User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
131 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: DBS-R dyno ve ayar.. ( ECUFAST)

GökhanAk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DBS'e ve Ecufast ekibine kocaman bir maşaallah
    SongürGarageTeam

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dıııt yanlış bilgi kanka kesik değil araba gayet fabrikasyon arkası çamurluk içi izolasyonlarına kadar duruyo fotografları bile var.
    arka tampon mehmetinmiydila kesik olan
    - K -

________
    Dr.Ecu

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arka tampon mehmetinmiydila kesik olan
    Uctu ya sonra hahaha

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dogru olsun got olmakta bi erdem neticede huahuuah

ps

ama sokuktu auhxasdhashdas;dlja
    - K -

________
    Dr.Ecu

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi benim araba 1240kg.idi bos agirligi. Uzerine arka sway barlar+camber kiti geldi nekadar olmustur bilmiyorum son halini. Tamponu camurluk bakaliti hatta klimasi falan herseyi calisir durumda guc konusturalim diyorsaniz standart haldeki. Ep3 lerin yanina 1kisi , hafifletilmis orasi burasi kesilmis olan ep3lerinde 2kisi almasi gerekmezmi bu durumda. Nasil yapicaz Metin seninle denerken mesela bi formul sun bakalim
    TeamPASAOGLU

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi benim araba 1240kg.idi bos agirligi. Uzerine arka sway barlar+camber kiti geldi nekadar olmustur bilmiyorum son halini. Tamponu camurluk bakaliti hatta klimasi falan herseyi calisir durumda guc konusturalim diyorsaniz standart haldeki. Ep3 lerin yanina 1kisi , hafifletilmis orasi burasi kesilmis olan ep3lerinde 2kisi almasi gerekmezmi bu durumda. Nasil yapicaz Metin seninle denerken mesela bi formul sun bakalim
    kantaareee cıkın abi kilo eşitleyin

İlker G.

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kilo hesapları başladı, hadi bakalım.

bu arada dyno ya 34 dbs 43 yazılmış plaka.

