Geçmiş olsun
şerefsizlik başka birşey degil
Printable View
Geçmiş olsun
şerefsizlik başka birşey degil
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...75414955_n.jpg
Arabayla dışarı cıkıp bir yere park etmekten cekiniyorum o.c ları cok
Çok geçmiş olsun. Bu durumun yaşanmasını engelleyebilecek bi boya koruma - cila falan var mıdır acaba ?
Şu an sinir doldum çatlayacağım ya. Bu nasıl insanlık,
o nu yapan vicdansızlıktan çok yüreksiz şerefsiz bi tip onu yapan çok cesaretli yürekli bitip olsaydı arabaya bişey yapmadan önce senin karşına çıkardı.Çok çok geçmiş olsun.
cok gecmis olsun, cidden cok can sıkıcı bi durum :(
Ne biçim insanlar var arkadaş...çok geçmiş olsun :(
Büyük geçmiş olsun. Çok sağlam küfür ettim bende.
abi çok çok geçmiş olsun. cesaret yoksunu kanı bozuk mahlukların yapacağı bi işten başka bişey değil. gelir karşına çıkamaz ama sonra adamım diye gezer. hayatta affetmiyeceğim şeylerden biri başkasının aracına sebepsiz zarar verilmesi kendi aracım olur başkasınınki olur gördüğüm yerde kitlerim affetmem. hatta kendi arkadaşıma girişmişliğim var alkollü halde milletin arabasına zarar vermek üzereyken.
bir gün mutlaka karşına çıkacaktır bunu yapan..ama burda ama diğer tarafta...
yapanın allah belasını vermeden once bulup azına sıçmak lazım nasıl bi şerefsizliktir ya , yanlış anlamayında evliliginizi kıskanan biri yada eşinize musallat olmuş şerefsizin biri olabilir mi bunu yapan ? aynı olay mahallede başımıza geldi , yapanı bulduk hikaye buydu aklıma geldi, onun bunun cocugu ya
geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın
memlekette şerefsiz çok, harbiden çok sinir bozucu bir durum.
geçen ayda benim arabanın arka camını taş vurup patlatmışlar, içindeki teybi falan çalsalardı gam yemezdim, bilerek kasıtlı şekilde yapılmış.
tutup kazığa oturtcan bunları! çok geçmiş olsun ...
fren hidroliği,kezzap,tuz ruhu yada bu üçünün karışımı bırşey yapmış olabilir A.B.S.TİĞİM
Hidrolik bu hale getirir bildiğim kadarıyla
Korku filmi gibi.buna benzer bi sey arkadsimin basina gelmisti. terkettigi kiz arkadasi yapmisti ama o bile bu kadar kotu degildi