bunu yapan herifi ailesi bi anlik zevk ugruna bole bi mahlukat sahibi olmuslar. kaza kursunu yada bbabasi belli olmayan bi mahlukat otesi yok.
Printable View
bunu yapan herifi ailesi bi anlik zevk ugruna bole bi mahlukat sahibi olmuslar. kaza kursunu yada bbabasi belli olmayan bi mahlukat otesi yok.
büyük geçmiş olsun :( gıcıklığına böyle binin bence bi süre
ben araca kirliyken binemem böyle nasıl bineyim :(
geçmiş olsun yapacak yorum bulamıyorum Allah belasını versin onu yapan veya yapanların.
Geçmiş olsun ..:(
tavanıma zarar vermıslerdı ..ne hıssettıgınızı cok ıyı bılıyorum...sızede gecmıs olsun..tas uzaktan gelmıyorr..
O....... C.........
Gecmis olsun :(
ben bunu yapanın ben ta yedi ceddini ....... yazık ya. elleri kırılsın.
benim 207 rc varken kapıma tekme atmışlardı. onun bunun çocuğunun biri.
böyle kanı bozukları alıcaksın döve döve sakat bırakacaksın..
tek çözüm güzel bi gece görüşlü kamera takın. çok büyük maliyetler çıkmıyo..
bi dvr kayıt cihazı, hard disk. 2 tanede gece görüşlü kamera ortalama 400 - 500 tl ye patlar. ama kesin bir çözüm. sıkıysa birdaha yapar o zaman hayatının en büyük hatasıyla karşılaşır.
Çok geçmiş olsun. Şerefsiz bunu yapabilen sorunlu o.ç.
hocam biriyle husumetin kavgan varmı?
yolda birinin üstüne kırdınmı?
yani bu sokaktaki tinercinin hapcının keyfi için yapacagı iş değil.
fren hidroliğini bariz şırıngayla sıkmışlar.
ve bunu işi bilmeyen biri yapamaz akıl edemez.
iyi düşün.biriyle ters birşey yaşadınmı.sana zarar vermek istemiş belli.
geçmiş olsun.
İnanilmaz uzucu cok gecmis olsun benimde depo kapagima bilincli carpi atmislardi ellemedim hala duruyor goruyorsa onu iplemedigimi dusunsun daha ellemesin ama bu bir yaniltmaca bir yakalasam onu hic ellemeyecegim direkt annesine 'sik'ayete gidecegim :cool:
Hazır konu varken sormak istiyorum.
Tampona damlamış ve akmış güçlü bir yapıştırıcının izi nasıl çıkar :confused: :(
502 sanırım ismi yapıştırıcının , yeni boyanmştı tampon çok fazla göze batıyor..
ben olaya başka açıdan yanaşmak istiyorum siizn yada hanımızın husumet içinde kavgalı tartışmalı olduğu birileri varmıydı en kötüsü yoldaki bir çocuğa küfür etsen tokat atsan o bile bilenip kin yapıp yapmış olabilir..
allah korusun durup dururken bir insan böyle ibr şeyle niye uğraşırki.. allah göstermesinhiç birimize.. neticede solvent de bir para aadam solvente para verip buna yeltenmişse demeki planlı programlı önceden düşünüp kararını vermiş bunun içinde bir nedeni olması gereki diye düşünüyorum..
Kendine güveni olmayan klasik içerimizde gezen denyolardan birinin yaptığı bir durum. O bölgede olan kameraları araştırmak gerek bence hemen suç duyurusunda bulunun eğer eşgal belli olursa. Çok büyük geçmiş olsun..
şerefsizliğe bak bi tarafı yemiyo arabadan çıkarıyo hırsını.
Geçmiş olsun şerefsizler o.ç ları
Geçmiş olsun yaa..