Aracın specler nedırpıston egzantırık varsa almayalım
![]()
gorkem abı gelsın tabı kı ama ben UE de egzantırık fılan oldugunu bıldıgım ıcın adıl olmayabılır![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
adilmi? araba olm bu neyi neyine uygun? senin arabanla benim arabam çokmu adil? değil, o kadar takılmayın bu tip şeylere
adam gelmek istiyor gelsin, tanışırsın denersin görürsün aracının o speclerdeki arabayla nasıl gittiğini. yediğin boylarda sana ders olur arabanı daha ileriye götürmek için hazırlatır. Adam draglara katıldı ne güzel özgüveni varmış kendine valla helal olsun 0-400 26 sn ye diye videosunuda koydu![]()
Anladım. Ben performans açısından bir kıstas oluşturmak için sordum. Peki, atmosferik motorda ne kadar güç üretiyorlar?
Stock hali 1.6 lt 160 hp bolt on uygulamalar ile 170-175 hp lere kadar, ancak egzantrik, piston, kapak işlemleri gibi internal işlemlerle yine atmosferikte 210 hp lere kadar bazı istisnai durumlarda 215-220 hp lere kadar güç almak mümkün.
Daha önceki yıllarda 1.8 stroker kit ile 228 hp veren vtec vardı. Ama 1.6 hacim dahilinde 210 lar mümkün.
Eyvallah abi... benim geçme geçilme gibi bi problemim yok gelir biride beni geçer draglarda olduğu gibiaracımdaki draglarda olan sıkıntıyı hallettik aracın son durumunu merak ediyorum piyasada denicek araba bulamıyom herkez tatile gitti heralde
deneme konusunu görünce ondan atladım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)