DBS'e ve Ecufast ekibine kocaman bir maşaallah :)
Printable View
DBS'e ve Ecufast ekibine kocaman bir maşaallah :)
dogru :D olsun got olmakta bi erdem neticede :hehe: :D huahuuah
ps
ama sokuktu auhxasdhashdas;dlja
Simdi benim araba 1240kg.idi bos agirligi. Uzerine arka sway barlar+camber kiti geldi nekadar olmustur bilmiyorum son halini. Tamponu camurluk bakaliti hatta klimasi falan herseyi calisir durumda:D guc konusturalim diyorsaniz standart haldeki. Ep3 lerin yanina 1kisi , hafifletilmis orasi burasi kesilmis olan ep3lerinde 2kisi almasi gerekmezmi bu durumda. Nasil yapicaz Metin seninle denerken mesela bi formul sun bakalim:)
kilo hesapları başladı, hadi bakalım.
bu arada dyno ya 34 dbs 43 yazılmış plaka.
yok bişeye başladığım yok:) laf agızdan cıkar ben deneriz dediysem deneriz zaten, yanına kişi almana gerek yokta ben hani güç konuşturalım demişin ya orası burası kesik araçlar gelmesin demişin ya ona istinaden yazdım, sen kendi tarafından avantaj istiyorsun ep3 lerle denerken hani diyorum bizim arabalarımız standarttan agır biz napalım diyorum Metiiin:D
DBS ile BS nin setuplar birbirine yakın sıkıştırma ve egzantrik açısından, aktarmadanda çekinmiyorum arabama güveniyorum sonuçta ama kg.olayı benim için handikap, koltuklarını taksaydın enazından iyiydi:D
Sende koymussun camber kit falan filan ben ne yapiyim.. Takma onlari al koltuklarni filan.. Ben kendime gore avantaj istemiyorm oluru mantigi neyse cikar denerz benim icin sorun deil.. Ama yanina bi kisi al cikalm filan neye gore guc hesaplamasi yapicz ? Peki bi subaru vs denemek isterse ben ne yapicm arkaya okuzmu ottuturuyum ? :). Fn2 le denemedim ve agirligini bilmiyorm zaten benm kastim ep3 lerdi ama sen basindan beri denemek istiyosn sonra bana agirliktan sikayet ediyosn.. Yine dedigim gibi esit sartlarda denerz tabiki bu isi bilenlerden bir kac kisi soyler ikimizde ona uyarz mantikli bir sekilde cakallik olmadan cikar denerz.. Benim kastim su.. Typr a yurumesi icin bir iki islem yapiyolar ondan sok kes bic ondeki logonun kilosuna kadar hesap yapiliyo sacma bi hal aliyo durum..
Acikcasi arabanin canini yakicak kadar sokulmesi cok mantikli deil.. Ben koltukta sokmuyrdm ki biliyosn son durumdan sonra dedigime geldi is ve soktum dahada takmadim oyle garajda duruyo.. Denemeye artik boyle cikarm die takmadim..
sana agırlıktan şikayet etmiyorumda sen ya anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun, demişin ya kesik biçik arabalar gelmesin neden diyorum bende neden? ozaman diyorum biz napalım kimseyle denemeyelimmi? roll işi böyle diyorum belli bi standartı yok herkesi aynı kiloya çekemezsin. ya hiç denemiycektin. deneyip geçilirsen yada yakın gidersende tebrik ediceksin, ortalığı bulandırmanın anlamı yok.
c.tesi kim denemeye gelecekse veya deneyecekseniz ***** bölge etrafında 3000rpm geçmesin kimse .. sonra geliyolar 3 saat shellde arabaların başında bekliyolar mahsur kalıyoruz. dikkat edelim .
benim koltukalar sökük ona göre ayarlansın dıyosun iyi diyosun hoş dıyosunda, neden herkes sana uymak zorunda gbı konuşuyosunki sn başkasına uy mesela.Adam demış bnm arabam snnkınden agır sn dıyosunkı bnmıne göre ayarlamaya bak sen onunkine göre ayarlamaya bak bide öyle denesen? he yanlışta anlama arabanı beğenerek takip ediyorum bnmki sadece merak
araçları orjinal kilosunda (koltuk vs sökmeden - stepne hariç) deneyin.. sürücü ağırsa o kendi sorunu zayıflasın o zaman.. :D :D
Bu kilo olayina bende takiyorum cok :) gunluk insanlar nasil geziyorsa oyle gelmeli bence. Sahsen ep3 e binicek olsam 2. Arabamda varsa surucu koltuklarinda. Gerisi sokuk ve alcantra kapli olur :) bundan fazlasi gereksiz bence. Bi yerlerini yirtmak oluyor bana gore. Klimada sokuk olur ama deneme sonrasi hop topla arabayi kaypaklik bana gore :) sen sokuceksin o sokucek biri gelip sagi solu kesecek neden? Gucun yoksa yoktur bu kadar basit