geçmiş olsunn
gün gelir o döktügüyle mastrbasyon yapar inşallah
Printable View
geçmiş olsunn
gün gelir o döktügüyle mastrbasyon yapar inşallah
Solver dökülmüş gibi. Bunu yapan insan olamaz Adi şerefsiz inşallah bir gün birine yakalanır da o dökdüğü maddeyi ona içirir.....
bızım aracımızıda sureklı bellı aralıklarla cızıyolardı dusmanı uzakta aramayın kesın sızı kıskanan yakınınızdan bırısıdır.Bızım aracımızı cızen bı akrabamız cıkmıstı mesela.
Geçmiş olsun Burak son zamanlar da birisi ile tartıştınız mı yolda trafikte . Aracın yerini takip edip öğrenip çizen cam kıran çok adam oluyor o şekilde.Bu bi varsayım tabi.
insanların emekleri,alın teri böyle kansızlara batıyor demekki.çok geçmiş olsun
şerefsiz köpekler... inş. beteri başlarına gelir...
eline ne geçti acaba şerefsizin.çok geçmiş olsun fazlası ondan çıkar inş.
ne kötü insanlar var..Allah bildiği gibi yapsın.
Vay o.....nun evladı. İlla zarar vereceksen lastiğe bıçak sok, silecek kır, camları indir, ne yapacaksan yap boyaya ne dokunuyorsun. Allah kimseyi olay anında karşılaştırmasın, katil ederler adamı. Banyo yaptırtırım o sıvıyla.:Deli: Büyük geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun
birde beyler aracınızı bir yere parkettiğinizde sunroof u açık bırakmayın, buna benzer o. çocukları içine izmarit veya bu tür şeyler atabilir aman dikkat edin
boya sökücü degil boya sokucu plastıge o kadar zarar vermez fren hidroliğidir muhtemelen. geçmiş olsun şerefsizliğin dikalası
emin olun kendisinden misli misli çıkar.
hangi vicdanla yaptın sen bunu ya yazıktır günahtır ya insanlar parayı sokakta bulmuyor o araba kolay alınmıyor çok geçmiş olsun şerefsizlikten başka bişey olamaz bu
Hic bu kadar kufur ettigimi hatirlamiyorum.. Pardon hatirladim benimde basima gelmisti..
Cok gecmis olsun. Kor yanlarindan ciksin.
Çok Gemiş Olsun,Allah ıslah etsin ßöyle insanları eline ne geçicekse
o değilde resimler acılırken kör oldum boyutları az kucultsek
geçmiş olsun şerefsizler..
fren hidrolik yağı dökmüş olabilirler, şerefsizlerler.
edit: fotoları ufaltsak iyi olur kota doldu resmen
Benim kapıda duran aracımada boya dökmüşlerdi,pisikolojinizi birazda olsa anlayabiliyorum büyük geçmiş olsun iyiki görmemişsiniz görsen daha fena olurdu senin açından:(
Bunu yapan nasıl bir düşünceye sahip olabilirki ?
Yada annesi hayvan ile ilişkiye girmiştir,yada babası bir eşşeğin doğurduğu bebesini evlat edinmiştir...