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Panpaaa yapma baslamiyalm smdi ne olur.. Bitmiyo yoksa kilo muhabetti benim koltuklar sokuk ona gore ayarlarsn iste ama girmiyelm su tartisma islerine..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Panpaaa yapma baslamiyalm smdi ne olur.. Bitmiyo yoksa kilo muhabetti benim koltuklar sokuk ona gore ayarlarsn iste ama girmiyelm su tartisma islerine..
    yok bişeye başladığım yok laf agızdan cıkar ben deneriz dediysem deneriz zaten, yanına kişi almana gerek yokta ben hani güç konuşturalım demişin ya orası burası kesik araçlar gelmesin demişin ya ona istinaden yazdım, sen kendi tarafından avantaj istiyorsun ep3 lerle denerken hani diyorum bizim arabalarımız standarttan agır biz napalım diyorum Metiiin
    DBS ile BS nin setuplar birbirine yakın sıkıştırma ve egzantrik açısından, aktarmadanda çekinmiyorum arabama güveniyorum sonuçta ama kg.olayı benim için handikap, koltuklarını taksaydın enazından iyiydi
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok bişeye başladığım yok laf agızdan cıkar ben deneriz dediysem deneriz zaten, yanına kişi almana gerek yokta ben hani güç konuşturalım demişin ya orası burası kesik araçlar gelmesin demişin ya ona istinaden yazdım, sen kendi tarafından avantaj istiyorsun ep3 lerle denerken hani diyorum bizim arabalarımız standarttan agır biz napalım diyorum Metiiin
    DBS ile BS nin setuplar birbirine yakın sıkıştırma ve egzantrik açısından, aktarmadanda çekinmiyorum arabama güveniyorum sonuçta ama kg.olayı benim için handikap, koltuklarını taksaydın enazından iyiydi
    Sende koymussun camber kit falan filan ben ne yapiyim.. Takma onlari al koltuklarni filan.. Ben kendime gore avantaj istemiyorm oluru mantigi neyse cikar denerz benim icin sorun deil.. Ama yanina bi kisi al cikalm filan neye gore guc hesaplamasi yapicz ? Peki bi subaru vs denemek isterse ben ne yapicm arkaya okuzmu ottuturuyum ? . Fn2 le denemedim ve agirligini bilmiyorm zaten benm kastim ep3 lerdi ama sen basindan beri denemek istiyosn sonra bana agirliktan sikayet ediyosn.. Yine dedigim gibi esit sartlarda denerz tabiki bu isi bilenlerden bir kac kisi soyler ikimizde ona uyarz mantikli bir sekilde cakallik olmadan cikar denerz.. Benim kastim su.. Typr a yurumesi icin bir iki islem yapiyolar ondan sok kes bic ondeki logonun kilosuna kadar hesap yapiliyo sacma bi hal aliyo durum..
    Acikcasi arabanin canini yakicak kadar sokulmesi cok mantikli deil.. Ben koltukta sokmuyrdm ki biliyosn son durumdan sonra dedigime geldi is ve soktum dahada takmadim oyle garajda duruyo.. Denemeye artik boyle cikarm die takmadim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana agırlıktan şikayet etmiyorumda sen ya anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun, demişin ya kesik biçik arabalar gelmesin neden diyorum bende neden? ozaman diyorum biz napalım kimseyle denemeyelimmi? roll işi böyle diyorum belli bi standartı yok herkesi aynı kiloya çekemezsin. ya hiç denemiycektin. deneyip geçilirsen yada yakın gidersende tebrik ediceksin, ortalığı bulandırmanın anlamı yok.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    c.tesi kim denemeye gelecekse veya deneyecekseniz ***** bölge etrafında 3000rpm geçmesin kimse .. sonra geliyolar 3 saat shellde arabaların başında bekliyolar mahsur kalıyoruz. dikkat edelim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim koltukalar sökük ona göre ayarlansın dıyosun iyi diyosun hoş dıyosunda, neden herkes sana uymak zorunda gbı konuşuyosunki sn başkasına uy mesela.Adam demış bnm arabam snnkınden agır sn dıyosunkı bnmıne göre ayarlamaya bak sen onunkine göre ayarlamaya bak bide öyle denesen? he yanlışta anlama arabanı beğenerek takip ediyorum bnmki sadece merak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana agırlıktan şikayet etmiyorumda sen ya anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun, demişin ya kesik biçik arabalar gelmesin neden diyorum bende neden? ozaman diyorum biz napalım kimseyle denemeyelimmi? roll işi böyle diyorum belli bi standartı yok herkesi aynı kiloya çekemezsin. ya hiç denemiycektin. deneyip geçilirsen yada yakın gidersende tebrik ediceksin, ortalığı bulandırmanın anlamı yok.
    Senin araba ciktmi bittimi isleri ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçları orjinal kilosunda (koltuk vs sökmeden - stepne hariç) deneyin.. sürücü ağırsa o kendi sorunu zayıflasın o zaman..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu h.sonuda değil ama bidahaki hafta kesin biticek.
    TeamPASAOGLU

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    c.tesi kim denemeye gelecekse veya deneyecekseniz ***** bölge etrafında 3000rpm geçmesin kimse .. sonra geliyolar 3 saat shellde arabaların başında bekliyolar mahsur kalıyoruz. dikkat edelim .
    3 saat mahsur kalinca, sosyal mesajlar baslamis
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kilo olayina bende takiyorum cok gunluk insanlar nasil geziyorsa oyle gelmeli bence. Sahsen ep3 e binicek olsam 2. Arabamda varsa surucu koltuklarinda. Gerisi sokuk ve alcantra kapli olur bundan fazlasi gereksiz bence. Bi yerlerini yirtmak oluyor bana gore. Klimada sokuk olur ama deneme sonrasi hop topla arabayi kaypaklik bana gore sen sokuceksin o sokucek biri gelip sagi solu kesecek neden? Gucun yoksa yoktur bu kadar basit

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)