissin.
Butceyi de yukselttim,25.000 yaptim.
Tavsiye ve goruslerinize acigim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)