geçmiş olsunn
gün gelir o döktügüyle mastrbasyon yapar inşallah
Solver dökülmüş gibi. Bunu yapan insan olamaz Adi şerefsiz inşallah bir gün birine yakalanır da o dökdüğü maddeyi ona içirir.....
bızım aracımızıda sureklı bellı aralıklarla cızıyolardı dusmanı uzakta aramayın kesın sızı kıskanan yakınınızdan bırısıdır.Bızım aracımızı cızen bı akrabamız cıkmıstı mesela.
Geçmiş olsun Burak son zamanlar da birisi ile tartıştınız mı yolda trafikte . Aracın yerini takip edip öğrenip çizen cam kıran çok adam oluyor o şekilde.Bu bi varsayım tabi.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
insanların emekleri,alın teri böyle kansızlara batıyor demekki.çok geçmiş olsun
artık corc-i zamanıcdti
şerefsiz köpekler... inş. beteri başlarına gelir...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
ne kötü insanlar var..Allah bildiği gibi yapsın.
çok geçmiş olsun
birde beyler aracınızı bir yere parkettiğinizde sunroof u açık bırakmayın, buna benzer o. çocukları içine izmarit veya bu tür şeyler atabilir aman dikkat edin
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
boya sökücü degil boya sokucu plastıge o kadar zarar vermez fren hidroliğidir muhtemelen. geçmiş olsun şerefsizliğin dikalası
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
hangi vicdanla yaptın sen bunu ya yazıktır günahtır ya insanlar parayı sokakta bulmuyor o araba kolay alınmıyor çok geçmiş olsun şerefsizlikten başka bişey olamaz bu
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Hic bu kadar kufur ettigimi hatirlamiyorum.. Pardon hatirladim benimde basima gelmisti..
Cok gecmis olsun. Kor yanlarindan ciksin.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye