Allahından bulsun
Printable View
Allahından bulsun
Geçmiş olsun,
Aracı bıraktığınız yerde kamera kaydı görgü tanığı gibi araştırmalar yapmışsınızdır mutlaka, ancak hiç ummadığınız yerden ihtiyacınızı görecek kamera kaydı bulunabileceğini hatırlatırım,
Dahası da çevredeki esnaf ve apartman görevlisi gibi kişilerle teker teker konuşmakta fayda var, bazen kişi olayı görse bile gelip soran biri olmadan gördüklerini anlatmıyor,
adi herifler
geçmiş olsun birader ankara da sapkın tipler çok 1 hata öncede uyuşturucu almış bir genç dikmende sokağın başından başlıyarak araçların aynalarını kırmış yaklaşık 30 aracın sövmekten başka söyleyecek laf bulamıyorum
cok gecmıs olsun.
Çok geçmiş olsun stoplarından hatırladım bu araç daha yeni boyanmıştı tertemiz çıkmıştı çok yazık olmuş çok geçmiş olsun...
Umarım yapandan bu zararın 10 katı çıkar. Çok fazla araçlarınız lanse etmeyin sitelerde. Çekemeyenler v.s. olabilir. Umarım bir daha başınıza gelmez bu tarz şeyler.
Vay oc bunlarin seyini kopartip agzina tikacaksin soysuz kopekler..
Cok buyuk gecmis olsun :(
Döktüğünü buna içircen.Dövüp,Paket yapıp atacan çöplüğe.Vatana millete faydası olmaz bu şerefsizlerin
Çok gecmis olsun
Yemin ederim vatan haini bunlar. Benim gözüm de dağdaki terörist ile başkalarının malına zarar veren, arabasını çizen dahası bu hale getiren metabolizma yığını hayvanlar aynıdır.
Etraf da ki görgü tanıdıklara sorun kameralar vs. işe yarayabilir belki. Geçmiş olsun dostum.
çok geçmiş olsun insan ne diyeceğini bilemiyor ne kadar ağır konuşsa insan azdır bu vicdansıza bir benzeri de bizim başımıza gelmişti...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...lemiyorum.html
çok üzücü bı durum gecmıs olsunn bunu yapanlar insan olamaz.
gereksiz şerefsizler.
Böyle birşey başıma gelmesin diye mahalleden çok yavaş kısık ses müzik ve dikkatle geçiyorum
vay vicdansızlar vay :(
Bizim de apartmanda baska arabalari cizen bir manyak vardi, gece yapiyordu. Bir gece bunu yakaladim, gozune 100mv laser pointer tuttum, tedavi oldu serefsiz.
Memlekette sütü bozuk çok.
Sanayi sitesi filan varsa yakınlara boyahanecileri ziyaret etmek lazım.
Bu boya sökücü ve oto boyacılarından başka, çoğu insan bilmez bu
gres gibi maddenin ne olduğunu.
Kimsenin yaptığı yanına kalmaz.Acaba ona neolacak,o şerefsizin işi daha zor bence..
büyük geçmis olsun.Allah bir daha yasatmaz insallah.yapaninda Allahindan bulur insallah.