bir iddam yok ama keyfinede olsa aracımın guzel gitmesi benı sevındırır içinde bulugumuz şartlarda sonuçta Sİ ile ugraşıyorum suan hesaplarıma göre daha iyi gitmesi gerekirken istedigim gibi gitmıyor ayarını yapalımda belki gideri bukadardır artık onuda deneyerek görücez...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Onur CRX forumlarında toplanılacak falan yazıyor onlardan ayrı çıkılacak herhalde sıkıntı olmasın kalabalığa gerek yok.
Sıkıntı yok abi kalabalık olmayacağızbenim aracım yok zaten şuan eğer yarına kadar yapılmış olmazsa
![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Yaw facede var onurda üye orda yazmışlar yüklü 106lar gelecek CRX ler ile deneyebilirmisiniz. falan muhabbeti olmuşta onun için söyledim.olmazsa yer değişikliği yapalım.
vay arkadaş denıyecek ne çok arkadaş varmış haberimiz yok şimdi yüklü 106 gelir geçilir kıyamet koparla burda biz kendımızce takılalım kankalar..
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Atasehır yazmıslar facete ama bulusma noktası orası degıl arkdslar
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Yaw direk ataşehir yazmışlar ben o gün yakınından bile geçmem ataşehirin önceki organizasyon gibi farklı adres yapalım başımız ağrımasın pm'de haberleşelim deneyecek arabalar başka kimseyede söylemesin lütfen çok araba olmayalım.
salavat getırın ben geldım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)